Adetten 12 gün sonra kanama ?

Bakalim ne bana da haber verir misiniz bnde yarın gitcem. Ama çok az oluyor normal gibi de değil yani
Doktor ,geçen ay kullandığım duphaston ilacından olabilir dedi.ayrica yumurtlama da olmamış.cok şükür bi sorun yokmuş muayene etti icim ferahladı az da olsa

Benimde öyle olacak galiba ama ben ilac kullanmadim canm b12 ve demir ilacı kullandım onlar yapabilir mi ki ? Bnde şans yok ki kocam erken gelecekmiş izne o zamn yumurtlama dönemim bitmiş olacak 1 ay kalacak o gidinceye kadar tekrar hastalansam yeni yumurtlama döneminde gitmis olacak hayırlısı artk

Benimde öyle olacak galiba ama ben ilac kullanmadim canm b12 ve demir ilacı kullandım onlar yapabilir mi ki ? Bnde şans yok ki kocam erken gelecekmiş izne o zamn yumurtlama dönemim bitmiş olacak 1 ay kalacak o gidinceye kadar tekrar hastalansam yeni yumurtlama döneminde gitmis olacak hayırlısı artk
O ilaçların yapacağını zannetmiyorum canim.bundan önceki reglin nasıldı normal miydi?benim reglim de bi acayip olmuştu ve kısa sürmüştü.zatrn bir de bu ara kanama oldu bakalım sonumuz hayrolsun

Normaldi canm evlendikten sonra 32-34 gün arası olmaya başlamıştı oncesi 28 gündü. Bide son adette kontrole gitmiştim hiçbir sorun gözüküyordu. Anlam veremedim neden böyle oldu buda bi değişik zaten az oluyor yani

Normaldi canm evlendikten sonra 32-34 gün arası olmaya başlamıştı oncesi 28 gündü. Bide son adette kontrole gitmiştim hiçbir sorun gözüküyordu. Anlam veremedim neden böyle oldu buda bi değişik zaten az oluyor yani
bazen hava değişikliği stres bile etkileyebiliyor canım.bugün kaçta muayene inşallah bi sıkıntı yoktur canını sıkma ben de telaş yaptım hemen gittim verdim 200 tl pazar diye nöbetçi doktor ilgilenmedi bile.muayene etti sorun yok ilaçtandır dedi içim rahatladı en azından

Ogleden sonra ya bulabildim canm ameliyatı varmış doktorun ama dediğin gibi bnde pek sanmıyorum ilgileneceğini kendi gittigm doktor değil ya

Hiç ilgilenmedi bile test falan yaptı iste hic sorun gözükmüyor dedi iste takip et yeni regl ne zamn olacak ona göre tekrar gel.dedi

Kızlar bugün doktora geldim muayene oldum rahim ağzında yumurtalıkta sıkıntı yok dedi sadece miyom gibi bişey gördü kan testi yapıldı yarın çıkıcak sonuç Araştırma hastenesine gitti ordan çıkıcak sonuç?daha önde böyle bişey yaşadınız mı?Kanama hala devam ediyor
Merhaba benzer durumu yasiyoruz iki kez iliskiden sonra kanama başladı pembe kirmizi bazende kahve tonu yanliz inanilmaz bel kasik ve bacak agrim var randevu pazartesiye ancak bulabildim sizde son durum nedir miyom kac cm acaba

Merhaba benzer durumu yasiyoruz iki kez iliskiden sonra kanama başladı pembe kirmizi bazende kahve tonu yanliz inanilmaz bel kasik ve bacak agrim var randevu pazartesiye ancak bulabildim sizde son durum nedir miyom kac cm acaba
Merhaba miyom 1.5 cm dedi doktor. en son 9 Haziran’da 3 gün süren ara kanama sonrası hala adet olmadım bel ağrım var İlişki yaşarken ara ara mide bulantısı Adet olacakmış hissi bu ara kanama beni mahvetti. normal adeti de 3 gün geçti adet olursam hormon testi yaptırıcam bilmiyorum beklemedeyim:KK43:çevremde bu şekilde olan arkadaşlar da var bu aylar mevsimsel mi acaba ? Her an Adet olacakmış hissi acaba hamilemiyim ne zaman adet olucam kafamda deli sorular 😒

X