- 4 Kasım 2017
- 1.570
- 828
- 123
- 28
- Konu Sahibi Ataabetull
-
Hamilelik evet çok istiyoruz ama adet olup 1 hafta sonrada yerleşme kanaması olur mu kiHamile olma durumunuz var mı?
Bende ilkkez oldu kuzumBende de ara ara olur hiç önemsememiştim, bir rahatsızlığım yok çok şükür ara kanama sanırım
Tam Canım çok sagolYumurtlama döneminde bazen bu tip akıntılar olabiliyormuş diye okumuştum.
En doğru bilgi doktordadır tabii.
Çok sagol canım teşekkürlerBende de eskiden her adetten sonra olurdu. (Üç yıl kadar önce hamile kaldığımdan beri kesildiler.)
Doktor bunun bir çok nedeni olabileceğini söylemişti. Benimki adet ve hormon düzensizliğinden kaynaklı bir durumdu.
Bunun dışında çikolata kisti, miyom, PKO, mantar, rahim içindeki yaralar gibi rahatsızlıklar da böyle kahverengi akıntı yapabiliyormuş. Sizin doktora gitmeniz şart. Konu sağlık olunca, doktor dışında kimin söylediğinin bir faydası yok. Geçmiş olsun.
Eğer adetiniz 1 hafta falan sürüyorsa sonrasında kahverengi akıntı olmuş olabilir.Hamilelik evet çok istiyoruz ama adet olup 1 hafta sonrada yerleşme kanaması olur mu ki
Amin canım hayırlısıyla inşallah ben 23 nisanda adet oldum 28 nisanda banyomu yaptım 30 hazirandada kahverengi akıntı geldiEğer adetiniz 1 hafta falan sürüyorsa sonrasında kahverengi akıntı olmuş olabilir.
Sizi umutlandırmak istemem geçen bir tanıdığımız böyle kahverengi akıntı geldiğini falan söylemişti hamileliğinde oradan aklımda kalmış. Allah nasip eder en kısa zamanda inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?