Adetten 1 hafta sonra kahverengi az akıntı gelmesi

Ataabetull

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
1.570
828
123
28
Kızlar merhaba 23 nisanda adet olmuştum 30 nisanda kahverengi bir akıntı gelmiş çok şaşırdım acaba nedeni nedir daha önce hiç böyle birşey olmamıştı

Yumurtlama döneminde bazen bu tip akıntılar olabiliyormuş diye okumuştum.

En doğru bilgi doktordadır tabii.

Bana da bazı aylar oluyor. Adetim tamamen bittikten sonra kahverengi kırmızı bir akıntı geliyor birkaç gün. Sonra bitiyor

Birkaç kez ben de yaşadım. Doktora gittiğimde ara kanaması olduğunu, mevsim geçişlerinde yaşanabileceğini söylemişti.
Elbet doktora danışmanızda fayda var.

Bende de eskiden her adetten sonra olurdu. (Üç yıl kadar önce hamile kaldığımdan beri kesildiler.)
Doktor bunun bir çok nedeni olabileceğini söylemişti. Benimki adet ve hormon düzensizliğinden kaynaklı bir durumdu.
Bunun dışında çikolata kisti, miyom, PKO, mantar, rahim içindeki yaralar gibi rahatsızlıklar da böyle kahverengi akıntı yapabiliyormuş. Sizin doktora gitmeniz şart. Konu sağlık olunca, doktor dışında kimin söylediğinin bir faydası yok. Geçmiş olsun.

Benim adetim 1 hafta surerdi. Son gunleri kahverengi olurdu. Icerde duran kan bekledikce kahverengilesiyomus sebebide buymuş benimkinin. Belki atamadigin kan temizlenmistir. Belki cok normal bi durumdur belkide bi rahatsizlik. Ama burdan cozulmez ki

Bende de ara ara olur hiç önemsememiştim, bir rahatsızlığım yok çok şükür ara kanama sanırım

Bende de eskiden her adetten sonra olurdu. (Üç yıl kadar önce hamile kaldığımdan beri kesildiler.)
Doktor bunun bir çok nedeni olabileceğini söylemişti. Benimki adet ve hormon düzensizliğinden kaynaklı bir durumdu.
Bunun dışında çikolata kisti, miyom, PKO, mantar, rahim içindeki yaralar gibi rahatsızlıklar da böyle kahverengi akıntı yapabiliyormuş. Sizin doktora gitmeniz şart. Konu sağlık olunca, doktor dışında kimin söylediğinin bir faydası yok. Geçmiş olsun.
Çok sagol canım teşekkürler

Hamilelik evet çok istiyoruz ama adet olup 1 hafta sonrada yerleşme kanaması olur mu ki
Eğer adetiniz 1 hafta falan sürüyorsa sonrasında kahverengi akıntı olmuş olabilir.

Sizi umutlandırmak istemem geçen bir tanıdığımız böyle kahverengi akıntı geldiğini falan söylemişti hamileliğinde oradan aklımda kalmış. Allah nasip eder en kısa zamanda inşallah.

Eğer adetiniz 1 hafta falan sürüyorsa sonrasında kahverengi akıntı olmuş olabilir.

Sizi umutlandırmak istemem geçen bir tanıdığımız böyle kahverengi akıntı geldiğini falan söylemişti hamileliğinde oradan aklımda kalmış. Allah nasip eder en kısa zamanda inşallah.
Amin canım hayırlısıyla inşallah ben 23 nisanda adet oldum 28 nisanda banyomu yaptım 30 hazirandada kahverengi akıntı geldi

Back