adetten 1 hafta önce pembe akıntı :( lütfen bilgilerinizi paylaşın moralim cok bozuk

canım ya o lekelenme benım tam adetin 21. gunune denk gelıyo işte bunu soylemem lazım doktora galiba yeni fark ettim.

Son düzenleme:
canım ya o lekelenme benım tam adetin 21. gunune denk gelıyo işte bunu soylemem lazım doktora galiba yeni fark ettim.

sevalcim bu kanama hep aynı güne mi yani adetin 21.günü mü oluyor?
eğer öyleyse evet haklısın,yumurtlama kanaması olabilir....
bide en son ne zaman smear aldırdın?
bak benim leep konizasyon yapıldı 8 ay önce...
ara ara lekelenmeler oluyordu...kendi dr uma soruyordum bişey yok diyordu...
sonra başka dr a gittim...tekrar smear yaptı 1 ay önce,temiz çıktı...zaten muayene ederken demişti...bu kesi yerinden geliyor dedi...1 ay önce kesi yerini tekrardan koterize etti...şimdi kanamalarım azaldı...işte benimde hikayem bu...
sadece seninle bunları paylaşmak istedim...
çok zor zamanlardı...
çok ağladım ki buna inanamazsın...
şimdi iyiyim...
umarım seninde bu derdine çare bulurlar...
çünkü bir bayanın en kötü rüyasıdır bu...seni tanımıyorum ama en yakınım gibi oldun,en yakınıma bile bu kadar derdimi anlatmamıştım:)
kendine iyi bak canım...
yüzün her zaman gülsün,hep mutlu ol...
unutma ben hep burdayım:)

sevalcim bu kanama hep aynı güne mi yani adetin 21.günü mü oluyor?
eğer öyleyse evet haklısın,yumurtlama kanaması olabilir....
bide en son ne zaman smear aldırdın?
bak benim leep konizasyon yapıldı 8 ay önce...
ara ara lekelenmeler oluyordu...kendi dr uma soruyordum bişey yok diyordu...
sonra başka dr a gittim...tekrar smear yaptı 1 ay önce,temiz çıktı...zaten muayene ederken demişti...bu kesi yerinden geliyor dedi...1 ay önce kesi yerini tekrardan koterize etti...şimdi kanamalarım azaldı...işte benimde hikayem bu...
sadece seninle bunları paylaşmak istedim...
çok zor zamanlardı...
çok ağladım ki buna inanamazsın...
şimdi iyiyim...
umarım seninde bu derdine çare bulurlar...
çünkü bir bayanın en kötü rüyasıdır bu...seni tanımıyorum ama en yakınım gibi oldun,en yakınıma bile bu kadar derdimi anlatmamıştım:)
kendine iyi bak canım...
yüzün her zaman gülsün,hep mutlu ol...
unutma ben hep burdayım:)

evet canım hep oyle denk geliyo en son 1 ay once falan aldırdım smear cok şükür bişey cıkmadı biliyorum neler hissettiğini ki sen benden daha kötüsünü yaşamıssın ben ilk gittiğimde bide daha yeni kaybetmişim bebeğimi doktora hamile kalamıyacakmıyım dedım bana ne hamile kalması eger kansersen rahmini bile alabiliriz dedi cok kötü oldum o zaman :( güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah Rabbim en kısa zamanda beni ve butun isteyenleri meleklerini kucagına almayı nasıp eder .desteğin için cok teşekkür ederim zaten senden başka kımsede yazmıyo görüyosun :)

evet canım hep oyle denk geliyo en son 1 ay once falan aldırdım smear cok şükür bişey cıkmadı biliyorum neler hissettiğini ki sen benden daha kötüsünü yaşamıssın ben ilk gittiğimde bide daha yeni kaybetmişim bebeğimi doktora hamile kalamıyacakmıyım dedım bana ne hamile kalması eger kansersen rahmini bile alabiliriz dedi cok kötü oldum o zaman :( güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah Rabbim en kısa zamanda beni ve butun isteyenleri meleklerini kucagına almayı nasıp eder .desteğin için cok teşekkür ederim zaten senden başka kımsede yazmıyo görüyosun :)

sevalcim merhaba...sonuçların çıktı mı.?

merhaba canım sonuclar cıktı bı sorun yok gıbı gözüküyor tabi ne kadar anlarsam ben perşembe doktora göstericem cumartesı gıdemedım yazarım mutlaka teşekkür ederim düşündüğün için .

bi sorun olmadığına sevindim...geçmiş olsun...yine yaz sen

canım pempe akıntı genelde bebek yerlestıgı zaman olur dıye bılıyorummm burdan bır arkadasımınında aynı sorunu vardı
pembe lekelenme seklınde oldu ve sonrasında hamıle oldugunu ogrendı ınsallah senınde oyledır arkadasım..:KK34:
Mrb kızlar geçen ay regl olmadım diye doktora gitmiştim bana hap verdi tarlusal içtim bitti bittikten 5 gün sonra regl oldum ve şu anda reglm biteli 5.gün ve ben reglden sonra hergünümü dolu dolu geçirdim reglden öncede dolu dolu geçirdim, lakin ilk defa böyle bişey başıma geldi sol kasıgımda agrı var başımda ağrıyor biraz gögüslerimde ara ara çok az agrı oluşuyor ve dün bu saatlerden yarım saat önce wc ye gittigimde akıntı gelmiş nsl anlatsam berrak hafifte pembemsi bir renk var dı acaba diyorum yerleşme olabilir mi inşllh öyledir çünkü çok istiyorum eşimde istiyor artık ve her gün deniyoruz bu cumada yumurtlama günüm takvimimde yazıyor ben pembemsi lekeyi görünce çoookkk sevindim aklıma bebiş geldi diye :KK71::KK36:hayırlısı inşllh rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Ztn test yapmayı düşünüyorum bir yada iki hafta sonra varsa diye inşllh vardır eger yoksa bir ay ara verecem çünkü 4 aydan beri çaba gösteriyorum hep tek çizgi :cry:doktora gittimde sordum bişey varmı diye yok dedi hatta ince zarlı dedi senin ki rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin amiiiiinnnnn tüm isteyenlere :dua::anne::anneadayı:

Back