adet öncesi bendede kahve akıntı olur. ama senin ki farklı sanırım
yardımcı olmak isterdim ama bilgim yok mağlesef
canım pempe akıntı genelde bebek yerlestıgı zaman olur dıye bılıyorummm burdan bır arkadasımınında aynı sorunu vardı
pembe lekelenme seklınde oldu ve sonrasında hamıle oldugunu ogrendı ınsallah senınde oyledır arkadasım..
hersey smear testının sonucu ascus cıkmasıyla basladı daha onceden yoktu boyle bı sorunum sonra kolposkopi oldum kronık servıst cıktı sonrakı smaer da normal geldı ama hala bu pembe akıntı devam edıyo bıde ılışkıden sonra lekelenme oluyo sızdede boyle sorun oldumu lütfen bı cevap verın doktor bı sorun yok dıyo cuma gunu tekrar gıdıcem bebek ıstıyoruz oda olmuyo 34 haftalık bebeğimin kalbının durması sonucu kaybettım 10 ay oldu psikolojım cok bozuk
MERHABA SEVAL...öncelikle şunu sormak istiyorum...kolposkopi olduğun zaman leep konzasyon veya biyopsi aldılar mı?eğer böyle bişey yapıldıysa kesi yerinden geliyordur...çünkü benimde öyle olmuştu...leep konizasyon yapıldı bana...4 ay arar ara kanamam oldu...1 ay önce smear aldırdım başka doktora gidip (çünkü kendi dr um bişey yok diyip duruyordu )...smear aldıktan sonra bu kesi yerinden geliyor dedi...orayı yeniden yaktı...ama belkide senin bu pembe kanaman arkadaşın dediği gibi fetüs yerleşme kanaması olabilir...bence gebelik testide yaptırabilirsin...
sevalcim hiç üzülme ve endişelenme...yaşadığım tecrübelere dayanarak %80 alınan biyopsi yerinden kan sızıyordur...bu korkulacak şey değil...tabi anlıyorum seni...bir bayan iç çamaşırında kan görünce şok olur...bende bunları yaşadım...hep acabalar vardı içimde...büyük bir ihtimalle alınan parça yerini güzel bir şekilde yakamadılar...ve orası kan sızdırıp duruyordur...bu pembe akıntı biyopsiden sonra olmaya başladı ve bi daha bitmedi demi? ara ara geliyor yani büyük tuvaletini yaparken ve ya kasıklarını çok zorladığın zaman oluyor dimi? korkmanı gerektirecek bişey yok...zaten smear sonucunda temiz gelmiş...%20 ihtimalle eğer bebek de değilse hormonlarından kaynaklanıyor olabilir...sorularıma cevap verirsen doğru yolu bulacağımıza eminim...dr değilim,hemşireyim ama en önemlisi bunları bende yaşadığım için böyle konuşuyorum...kendine iyi bak....hoşçakal....
evet canım biyopsiden once boyle bı sorunum yoktu bı ara azaldı bıraz sonra smear aldırdım tekrar olmaya basladı buyuk tuvaletle falan alakası yok canım hormonlarıma hıc baktırmadım onuda soylıcem doktora bı hormon testi yaptırıcam cok sagol teşekkür ederim içimi birazcık rahatlattın canım benım :)
hersey smear testının sonucu ascus cıkmasıyla basladı daha onceden yoktu boyle bı sorunum sonra kolposkopi oldum kronık servıst cıktı sonrakı smaer da normal geldı ama hala bu pembe akıntı devam edıyo bıde ılışkıden sonra lekelenme oluyo sızdede boyle sorun oldumu lütfen bı cevap verın doktor bı sorun yok dıyo cuma gunu tekrar gıdıcem bebek ıstıyoruz oda olmuyo 34 haftalık bebeğimin kalbının durması sonucu kaybettım 10 ay oldu psikolojım cok bozuk
ayrıca hamilelik içinde kafanı yorma...bak zaten hamile kalabiliyormuşsun ...yani doğurganlığın var...çocuğunda olur...gönlünü ferah tut...ay bu ay da olmadı falan deme...Allah hayırlısını versin inşallah...ben hep öyle dedim...benimki 5 yaşında...inşallah seninde olur...Allah sanada tattırır o duyguyu inşallah ama acele etme...eğer üzülür , stres yaparsan hormonların etkilenir ve bu da yumurtalarını etkiler...bunları hiç düşünme..bak o zaman daha mutlu olacaksın...hoşçakal...bu arada her türlü haberlerini bekliyorum...
inşallah canım ya inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder ama elimde olan bişey değil zaman geciyor ama ben hala daha dun gıbı yaşıyorum acımı aklımdan silip atmak cok zor inşallah hersey yoluna girer hayırlısı olur beklicem haberdar ederim cok teşekkür ederim cevapların için Allah bin kere razı olsun .
seval sanki 50 yaşındaymışın gibi konuşuyorsun...daha kaç yaşındasın ki? bebek de olur çocuk da...sadece stres yapma yeter...hadi iyi , mutlu haberlerle gel arkadaşım...
27 yasındayım canım ama 1 sene 2 kat yaşlandım sankiinşallah hakkımızdan hayırlısı neyse o olur yarın doktora gıdıcem haber verırım sagolasın arkadaşım .
TAMAM sevalcim...haber ver mutlaka...evet aynen bende şu 6 ayda 6 sene yaşlandım...ama senin yaşın daha çok genç...acele ediyorsun...bekle,Allah'a bırak herşeyi...hayırlısını versin...olucak,seninde olacak çıcuğun ...ben çok eminim...hadi hayırlı haberler inşallah...
sağolasın canım benım bu arada hikayeni okudum sende zor seyler yasamıssın ama onemli olan su an bi sorunun olmaması aklından kötü şeyleri silmelisin Rabbim yardımcımız olsun hayırlısı neyse o olsun sıkma canını .
SEVAL merhaba canım...nasılsın?dr agittin mi?sonuçlarını merak ediyorum...umarım herşey yolundadır...
merhaba canım iyiyim cok sagol bugun hormon testi için kan verdim bu arada baska bı doktorda yumurtlamanla alakalı oldugunu soyledı akıntının su sonuclardan sonra belli olucak ınsallah hayırlısı bekliyorum düşündüğün icin tekrar teşekkür ederim sağolasın .
sevalcim evet bende biliyordum yumurtlamayla alakalı olacağını ama adetten 1 hafta önce dediğin için yumurtlamayla pek alakalı olcağını sanmadım...
yumurtlama kanaması genelde adetten 15 gün sonra gelir...benim bildiğim kadarıyla...
sonuçlarını bekliyorum canım....
inşalllah ciddi bişey yoktur...
byyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?