Adette gelen parça(midesi bulanan girmesin)

Harmonican

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
113
80
48
Eki Görüntüle 2186807 Merhaba hanımlar, yaşım 23 ve bakireyim, yaklaşık bir yıldır her adet oluşumun ikinci gününde bu parçadan geliyor, ciğer gibi sert yani parçalanmıyor normal gelen pıhtı gibi değil. 7-8 cm uzunluğunda 5 cm genişliğinde ve yaklaşık 1 cm kalınlığında oluyor genelde. Yarım saat sürüyor çıkana kadar ve ben bu süreçte doğum sancısı gibi acı çekiyorum. Artık dayanamaz oldum. Normal diyor çevremdeki insanlar sizden yaşayan ya da jinekolog olan varsa sevinirim cevaplamanıza

Bildiğim kadarı ile, bu durum kızlık zarı çok dar az delikli olan kişilerdeve eski kanın içerde pıhtılaşıp içerde akamamasından kaynaklı bir durum.
2 vajinal doğum yaptım, ben de ara ara olur küçük şekilde.
Doktorum kan pıhtılaşıyot sonra onlar akıyor demişti.

Bende bekarım ve bakireyim adet olduğumda bendede oluyor, afedersiniz o çıktığı anı bile hissediyorum kan pıhtısı ve kalınlaşan adetle atılan endometrium tabakasıymış bu öyle diyor doktorlar

Evet ben de hissediyorum hatta doğum yapan kadının çocuk çıktıktan sonraki rahatlaması gibi rahatlıyorum o anda. Tüm sebebi kızlık zarı mı yani bu sorunun, bi çözümü tedavisi yok mu☹️☹️☹️

Back