Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reglinin 2. Gunu hamile kalan bir kisi var tanidigim bu forumda :)adett bittikten sonra 1 yada iki gun sonra korumazsiz iliskide hamile kalan oldumu
bu ay korunmadan iliskiye girdim ve ilac kullaniyom o yuzdenKesin olmaz diyemez kimse. Olanlar var tabi.
adettim bitmisti o gun korunmadik dun den beri kasiklarimda sanci varbu ay korunmadan iliskiye girdim ve ilac kullaniyom o yuzden
Bence biraz atmistir o ya igrenc o halde nasil olur ki. Masallah o kadar gozleri donmus yaniReglinin 2. Gunu hamile kalan bir kisi var tanidigim bu forumda :)
Sperm 3 gun yasiyor birlesmeden sonra. Regl oncesi iliski kurmus. 2.gun dollenmis. Subat annelerinden biriydi kendisi. Cocukta dogdu. Hala forumda olsa konuya etiketlerdim ama uyeligini dondurdu.Bence biraz atmistir o ya igrenc o halde nasil olur ki. Masallah o kadar gozleri donmus yani
Ben yanlis anlamisim o zaman. Sanki 2. Gun birliktelik yasamis gibi okudum.Sperm 3 gun yasiyor birlesmeden sonra. Regl oncesi iliski kurmus. 2.gun dollenmis. Subat annelerinden biriydi kendisi. Cocukta dogdu. Hala forumda olsa konuya etiketlerdim ama uyeligini dondurdu.
Ama bizim inançlarımıza göre regl iken ilişki günah ve haram bişey. Siz yapıyorsanız da bari insanları harama teşvik etmeyinSperm 3 gun yasiyor birlesmeden sonra. Regl oncesi iliski kurmus. 2.gun dollenmis. Subat annelerinden biriydi kendisi. Cocukta dogdu. Hala forumda olsa konuya etiketlerdim ama uyeligini dondurdu.
Ayrica regl iken sevismek kadin icin daha kolay orgazm daha cok zevk demektir. Hormonlarin tavan yapmasindan dolayi. Bunuda gozu donmek olarak adlandirmaniz tuhaf.
Reglinin 2. Gunu hamile kalan bir kisi var tanidigim bu forumda :)
Ben adet günlerinde yumurtlama olmaz diye biliyorum ama yanlışsam düzeltin :) adetten 1 gün sonra 2 gün sonra hamile kalan insanlar var ama adetliyken cık yok sanmıyorum :)Bence biraz atmistir o ya igrenc o halde nasil olur ki. Masallah o kadar gozleri donmus yani
Reglin normal regl miydi peki? Bende bu ay ondan korktum hatta adetimin 5.günü test yaptırdım sa negatif çıktı :)Reglden 4 gün önce hamile kalıp üstüne regl görüp hamile kaldım olabilir bence yeter ki döllenmeye hazır yumurta olsun :)
hyr bitti ve 2 gun sonra iliskide korunmadik olabilir mi diye gebelik
Evet canım normal regl oldum 6 gün boyunca sürdü sonrasında daha da görmedim regl :)Reglin normal regl miydi peki? Bende bu ay ondan korktum hatta adetimin 5.günü test yaptırdım sa negatif çıktı :)