- Emoji Skoru
- 56
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Aysel 3363
-
Amin insallah allah razi olsn istemez olurmuyum yaakinti bende olmustu insallah gebesinizdir dusunuyorsaniz ve istiyorsaniz tabi
allah gonlunuze gore versin insallah bebisiniz sizinledirAmin insallah allah razi olsn istemez olurmuyum yacok cok istiyorum
Pazartesi gunu kan tahlili yapcam galiba firsatm olursa yarin olmassa pazartesise insallah hayal kirikligina ugramam ;(inşallah hamilesindir ve bunu öğrenmenin en kısa ve net yolu kan tahlili
Değilmi bide ben 15 gun once doktora girrm doktor ultrasonla bakti bisey goremedi yumurta catlamisti o zaman okadar bekledm 5 gun daha beklerim insaalah olur bu sefer yine adetim gelirse tamamen umudumu kesicem artkben regl ağrısı çektim zaten ilk belirtilerimde :) mide bulantı, göğüs ağrısı vs olmadı bende. adet olucam sanıyordum ağrısı vardı ama gelmiyordu bir de bel ağrım vardı. ama benim geç döllenme olduğu için baya bir sonra çıktı. bence adet gecikmenizi bekleyin derim. inşallah hamilesinizdir :)
kac yillik evlisinizDeğilmi bide ben 15 gun once doktora girrm doktor ultrasonla bakti bisey goremedi yumurta catlamisti o zaman okadar bekledm 5 gun daha beklerim insaalah olur bu sefer yine adetim gelirse tamamen umudumu kesicem artk
Dahakac yillik evlisiniz
Ama ben gecen ay limon testi yaptm sonuc negatifti ve tortulari asagi coktu emin olamadm simdi yapsam miBen test falan yapmadan once internetten arastirmalarim uzerine limon testi yaptim ve dogru cikti . idrarinizi bardaga yapin ve yarim limon sıkın tortulari dibe cokerse hamilesiniz cokmez yuzunde kalirsa degilsiniz bende ise yaramisti bi kac defa denedim ve hepsinde coktu ve kan testi de verdigimde hamile cikmistim. Tabi sabah ilk idrarinizda yaparsaniz daha net sonuc verebilir. (Tabi en kesin sonuc veren kan testi)
Daha
Ama ben gecen ay limon testi yaptm sonuc negatifti ve tortulari asagi coktu emin olamadm simdi yapsam mi
daha??Daha
Ama ben gecen ay limon testi yaptm sonuc negatifti ve tortulari asagi coktu emin olamadm simdi yapsam mi
Aynn cok zor hep bi korku ve bi umut yipratiyo valla allah hic birimizin kucagini bos birakmasnEn zoru beklemek ,bende tüp bebek ve aşılamada beklemem gereken süreçten biliyorum, bi hastanenin acilinde kan verin bthcg dememiz yeterli ,kanı verin eve gelince beklemeyin netten bakabiliyorsunuz .. en garantilisi bu ,idrarda silik çıktı çıkmadı geç yumurtlama.vs bunlar çok.yipratici .. Allah'ım aratmasin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Anlamadmdaha??
kac yillik evlisiniz yazmistim da sadece daha yazmissiniz bana anlayamadim cevabiniziAnlamadm
Yok yanlslkla oldu pardon ben 3 aylik evliyimkac yillik evlisiniz yazmistim da sadece daha yazmissiniz bana anlayamadim cevabinizi
kan verdinizmi yada test yaptinizmi sonucunuzu merak ettimYok yanlslkla oldu pardon ben 3 aylik evliyim
cikmazsada uzulme daha yeni evlisin olur insallahBugun test alicaktm sabah esime syledim kabul etmedi bekle dedi adetin gecsn sonra üzülürsn diye sali gununu heyevanla bekliyorum ama bugun bazen sol bazen sag kasigimda batmalar oluyo özellikle ayaga ktgmda bi yandan korkuyorum adet oldm olucam die bi yandanda her gecen gun umutlanyorum
Amin insallah canm allah tum isteyenlere versncikmazsada uzulme daha yeni evlisin olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?