- Emoji Skoru
- 56
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Aysel 3363
-
Adetime 5 gun kaldi sali gunu olmam lazim bazen karnimn sol tarafi bazende sag tarafi agriyo tek hissetigim bu bide hani adet olmaya yakın rahimde ufak bi agri olurya vajinada rahmin ustunde ben her adetten önce bu agriyi hissediyorum acaba hamileliktede boyle bisey varmi nedense umudum u bu rahim agrisi kesiyo sadece adettemi boyle olur bilgisi olan varmi lutfen
ben hic adet sancisi cekmemistim ama adetimin gectigi gun bahsettiginiz agrilar oldu halada zaman zaman oluyor gebelik agrilariyla adet donemi agrilari birbirine cok benziyormus olabilirde olmayabilirdeAdetime 5 gun kaldi sali gunu olmam lazim bazen karnimn sol tarafi bazende sag tarafi agriyo tek hissetigim bu bide hani adet olmaya yakın rahimde ufak bi agri olurya vajinada rahmin ustunde ben her adetten önce bu agriyi hissediyorum acaba hamileliktede boyle bisey varmi nedense umudum u bu rahim agrisi kesiyo sadece adettemi boyle olur bilgisi olan varmi lutfen
Amin allah razı olsunAdete 3 gün kala kan testinde çıkmıştı benim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
canım ben de gebeliğimi öğrenmeden bikaç gün önce adet sancısı yaşadım ama çok daha hafifti. başka da belirtim olmadı. bence kan testi yaptır, en garantisi, aklına takılmamış olur hemAdetime 5 gun kaldi sali gunu olmam lazim bazen karnimn sol tarafi bazende sag tarafi agriyo tek hissetigim bu bide hani adet olmaya yakın rahimde ufak bi agri olurya vajinada rahmin ustunde ben her adetten önce bu agriyi hissediyorum acaba hamileliktede boyle bisey varmi nedense umudum u bu rahim agrisi kesiyo sadece adettemi boyle olur bilgisi olan varmi lutfen
Bendede adet sancsi yok suan bile sag karin tarafm agriyo ve bazen rahimde agri oluyo yani tipki adet oldm okucam gibi bide cok degil ama beyaz krem gibi bi akintm varben hic adet sancisi cekmemistim ama adetimin gectigi gun bahsettiginiz agrilar oldu halada zaman zaman oluyor gebelik agrilariyla adet donemi agrilari birbirine cok benziyormus olabilirde olmayabilirde
Aynn benimde cok hafif bisey baska belirtmde yok Zaten adet oldm okucam korkusu hepcanım ben de gebeliğimi öğrenmeden bikaç gün önce adet sancısı yaşadım ama çok daha hafifti. başka da belirtim olmadı. bence kan testi yaptır, en garantisi, aklına takılmamış olur hem
ben de aynı senin gibiydim . bu ay da olmadı dedim . ha bi de ara ara beyaz krem gibi bi akıntım oluyordu. çok kafana takma. stres yapma, kan testi yapAynn benimde cok hafif bisey baska belirtmde yok Zaten adet oldm okucam korkusu hep
Canm 3 aylik evliyim oazartesi gunu resmi nikahim var insalkah ugurlu gelir lutfen bana dua edin insallah hamileyimdirben de aynı senin gibiydim . bu ay da olmadı dedim . ha bi de ara ara beyaz krem gibi bi akıntım oluyordu. çok kafana takma. stres yapma, kan testi yap
Canm ama benim adetime daha 5 gun var bugun erken gebelij tesri yapcam sonuc cikarmi acaba bugunlerde kan testi yapma sansim yokÖncelikle hayırlısı olsun.ben bu kk hanımlarını anlamıyorum.kan testi yapmak çok mu zor.yazık değil mi sonra umut edip daha beter uzuluyorsunuz.adetin geçtiyse yap kan testini yapamıyorsan idrar yap.
Tabiki hatta sana sunu soyleyim ben tam adet gunumde yaptim normal idrar testiyle silik çıktı.ama sen kan yap garanti olsun sonrada müjdeyi yaz insallah.Canm ama benim adetime daha 5 gun var bugun erken gebelij tesri yapcam sonuc cikarmi acaba bugunlerde kan testi yapma sansim yok
akinti bende olmustu insallah gebesinizdir dusunuyorsaniz ve istiyorsaniz tabiBendede adet sancsi yok suan bile sag karin tarafm agriyo ve bazen rahimde agri oluyo yani tipki adet oldm okucam gibi bide cok degil ama beyaz krem gibi bi akintm var
inşallah hamilesindir ve bunu öğrenmenin en kısa ve net yolu kan tahliliCanm 3 aylik evliyim oazartesi gunu resmi nikahim var insalkah ugurlu gelir lutfen bana dua edin insallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?