Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım affınıza sığınarak şunu sormak istiyorum, adetliyken banyo yapmıyor musunuz?cnm kuaförüme sordum ilk 3 gün boya tutmasmış ama sonraki günler tutar dedii..benim dini inancıma göre adetliyken boy abdesti olmadıgı için adetimin bitmesini boy abdestimi almayı bekliyorum:)
Canım affınıza sığınarak şunu sormak istiyorum, adetliyken banyo yapmıyor musunuz?
Aklıma geldi şimdi, bazı bayanlar adetliyken banyo yapmıyorNedenini bende merak ediyorum çok, ondan mı acaba?
![]()
Canım affınıza sığınarak şunu sormak istiyorum, adetliyken banyo yapmıyor musunuz?
cnm her banyo yapmak boy abdesti almak anlamına gelmiyor:).adetliyken tabiki banyo yapıyorumm:)7 gün adetim sürer ve banyo yapmadıgımı düşünmek bile deli eder beni:)adetken banyo yapmayan bayanlar var demişler niye yapmadıklarını bilmiyourm oda tercih meselesi heralde:)ama boy(gusul)abdesti farklı bişey..dini inanışıma göre ben adetim bitip boy abdesti almadan boyatmam saçımı:)tabi tercih meselesii:)
derin konular bunlar..ama arkadaşın sorusuna dönersek ilk 3 günde tutmazmış boya ondan sonraki günler tutuyormuş..kuaförün yalancısıyım denemedim kendimde çünkü:)
Canım banyo ile boy abdestinin farklı şeyler olduğunu zaten biliyoruz çok şükür, adetliyken boy abdestinin tutmadığınıda, saç, tüy, tırnak kesilemeyeceğini biliyoruz da saç boyası için gusul abdesti almayı beklendiğini ilk defa duyduk merakımızı bağışla...İlmihalde buna dair bir hüküm yok bu senin kişisel tercihin sanırım...Tabii dediğin gibi bunlar derin konular birde bazı şeyler aileden gelen eğitimle de alakalı, eğer bazı şeyler gelenekleştiyse bunun diğer dini gerekliliklerden farkı yoktur...
ha bu arada adetliyken saç boyamanın sakıncası yoktur ama mesela saçınızı her seferinde 8.0 ile boyadığınızda olması gereken renkten daha açık bir ton elde edilir bunun sebebi de period döneminde bayanların vucut sıcaklığının artması dolayısı ile boyanın ısıdan dolayı daha hızlı bir biçimde açılmasıdır...bunun dışında ister siyah, ister sarı ne renk yaparsanız yapın boyaların hepsi akar bunun için adet görmenize gerek yok...
Benim pek bilgim yok, tirnak neden kesilmiyor. Kesilen tirnaklar abdestsiz olarak vücuttan ayrildigi icin mi? :44: