Adetliyken idrar testi doğru sonuç verir mi?

sadeceMelek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
994
557
103
41
Kızlar merhaba.. Bugün adet oldum. Yani bence öyle.. Ama biraz değişik..miktarı normale göre daha az ama yerleşme kanaması tarifine göre de fazla gibi.. İdrar testi yaptım silik bir çizgi var gibi ama adetliyken doğru sonuç verir mi bilemedim. Şu an kalbim hızlı hızlı çarpıyor ve sağlıklı düşünemiyorum. Lütfen sizce ne olabilir fikrinizi söyler misiniz?

Canım bildiğim kadarıylar yerleşme çok az olur lekelenme şeklinde.eye bu adetin normal adetinden farklıysa bir sorunun habercisi ola bilir.doktora baş vurmanı öneririm

Benimde öyle az bir adet kanaması gibi olmuştu, test yaptım silik çizgi çıktı. Kan tahlili yaptırdım hamileymişim. Benim sağlıklı ilerlemedi gerçi ama siz mutlaka kan tahlili yaptırın

Canım bildiğim kadarıylar yerleşme çok az olur lekelenme şeklinde.eye bu adetin normal adetinden farklıysa bir sorunun habercisi ola bilir.doktora baş vurmanı öneririm

Gittim canım. Kan testi yaptırdım. Değere göre doktor ne diyecek bakalım. Ama kanama normal adete döndü düşük yaptığımı düşünüyorum

Benimde öyle az bir adet kanaması gibi olmuştu, test yaptım silik çizgi çıktı. Kan tahlili yaptırdım hamileymişim. Benim sağlıklı ilerlemedi gerçi ama siz mutlaka kan tahlili yaptırın
Canım sanırım benim de öyle olacak.. Şu an normal adet kanamasina döndü kanamam. Yine test yaptım yine silik cizgi var ama kanama çoğaldı kan verdim bakalım ne çıkacak..

Canm benmde senn gibi bir hafta varken çok az pembemsi iki damla kan geldi cnm gittim dün kan verdm 2 var daha bir hafa var beklyrm bakalm nlcak sence bendede var mıdır hamilelik

Canm benmde senn gibi bir hafta varken çok az pembemsi iki damla kan geldi cnm gittim dün kan verdm 2 var daha bir hafa var beklyrm bakalm nlcak sence bendede var mıdır hamilelik
Belirtin var mı? Seninki yerleşme kanamasina benziyor canım inşallah vardır

Belirtin var mı? Seninki yerleşme kanamasina benziyor canım inşallah vardır
İnş cnm gögslerm batyrdu birde gögs ucunu sıktgmda acyor canm iki gün önce belime agrı grdi blki yerlşyrdr blmyrm dikkat edyrm bakalm senn kan sonucun çıktımı

Arkadaşlar size bir sorum var ilk test ilk gebeligimden düşük yaptım alttaki test yeni adetim biter bitmez iki gün sonra yaptım çünkü şüphelendiğim durumlar vardı sizce nedir bu

Eklentiler

• IMG-20200730-WA0012.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 372
Arkadaşlar size bir sorum var ilk test ilk gebeligimden düşük yaptım alttaki test yeni adetim biter bitmez iki gün sonra yaptım çünkü şüphelendiğim durumlar vardı sizce nedir bu
Kan testi yapın..en doğru sonuç o şekilde cıkar şuan gebelik var gibi duruyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…