Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse ben bu konularda tartışmak istemiyorum.
kısacası şudur, evet adet döneminde ilişkiye girilebilir ama hamile kalma riski çok düşük de olsa vardır.
çok bilmiş bi arkadaşımış adetliyken ilişkiye girmenin bi sakıncası olmadığını söylemiş. çok merak ediyorum sen hiç doktora gitmiyormusun doktorlar kesinlikle uygun bulmuyor. Ayrıca peygamber efendimiz kesinlikle yasaklamış kuranda bile yeri mevcut gerekirse kurandaki yerinin sayfasına kadar söyleye bilirim .
muhammed adetliyken sevişmeyi yasaklamış deniliyor ya... nerden biliyoruz acaba? yanında mıydık? kualğımıza mı fısıldadı? yoksa yalan yanlış uydurma hadislere mi inanıp duruyoruz?
jinekolog kontrollerimi asla aksatmam, 6 ayda bir giderim, rahatsızlanmayı beklemem, bugüne kadar da kadın yollarıyla ilgili hiçbir rahatsızlık yaşamadım zaten.
şimdi gidip jinekologunuza tekrar sorun bakalım, hijyene vb. şeylere dikkat edildiği müddetçe reglken seks yapmak ne kadar sorun oluyormuş?
bu yanlış bilgiler yüzünden reglken duş bile almayan insanlar var... artık bu yanlış bilgileri yaymaktan vazgeçin allah aşkına.
onu sadece insanlar söylmiyo bi uydurma da değil kuran a da mı inanmıyosun sen
Kimse hiç bir şeye inanmak zorunda değil. İnançlılar gibi inançlı olmayanlarda var dünya üzerinde. Konu sahibi arkadaşta zaten bu işin dini açından ne anlama geldiğini sormamış ki niçin dinen öyle dinen böyle diyip duruyorsunuz anlamıyorum.
Konuyu saptırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.
konuyu saptırmak değil bu arkadaş uydurma demiş bende cevabmı verdm. işine gelmiyosa okuma
Kimse hiç bir şeye inanmak zorunda değil. İnançlılar gibi inançlı olmayanlarda var dünya üzerinde. Konu sahibi arkadaşta zaten bu işin dini açından ne anlama geldiğini sormamış ki niçin dinen öyle dinen böyle diyip duruyorsunuz anlamıyorum.
Konuyu saptırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.
söylediklerinden yola çıkarak konuştum. Kuran'a inanmasa bile bilmediği bir konu hakkında yorum yapması sinirlerimi bozdu.Kuran günümüze tek kelimesi değişmeden gelmiştir çünkümuhammed adetliyken sevişmeyi yasaklamış deniliyor ya... nerden biliyoruz acaba? yanında mıydık? kualğımıza mı fısıldadı? yoksa yalan yanlış uydurma hadislere mi inanıp duruyoruz?
elbette ki adet dönemlerinde ortamda kanın da bulunmasının etkisiyle mikroplara karşı bir hassasiyet oluyor fakat altını çizerek söylüyorum hijyene dikkat edildiği sürece problem yok.
üstelik adet dönemlerinde kadınların cinsel istekleri artar ve seks, endorfin hormonu salgılattığından, adet döneminde yapılan seks adet sancılarını ve ağrılarını da azaltacaktır.
dinimiz bizim ne zaman sevişeceğimize karışmaz düşündüğünüzün aksine.
sadece dediğiniz gibi hangi dönemlerde nelere dikkat etmemiz gerektiği konusunda uyarılar yapar.
bu da hijyen koşullarında sevişmeyen çiftlerin sorunudur zaten...
erkekler bile anlayış gösteriyor, sabrediyor falan denmiş bir de... buradaki bile ne oluyor, ben onu anlayamadım.
zira bir kadının cinsel isteği hemen hemen her zaman erkeklerden daha fazladır ve kadınların bu isteği bastırması daha zordur zaten.
dolayısıyla erkekler sabrediyor olabilir, ben edemiyorum. etmem gerektiğini de düşünmüyorum.
ADETLİYKEN İLİŞKİYE GİREN GİRER KİMSENİN İĞRENÇ FANTAZİLERİ BENİ İLGİLENDİRMİYOR !!!Dolayısıyla adet dönemde cinsel ilişki yaşamak isteyen bir kadına kimsenin laf etmeye hakkı yoktur, o kadının kendi bileceği iştir bu. İlla laf edecekseniz, eşinin gönlü olmadan eşiyle cinsel ilişkiye girmeye çalışan erkeklere laf edin!
arkadaşım regliyken, sevgilisyle ilişkiye girmeden sadece svişmiş ve svglsde boşalmamş szce hamle kalma riski var mıdır?
Kendi adıma konuşayım.Kimsenin Kuran'a peygambere inanmasını beklemiyoruz. ceysu nickli sahısın
söylediklerinden yola çıkarak konuştum. Kuran'a inanmasa bile bilmediği bir konu hakkında yorum yapması sinirlerimi bozdu.Kuran günümüze tek kelimesi değişmeden gelmiştir çünkü
konudan saptığımız dini alet ettimiz de yok. ben adetliyken ilişkiyi hem ruhsal hemde sağlık açısından doğru bulmuyorum. tabi adetin tam ortsında ilşkiye girmemek için cani olmak gerekir sanırımki arkadaş başı sonu diye bir şey belirtmemiş.hijjen deyip duruyor.
tekrarlıyorum şevişirken kan görmek ne kadar zevk verebilir hala aklım almıyor !