- 22 Mart 2011
- 680
- 7
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar benim reglim biter bitmez esimle korunmasıs iliskiye girdik acaba hamile olabilirmiyim
sonrasında aradan bir ssat gecti ve cok az kan gördümadetlerin düzenli mi ve kaç günde bir adet oluyorsun burcum? hemen hesaplayalım ona göre.
adetlerin düzenli mi ve kaç günde bir adet oluyorsun burcum? hemen hesaplayalım ona göre.
o zaman hamile kalmazsın. sen adetinin 1. gününden sonraki 12. 13. 14 ve belki 15. günlerinde hamile kalabilirsin ancak.
tabi ki bu günler 1-2 gün oynayabilirler ama hesaplamalara göre böyledir.
Kızlar çok kötü durumdayım acil yardım ... 1 mart regl oldum 2 mart sabaha karşı bitti.. Hemen eczaneden gebelik testi aldım negatif çıktı. 14 martta tekrar kanamam oldu. 3 gün kesik kesik sürdü. Şimdi de göğüslerimde ağrı ve büyüme var. Baş dönmesi bulantı kusma yani gebelik belirtisi olabilen herşey mevcut... Psikolojik olabilir mi?? Yoksa kanama olsa da gebelik olabilir mi???
Kızlar çok kötü durumdayım acil yardım ... 1 mart regl oldum 2 mart sabaha karşı bitti.. Hemen eczaneden gebelik testi aldım negatif çıktı. 14 martta tekrar kanamam oldu. 3 gün kesik kesik sürdü. Şimdi de göğüslerimde ağrı ve büyüme var. Baş dönmesi bulantı kusma yani gebelik belirtisi olabilen herşey mevcut... Psikolojik olabilir mi?? Yoksa kanama olsa da gebelik olabilir mi???
regl doneminde de mide bulantisi olabilir, ben de agriyla birlikte olur genelde.
regl oldugunuza gore gebe kalmamissinizdir, belirtiler psikolojiktir.
ben evli olmadığım halde regl dönemlerinde mide bulantım oluyo bazı kişilerin döneminde mide bulantısı kusma bazı yiyecekleri istemesi normal adet olduğunuz zman ki haller hamilelik belirtisinede benzeyebiliyo.
reglken mide bulantısı aşerme göğüslerde hassasiyet baş dönmesi halsizlik olabiliyo
muhammed adetliyken sevişmeyi yasaklamış deniliyor ya... nerden biliyoruz acaba? yanında mıydık? kualğımıza mı fısıldadı? yoksa yalan yanlış uydurma hadislere mi inanıp duruyoruz?
jinekolog kontrollerimi asla aksatmam, 6 ayda bir giderim, rahatsızlanmayı beklemem, bugüne kadar da kadın yollarıyla ilgili hiçbir rahatsızlık yaşamadım zaten.
şimdi gidip jinekologunuza tekrar sorun bakalım, hijyene vb. şeylere dikkat edildiği müddetçe reglken seks yapmak ne kadar sorun oluyormuş?
bu yanlış bilgiler yüzünden reglken duş bile almayan insanlar var... artık bu yanlış bilgileri yaymaktan vazgeçin allah aşkına.