• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetlerim Düzensizleşti

funda30

hadi meleğim gell..
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
3.089
7
116
İstanbul
Kızlar merhaba..Durumum şu.Ben normalde 30-31 günde bir 5-6 gün adet görürüm.Ama son 2 aydır sadece 2 gün oluyorum ve 3.gün hiçbişi kalmıyor bitiyor..Bu ay ayın 20.de olmam gerekirken 16.da oldum ve 18.de sabah kesildi..Bilgisi olan arkadaşlar ne olur bi fikir verin..8 aylık evliyim ve bebek istiyorum.Ama henüz bişi yok.:14:

nedır bu kadınların bu adet duzensızlıgınden cektıgı ya :( bende hala adet olamadım 2 gun gectı ınsallah bebiş yoktur doktor kontrolunde olması lazım habersız kaldıysa die korku içindeyım :(

bir kadın doğumcuya görünün. yumurtalıklarınızda bir problem vardır.

Cnm 3 ay önce güzel bi muayene olmuştum.Hormon tahlillerimde yapıldı.Dr.rahim yada yumurtalıklarda bi sorun olmadığını söylemişti.Sadece prolaktin yüksek çıkınca 2 aylık ilaç tedavisi uyguladık.İlaç gecen ay bitti..Acaba omu yaptı böyle..Dr.a gitmekten nefret ediyorum ama sanırım yine gitmeliiyim..

bencede gitmelisin doktora. bir çok sebepten olabiliyo böyle. stres bile etkiliyo ama senin ayrıca ilaç durumun var oda etkilemiş olabilir bence kesinlikle git doktora. benim hep öyle ne zaman nerde nasıl olacağı ne zaman biteceği hiçbir zaman belli değil.sinir bi durum...

bencede gitmelisin doktora. bir çok sebepten olabiliyo böyle. stres bile etkiliyo ama senin ayrıca ilaç durumun var oda etkilemiş olabilir bence kesinlikle git doktora. benim hep öyle ne zaman nerde nasıl olacağı ne zaman biteceği hiçbir zaman belli değil.sinir bi durum...

Haklısın cnm gitmeliyim kaçarı yok.İşte benim hep düzenli ve sabit 5-6 gün sürdüğü için böyle şaşırdım..Allah sanada şifa versin düzene girer inşallah..

Back