• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetlerim Düzene Girmiyor

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar..onca sorunum sıkıntılarımın içinde,aylardır canımı sıkan diğer bir sorunum için yardımınız bekliyorum hemde acil lütfen..bundan 7 ay önce 4 ay boyunca adet olmadım.hemde 23 günde bir olduğum,o kadar düzenli olduğu halde 4 ay boyunca olmadım..doktora gittim,muane etti,yumurtalıklara baktı iltihap olduğunu söyledi ve,adet söktürücü ilaç ile antibiotik verdi.her 2 ilacıda bitirdim ve aynı hafta adet oldum.bunun ardından tekrar düzene girer diye düşündüm ama 2 ay oldu ben yine regl olamadım:(((doktora gitmeye o kadar çok korkuyorumki,kötü bişey söyleyecek diye..ama gitmeyede mecburum tabi..evlendiğimde hamile kalamazsam yada erken menepoz olur diye o kadar korkuyorumki..henüz 30umda bile değilim..bu konuda bilgisi olanlar ne olur yazın..doktora gideceğim ama bilgiiniz var ise yardımınızı bekliyorum:((((

Canım reglin bu şekilde aksamasının binbir türlü nedeni olabilir, biz bilemeyiz ki hangisi.
Korkunun ecele faydası yok, bu işi doktordan başkası çözemez.
Boşuna buralarda vakit kaybetme bence.

Gittiğin dr nasıldı bilmiyorum ama daha tesekküllü bir hastahane ve doktora gıtmelısın
bu konular gercekten onemlı vakıt kaybetme
Allah korusun kötü bir sey bıle olsa erken teshıs hayat kurtarır dımı
gecmıs olsun aklına kotu seyler getırme..

Bu tür konuları acaba ne olur diyerek çözemezsiniz. Hem korktuğunuza göre sorunun önemli olduğunu zaten biliyorsunuz. İhmal etmeyin bence.

Benim arkadsımda 6ayda bir olurdu hemde olduqunuda anlamazdı bir anda bakardı qelmis.) hic aqrı falan cekmezdi. doktorada qitti doqum kontrol hapı werdi ama onuda kullanmadı. qenetikmis bi de anneside öyleymis. ama tabi yine sen doktora qit olmaması bir cok seyin habercisi olabilir. erken tedavi her zaman önemlidir.

canım regl sorunlarının stresle o kadar alakası var ki. ben de inanılmaz derecede günügününe düzenli olan bir insandım ama hava değişimi, sıkıntı vs her şey etkiliyor, geçen sefer bir sonraki adet dönemime 3 hafta kala tekrar oldum yani temizlendikten 6 gün sonra filan geldi tekrar, ondan sonra 2 ay olmadım vs. doktora gittiğimde de bir şey bulamadılar. ama sen çok daha detaylı bir inceleme yaptır bana sorarsan. şu aralar sıkıntı ettiğin şeyler varsa muhtemelen ondandır ama baktırmakta fayda var elbette. geçmiş olsun canım.

daha önce gitmişsin ve bak sorun bulunmuş tedavi edilmiş. şimdi yapman gereken yine aynısı, sağlığın ihmale gelmeyeceğini hiç unutma. iltihap tekrarlamış olabilir ya da başka bir sorun. o kadar çok etken var ki. git, muayene ol ve öğren, sıkıntıdan kurtul. böyle günden güne gerersin kendini, o bile etkiler regl düzenini.

merhaba arkadaşlar..onca sorunum sıkıntılarımın içinde,aylardır canımı sıkan diğer bir sorunum için yardımınız bekliyorum hemde acil lütfen..bundan 7 ay önce 4 ay boyunca adet olmadım.hemde 23 günde bir olduğum,o kadar düzenli olduğu halde 4 ay boyunca olmadım..doktora gittim,muane etti,yumurtalıklara baktı iltihap olduğunu söyledi ve,adet söktürücü ilaç ile antibiotik verdi.her 2 ilacıda bitirdim ve aynı hafta adet oldum.bunun ardından tekrar düzene girer diye düşündüm ama 2 ay oldu ben yine regl olamadım:(((doktora gitmeye o kadar çok korkuyorumki,kötü bişey söyleyecek diye..ama gitmeyede mecburum tabi..evlendiğimde hamile kalamazsam yada erken menepoz olur diye o kadar korkuyorumki..henüz 30umda bile değilim..bu konuda bilgisi olanlar ne olur yazın..doktora gideceğim ama bilgiiniz var ise yardımınızı bekliyorum:((((

bence hiç ihmal etme.. ama bi tanıdıgım vardı 6 ayda bir regl olurdu evlendigi ay hamile oldu.. benim sorunum yok ama çocugum olmuyor.. oyüzden hiç kafanı takma.

Back