adetlerim çok düzenli ama 9 aydır hamile kalamadım

• Konu Sahibi Konu Sahibi erva15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu konuda yalnız değilsin emin ol canım

Bugün doktora gittim bana klomen ve folbiol verdi inşallah olumlu bi sonuç alırım. Sadece ben degil inşallah anne olmak isteyen herkez olumlu sonuçlar alır...

selam kızlar aynı sorun bende de var geçen sene temmuz ayında evlendim korunmayı nisan ayında bıraktım ve geldik ağustos ayına hala hamile kalamadım ki adetim düzenli ve yumurtlama günlerime dikkat ettim.. niye olmuyor

Arkadaslar mrb bend hamile kalamiyorum ama esimde problem ok bktirdk bende de yok ama bugun adet olmam lazimdi olmadm ama bugun kan testi vedim onda snuc cikmadi anlamadm

Arkadaslar mrb bend hamile kalamiyorum ama esimde problem ok bktirdk bende de yok ama bugun adet olmam lazimdi olmadm ama bugun kan testi vedim onda snuc cikmadi anlamadm
Allah'ım hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah

merhaba ben 2.5 yillik evliyim. benim de adetlerim cok duzenli doktora da gittim bir sorunum yok malesef bebis te yok artik umudumu kaybetmeye basladim 40 yasima girmek uzereyim. bir tanidigimiz termal i onerdi kozaklida 1 hafta kaldik bu ay umutlanmistim. dun adet oldum inanilmaz bir hayalkirikligi yasadim

Üzülme canım ya moral de etki yapıyor inşallah bu ay olur

Bebeğiniz olması için mucize macun yapıyorum 120 aileye yardımcı oldum çok şükür babanemin 1960 yılından beri yaptığı 3 sene önce bana miras bıraktığı bu macun ile herkeze yardımcı olucam ALLAH’ın izni ile. Dmden msj gönderin iletişim bilgilerimi paylaşıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…