adetlerim çok düzenli ama 9 aydır hamile kalamadım

• Konu Sahibi Konu Sahibi erva15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

erva15

Ziyaretçi
arkadaşlar 28 günde bir adet görüyorum genellikle hep 4 ila 5 gün suruyor pek ağrılı da olmuyor herşey normal gorunuyor şimdiye kadar doktora gıtmedık fakat cuma gunu eşimle nisa hastanesinden randevu aldık ve doktora gideceğiz benimle aynı durumda olna bır arkadaş varsa bana yazabilir mi?

adetler düzenli olup da başka ne gibi bir problem olabilir cunku hep duyduklarım genellikle adet düzensizliği çeken kişiler hamile kalamıyorlar ya da daha zor hamile kalabiliyolar laborantım ama bu konularda bılgı eksiğim var bana cevap yazın arkadaşlar ne olur biraz rahatlamak istiyorum

Slm canım özelden msj yazacaktım sana özelden yazmayı beceremedim
ben 1.5 yıllık evlıyım emin hersey normaldi tahliller vs istedıkten sonra bir yıl sonra hamile kalabıldım oda dusuk oldu sımdı yıne hersey normal adetlerim vs. Dr. Stres yapıyosun diyor bana bu ay böbürtlen kökü ictim bakalım faydası olacakmı hayırlısı artık hoscakal...

benimde düzenlidir adetlerim...ağrı vs. de olmaz... ancak 5 aydır uğraşmamıza rağmen tık yok... sorduğum sorunun cevabını bende merak ediyorum... bir gebelik yaşadım ama maalesef kaybettim. onda ilk denememizde olmuştu. ama hemen olmaz diye çok rahattım.. şimdi hesap yapıyorum, dikkat ediyorum ama olmuyor... stresin çok etkili olduğunu düşünüyorum bende... bence hesapama işini eşlerimize öğretelim, bize farkettirmeden onlar hesaplasınlar yumurtlama günlerini... böylece stres yapmayız...

bende uğraşmıştım sonunda ayaklarımı ıyıce yukarı dıkıp belıme yastık koydum ve o ay tuttu ama duşuk yaptım. dışarı akıyo olabılır yada ulaşamıyo olabılır belkıde cok basıt bır nedendır. sıkma canını streste onemlı faktör. senağlama

sadece kadindan kaynaklanmiyor hamile kalamama...

esinin sperm kalitesi dusuk olabilir..

debby hakli sorunlar sadece kadinlardan kaynakli degildir...
fazlada takma stres yapma ...

aaaahhhh arkadasim o kadar cok kisiyiz ki burda bir sorunu olmadigi halde hamile kalamayan.... yillardir ugrasan arkadaslarimiz var. misal ben 3 yillik evliyim ama hala tik yok. her ay yeni bir umut. bu ay kacirdim ama adetleri düzenli, esinde ve kendisinde bi sorun olmayan arkadaslar bögürtlen köküyle care bulmuslar, bende denemek istiyorum, gerek kalmaz ins ama umut fakirin ekmegiymis. bakalim ne olacak.

bir de hanimlar, aktar dedi ki sorunu olmayan bayanlarda genelde iltihaplanma oluyor ve testlerde cikmiyor dedi. ben cocukluktan beri idrar yolu iltihabi yasarim. sogan kürü denedim, sadece yanmayi kesti, akinti yapmadi. adacayi yagi denedim faydasi oldu sanki. acayip akintim var. paylasalimki belki birimiz sebeplenir.

arkadaşlar ya cok sağolun bıraz olsun içim rahatladı ama bende denedım gulkurusu belıme yastık koydum ayaklarımı yukarı kaldırdım ve yumurtlama donemlerımı eşim de bende cok iyi takıp ederız o benden daha ıyı bılır ne zaman adet olacağımı çok ilgilidir ama smear yaptırmıştım meyra arkadaşım ilthap çıkmadı ne olabılır bılemıyorum

ama su bi gercekki ben cok stresli bı ınsanım yanı bı turlu hiçbir konuda rahat olamıyorum ufacık seylere kafayı takıp da ağlayabılıyorum bılemıyorum bu kadar stresli olduğum için mi hamıle kalamıyorum yanı hamılelığı stres bu kadar etkıler mı acaba

böğürtlen kokuyle ılgılı bıraz daha bılgı verırmısınız bende alayım nasıl kullanacam ne kadar kullanacam

bazen adetlerin cok düzenli olmasi hamile kalmaya yetmiyo malesef ki
benimde adetlerim cok düzenli degil günü saati bile hic sasmaz ama tam 4 yildir bebek istedigimiz halde hic hamile kalamadim...en sonunda da endometrioz oldugumu ögrendim..
yani diyecegim o ki hicbir tahlil yaptirmadan bisey söyleme
bekli tüplerin kapalidir ,yada yapisiklik vardir yada tüplerin olmasi gerekenden daha uzundur
belki rahimde yapisiklik vardir yada rahim duvarin ince veya kalindir
belki hormonal bir problemin vardir
belki esinin sprem kalitesi iyi degildir.
belki bir kist miyom yada rahimde iltihap vardir
bunlarin hepsi sinsi hastaliklar ve hepside bir ihtimal.insallah hicbirseyin yoktur da bir an önce melegine kavusursun

erva15..hamile kalamamada kadindan cok once erkegin sprem klitesine bakilir.. bence esin bir doktora gidip sperm kalitesini olctursun.belki de hamile birakmaya yeterli degildir..

stresin, camasir suyunun bile etkileyemedigi mideyi deldigini düsünürsek ne kadar etkili bir sebep olacagini varin siz düsününnnnnnnnnnn

ah bu stres. klava: tam bir kisir döngü durumu. stres hamilelige engel, hamileligin olmamasi strese sebep. hadi cik isin icinden!!!!!!!!!!

kendıne 2 ay zaman ver ve kesınlıkle bu 2 ay hamıle kalamayacagını duşun, o şekılde ılışkıye gır konudan uzaklaş kesınlıkle de hayal kurma. konu stress bu sana iyi gelecektır.

Mrb bizmde Olmuyr 5 aylık evliym deniyoruz hiç korunmadık olursa olur diye ama hiç bişey yok adetlerim hep aynı 25 inden 25 ne oluyorm ama bebişden eser yok

Slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 9 aylık evliyim ne eşimde nede bende hiç bi sorun yok ama hiç korunmamamıza ragmen hamile kalamıyorum galiba benimkiside stresten ne yapıcam bu stresten kurtulmak için yaa 😞😞😞

Ben dokuzuncu ayda gebe kalmistim gercekten cok stres yapmistim en son ay kendi haline biraktigim ay oldu biraz rahat olmaya calis cocuk icin iliski girdigini dusunme odev gibi olmasin iliski esnasinda her iki esinde zevk almasi orgazm olmasi bebek olmasini 2 kat daha kolaylastiriyor aklinda olsun bide ovulasyon testiyle takip et ne zaman yumurtladigini ve catladigini bilirsen isin kolaylasacak ben ogluma bu sekilde gebe kalabilmistim

Mrb bizmde Olmuyr 5 aylık evliym deniyoruz hiç korunmadık olursa olur diye ama hiç bişey yok adetlerim hep aynı 25 inden 25 ne oluyorm ama bebişden eser yok

Daha cok yenisiniz acele etme akisina birak biraz bide kadin dogumcuya gorundunuzmu adetleri duzenli olmasi bazen yetmiyor insallah en yakin zamanda kavusursun bebisine

Öncelikle bana cevap verdiginiz için çok teşekkür ederim ama sürekli aklımda oluyo bi türlü kafamı bu konudan uzaklaştıramıyorum, eşimde bende doktora göründük test yaptılar ikimizdede hiç bi sorun çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…