E
erva15
Ziyaretçi
- Konu Sahibi erva15
-
arkadaşlar 28 günde bir adet görüyorum genellikle hep 4 ila 5 gün suruyor pek ağrılı da olmuyor herşey normal gorunuyor şimdiye kadar doktora gıtmedık fakat cuma gunu eşimle nisa hastanesinden randevu aldık ve doktora gideceğiz benimle aynı durumda olna bır arkadaş varsa bana yazabilir mi?
ama su bi gercekki ben cok stresli bı ınsanım yanı bı turlu hiçbir konuda rahat olamıyorum ufacık seylere kafayı takıp da ağlayabılıyorum bılemıyorum bu kadar stresli olduğum için mi hamıle kalamıyorum yanı hamılelığı stres bu kadar etkıler mı acaba
arkadaşlar 28 günde bir adet görüyorum genellikle hep 4 ila 5 gün suruyor pek ağrılı da olmuyor herşey normal gorunuyor şimdiye kadar doktora gıtmedık fakat cuma gunu eşimle nisa hastanesinden randevu aldık ve doktora gideceğiz benimle aynı durumda olna bır arkadaş varsa bana yazabilir mi?
Slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 9 aylık evliyim ne eşimde nede bende hiç bi sorun yok ama hiç korunmamamıza ragmen hamile kalamıyorum galiba benimkiside stresten ne yapıcam bu stresten kurtulmak için yaa 😞😞😞
Slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 9 aylık evliyim ne eşimde nede bende hiç bi sorun yok ama hiç korunmamamıza ragmen hamile kalamıyorum galiba benimkiside stresten ne yapıcam bu stresten kurtulmak için yaa 😞😞😞
Mrb bizmde Olmuyr5 aylık evliym deniyoruz hiç korunmadık olursa olur diye ama hiç bişey yok adetlerim hep aynı 25 inden 25 ne oluyorm ama bebişden eser yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?