• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetken çok az kanama neden olur

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
333
Adet döngüm çok da düzenlidir ama bu sefer 3. Günüm olmasına rağmen üç gündür damla damla kanıyor kahverengi renkte.
Bütün günümü 1 pedle geçirebilirim o derece. İlk defa başıma geliyor ben de korktum. Sanki doğum kontrol ilacı kullanırken olduğu gibi. ki onu da kullanmıyorum zaten. Bu hastalık falan olmasın? Yaşayan var mi

Adet döngüm çok da düzenlidir ama bu sefer 3. Günüm olmasına rağmen üç gündür damla damla kanıyor kahverengi renkte.
Bütün günümü 1 pedle geçirebilirim o derece. İlk defa başıma geliyor ben de korktum. Sanki doğum kontrol ilacı kullanırken olduğu gibi. ki onu da kullanmıyorum zaten. Bu hastalık falan olmasın? Yaşayan var mi
Hamilelik düşünüyor musunuz bi test mi yapsanız

Offfffff bunu yazan 6. kişi falansınız ben de dahil :( neden böyle olduk ya :((( aynı sizinki gibi oldu :(

Yok hayır ilişkiye girmedim ondan kaynaklı değil :KK43:
Ben de ilişkiye girmedim, Beklenen adette kahverengi damla damla akıntı geldi 3-4 gün sürdü kesildi. Aradan 10 gün geçti meme acıları başladı. lekelenmeden 18 gün sonra normal adet oldum yani bugün. Doktor yumurtlamada problem olmuş adeti bekle demişti. Tamam bugün oldum ama bi dahaki ay ne zaman olacağım acaba 🤷🏻‍♀️🥺

Siz de adeti bekleyip adetin 3. günü hormon tahliline gidin ve usg yaptırın

Benim antibiyotik kullandiğim ay hep az gelir..Hatta adetimin ilk günü o şiddetli ağriları ağrı kesici içmeden geçiririm..Ictiğim zaman hep az gelir..Acaba sizinde öyle olabilir mi ?

Benim antibiyotik kullandiğim ay hep az gelir..Hatta adetimin ilk günü o şiddetli ağriları ağrı kesici içmeden geçiririm..Ictiğim zaman hep az gelir..Acaba sizinde öyle olabilir mi ?
Roaccutane diye bi ilac kullanıyorum ama hormonları etkilediğini zannetmiyorum aylar oldu başlayalı 🥺 hala devam ediyor bu arada

Back
X