Adetiniz kaç gün geçince anladınız hamile olduğunuzu?

canım aynen benim de adetime 10gün kala kasıklarımda ağrı batma vardı ama ben bu ağrıyı adete yordum tabii içimden hep acaba geçti.test için mutlaka adetinin geçmesini bekle derim sonra insan stres oluyor.
ben 4gün geçince testte öğrendim sonra da kan testi yaptırdım. diğer belirtilerim de koyu renk idrar(sistit oldum sandım hatta çok su içmiştim geçsin diye) bir de göğüslerde hassasiyet.uyku hali de vardı.

11 ağustosta adet olmam gerekiyordu olmadım hemen ertesi gün 12 ağustosta evde test yaptım ve şuan 15 haftalık hamileyim

tsk canım cevabın ıcn ıns benımkıde senınkı gıbı olur fazla umutlandırmak da ıstemıyorum kendımı olursa burdan yazarım artık bende sızler gıbı

benim 1 gün gecikince evde test yaptım iki koyu çizgi canım sadece adet olcakmışım gibi ağrım vardı gelcek sanıyodum çünkü hep ağrıyla adetim gelirdi zaten 1gün önce yerleşme kanaması yaşadım şimdi kızım 3 aylık

benim 1 gün gecikince evde test yaptım iki koyu çizgi canım sadece adet olcakmışım gibi ağrım vardı gelcek sanıyodum çünkü hep ağrıyla adetim gelirdi zaten 1gün önce yerleşme kanaması yaşadım şimdi kızım 3 aylık

Slm buraya ilk defa yazıyorum
Öncelikle merhaba yorumkarınızın okudum genelde herkesden aynı belirtiler olmuş
Bende şimdi beklemedeyim 2 yıllık evliyim 1aydır korunmuyoruz
Kendim yumurtlama günümü hesaplayıp 5 gün denedik şimdi âdetime 2 gün var kendimce belirtiler olduğunu hissettiğim şeyler var gögüslerimde hassasiyet bide uyku halim var aralara kasıklarımda batmalar ve çok yoğun şekilde akıntım var.
Bunların adetmi yoksa gebelik belirtilerin anlayamadım
Heyecandan ve korkudan testte yapamıyorum adetimin gecikmesini bekliyorum yani 4-5 daha geliyim diyorum

merhaba benimde beklenen adet tarıhım dündü... dayanamadım ve bugun test yaptım fakat negatif cıktı...tabiii moral bozuklugu ardından... aslında olursa bu 2. hamılelıgım olacak fakat aradan 7 yıl gectıgı için neler yasadıgımı tamamen unuttum.su ankı belırtıler ise gögüslerde hassasıyet ve ara kasıkta sancılanmalar her an adet olacakmısım gıbı gelıyor... aslında göguslerdekı sis ınmedıgı surece hep bı sansımın oldugunu düsünüyorum... cunku adet olmadan önce şişer ve sonra oldugumdada inerdi... ay bilmiyorum valla kafam cok karısık... zaman gecmek bılmıyor...YORUMLARINIZI BELIYORUM ARKADASLAR:)

canım benimde akıntım çok fazlaydı inşallah hamilesindir olabilir yani

Slm kizlar, beklenen adet gunumde Test yapdim ve iki cizgi yani positif cikdi ikinci cizgi cok silikdi ama vardi. Bendeki belirtiler gögüslerde basladi yani adetim gelmeden onceki gogus agrisindan biraz daha farkli goguslerin Yan taraflari ozellikle.ve baya sisdi. Kasiklarimda veya belimde hic agri hissetmedim fakat devamli uyku hali vardi yani yorgunluk halada devam ediyor :) mide bulantim 9 gebelik haftasina kadar hic olmadi sonra hafif bulantilar basladi( bu her kadinla farkli bazi kadinlarda hic mide bulantisi olmayabilir bazilarinda ise cok daha Erken baslayabilir) akinti biraz daha yogunlasmisdi insallah en kisa zamanda guzel bebis haberlerinizi verirsiniz kizlar:))

Kızlar benimde adetim yedi gün geçti idrar testi yaptım negatif çıktı sonra dün gece kan testi yaptırdım negatif çıktı sizce hala hamile olma olasiligim olabilir mi

Yardım edin

adet sonrası 14 gün takip etmelisiniz

Kızlar benimde adetim yedi gün geçti idrar testi yaptım negatif çıktı sonra dün gece kan testi yaptırdım negatif çıktı sizce hala hamile olma olasiligim olabilir mi

Yardım edin
Sonucunuzu merak ettim adet oldunuz mu ya da geç döllenme mi gerçekleşti ben de aynı durumdayım 5 gün geçti ama kan testi negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…