- Konu Sahibi zeynepistan
-
gunaydın kızlar ya kac yere yazdım cevap alamadım lutfen benı bılgılendırebılırmısınız adetıme ıkı hafta veya 10 gun kala falan basladı once arada sırada sag kasıgıma ıgne batıyomus gıbı oluyodu bı ıkı kere de sola oldu arada da belım agrıyordu ıkı gundur de sankı gobegımın bı ıkı cm asagısı ve sagına dogru batma oldu gobegımden sag kasıgıma dogru bı cekılme gıbı bıse oluyor 1 hafta var reglıme ama duzensız oldugu ıcın test yaptırmak da ıstemıyorum ya lutfen bırı bana yazsın cok merak edıyorum bu belırtılerı yasayan var mıydı aranızda
Kızlaaar
lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?
regl dönemizinizi kaç gün geçince ev kiti testte pozitif çıktı?
önce negatif çıkıp daha sonra pozitif çıkan oldu mu?
ilk belirtiler nelerdi?
ve son olarak ben belirtilerin hiç birini yaşamadım ama hamileyim diyen var mı?
yardım lütfeeeen
canım aynen benim de adetime 10gün kala kasıklarımda ağrı batma vardı ama ben bu ağrıyı adete yordum tabii içimden hep acaba geçti.test için mutlaka adetinin geçmesini bekle derim sonra insan stres oluyor.
ben 4gün geçince testte öğrendim sonra da kan testi yaptırdım. diğer belirtilerim de koyu renk idrar(sistit oldum sandım hatta çok su içmiştim geçsin diye) bir de göğüslerde hassasiyet.uyku hali de vardı.
Mrb aslında benim yorum yazmam bile komik ama dayanamadım. ben idrar testi yapamıyorum hep pozitif çıkıyo. bu nedenle dr uma koştuk 2 gün geçince kan testi yaptırdık.:))
Canim hamishsin tebrik ederim seni...ama anlamadim nasil hep pozitiv cikiyor hamile olmasan bile mi ?
Kızlaaar
ilk belirtiler nelerdi?
yardım lütfeeeen
Kızlaaar
ilk belirtiler nelerdi?
yardım lütfeeeen
benim bat 15 kasımdı ben 13 kasımda idrar testinden ve aynı gün kan testinden öğrendim..
Slm buraya ilk defa yazıyorum
Öncelikle merhaba yorumkarınızın okudum genelde herkesden aynı belirtiler olmuş
Bende şimdi beklemedeyim 2 yıllık evliyim 1aydır korunmuyoruz
Kendim yumurtlama günümü hesaplayıp 5 gün denedik şimdi âdetime 2 gün var kendimce belirtiler olduğunu hissettiğim şeyler var gögüslerimde hassasiyet bide uyku halim var aralara kasıklarımda batmalar ve çok yoğun şekilde akıntım var.
Bunların adetmi yoksa gebelik belirtilerin anlayamadım
Heyecandan ve korkudan testte yapamıyorum adetimin gecikmesini bekliyorum yani 4-5 daha geliyim diyorum
Kesin belli olur mu bnm iki gün geçti ve adet sancısı gibi sancımda varadetimi bi gün gecince yapmistim net bi sekilde cikmisti
ilk belirtilerim gögüslerde sislik ve agri bide kasiklarimda regl agrisina benzemeyen hafif sizi ve kasilmalar
Kızlaaar
ilk belirtiler nelerdi?
yardım lütfeeeen
Sonucunuzu merak ettim adet oldunuz mu ya da geç döllenme mi gerçekleşti ben de aynı durumdayım 5 gün geçti ama kan testi negatif çıktıKızlar benimde adetim yedi gün geçti idrar testi yaptım negatif çıktı sonra dün gece kan testi yaptırdım negatif çıktı sizce hala hamile olma olasiligim olabilir mi
Yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?