• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetiniz kaç gün geçince anladınız hamile olduğunuzu?

zeynepistan

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
23
5
18
Kızlaaar

lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?

regl dönemizinizi kaç gün geçince ev kiti testte pozitif çıktı?
önce negatif çıkıp daha sonra pozitif çıkan oldu mu?
ilk belirtiler nelerdi?
ve son olarak ben belirtilerin hiç birini yaşamadım ama hamileyim diyen var mı?

yardım lütfeeeen

ben adetim 3 gelmeyince hemen yaptım testi silik cizgi çıktı geç döllenme oldugundan dolayı :26:cok şükür ki kızıma hamileymişim sonuc olarak:51:

ben adetim 5 gün geçmişdi çift çizgi gördüm 2. çizgi silikti adet olacakmışım gibi sancım vardı.gögüslerim 3 aydan sonra şişmeye başladı ve hamile kaldığım dakikadan sonra acayip uykuya düştüm tüm gün uyusan doymuyorsun

reglim 5 gün geçmişti fark etmemiştim test yaptım kıpkırmızı çizgi belirdi:16:

öncesinde regl olacakmışım gibi ağrı vardı hep en büyük belirtim sevmememe rağmen 2 kavanoz turşu yemiştim:53:

hatta kesmedi suyunu içmiştim inanamamıştım kendime :53: bir de ayaklarım çok üşüyordu ağustos ayı ortasında
:27:

adetimi bi gün gecince yapmistim net bi sekilde cikmisti:31:

ilk belirtilerim gögüslerde sislik ve agri bide kasiklarimda regl agrisina benzemeyen hafif sizi ve kasilmalar:27:

Canım ben adetime 4 gün kala cok silik ikinci cizgi ile öğrendim.
En bariz belirtim anormal derecede gazım vardı.Bagırsak gazı cok fenaydım halada devam ediyor,bide cok uyuyordum.
Birde bariz gögüs agrısı cekiyorum halada sürüyor.

Merhaba herkeşe :30: bi sorum olcaktı size ama belki bilebilirsiniz. Ben yasmin kullanıyordum 1 ay önce bıraktım. Bu ay hapa devam etseydim 2 gün önce adet olmam gerekecekti ama ben hala olmadım. Yarın 3. güne giricem acaba hapı bıraktım diye düzensizlikten mi oldu yoksa :18: Çok telaşlandım ben yaa :18:

Merhaba herkeşe :30: bi sorum olcaktı size ama belki bilebilirsiniz. Ben yasmin kullanıyordum 1 ay önce bıraktım. Bu ay hapa devam etseydim 2 gün önce adet olmam gerekecekti ama ben hala olmadım. Yarın 3. güne giricem acaba hapı bıraktım diye düzensizlikten mi oldu yoksa :18: Çok telaşlandım ben yaa :18:

merhaba canım,aynı durumu bende yaşadım yasmini bıraktığım ay nerdeyse 1 ay adetim gecikti ve adet söktürücüyle adet olabildim ancak ümitlenmiştim hamiiş olabilirmiyim diye doktora gittim inci gibi kistlerim varmış,yumurtalar gelişmemiş çatlamamış ve sonuç olarak adet olamadım hatta okadar ileri gitti ki doktor pko olabilirmişim öyle söylemişti dengesiz adam neyse sonradan adetliyken yaptırdım başka doktora testleride normal çıktı çok şükür,seninde belki böyle bir durumun olabilir hapın yan etkisi olabilir dedi ikinci gittiğim doktor düzene girer merak etme dedi,çok sıkıntı yapma ama biraz daha bekle sonra geciktirme dr git bence.

[SUB][/SUB]Merhaba.Ben adetime 4 gun kala test yaptim slik ikinci cizgi cikti.Belirtilerim test yapmadan nce basladi,kokuya hassaslik,üsüme,sol kasik tarafta bicak saplantisi gibi agri(uzaninca gecen agri),goguslerimin ucu koyulasmisti.baya cok belirtim vardi,bi de ceneme bi sivilce cikti annem hemen hamilesin dedi onda da cenesine sivilce cikarmis hamile kaldiginda :)))

[SUB][/SUB]Merhaba.Ben adetime 4 gun kala test yaptim slik ikinci cizgi cikti.Belirtilerim test yapmadan nce basladi,kokuya hassaslik,üsüme,sol kasik tarafta bicak saplantisi gibi agri(uzaninca gecen agri),goguslerimin ucu koyulasmisti.baya cok belirtim vardi,bi de ceneme bi sivilce cikti annem hemen hamilesin dedi onda da cenesine sivilce cikarmis hamile kaldiginda :)))

Canım ben adetime 4 gün kala cok silik ikinci cizgi ile öğrendim.
En bariz belirtim anormal derecede gazım vardı.Bagırsak gazı cok fenaydım halada devam ediyor,bide cok uyuyordum.
Birde bariz gögüs agrısı cekiyorum halada sürüyor.

Evet evet bu belirtim de ilk gunden doguma kadar oldu....gazz :) ben de sizin gibi qazli hamishdim :)

reglime beş gün kala test yaptım, negatifti; üç gün kala yaptım, ikinci çizgi silikti. reglime 1 hafta kala baş dönmesi vardı ve ayakta uyuyordum. en belirgin belirti idrarımın sapsarı gelmesiydi hiç öyle bir renkte görmemiştim. hasta olduğumu düşündüm, forumlarda hamilelik belirtisi olabilir diye okuyunca ve diğer belirtilerle birleştirince anladım... benimle aynı dönemde hamile kalan bir arkadaşıma belirti yaşayıp yaşamadığını sorduğumda, hiç bi belirti yaşamadığını söyledi.

Son düzenleme:
reglime beş gün kala test yaptım, negatifti; üç gün kala yaptım, ikinci çizgi silikti. reglime 1 hafta kala baş dönmesi vardı ve ayakta uyuyordum. en belirgin belirti idrarımın sapsarı gelmesiydi hiç öyle bir renkte görmemiştim. hasta olduğumu düşündüm, forumlarda hamilelik belirtisi olabilir diye okuyunca ve diğer belirtilerle birleştirince anladım... benimle aynı dönemde hamile kalan bir arkadaşıma belirti yaşayıp yaşamadığını sorduğumda, hiç bi belirti yaşamadığını söyledi.

hmm arkadaşında hiçbir belirti olmamış demek..
bende de belirti yok ama bugün 6.gün hala regl olmadım :S

Mrb aslında benim yorum yazmam bile komik ama dayanamadım. ben idrar testi yapamıyorum hep pozitif çıkıyo. bu nedenle dr uma koştuk 2 gün geçince kan testi yaptırdık.:))

gunaydın kızlar ya kac yere yazdım cevap alamadım lutfen benı bılgılendırebılırmısınız adetıme ıkı hafta veya 10 gun kala falan basladı once arada sırada sag kasıgıma ıgne batıyomus gıbı oluyodu bı ıkı kere de sola oldu arada da belım agrıyordu ıkı gundur de sankı gobegımın bı ıkı cm asagısı ve sagına dogru batma oldu gobegımden sag kasıgıma dogru bı cekılme gıbı bıse oluyor 1 hafta var reglıme ama duzensız oldugu ıcın test yaptırmak da ıstemıyorum ya lutfen bırı bana yazsın cok merak edıyorum bu belırtılerı yasayan var mıydı aranızda

Back