-
- Konu Sahibi serapbebekistiyo
Canım Bunu Çok Önemseme Benimde Geçen Ay Kit Olmuştı Hatta 4 cm İdi Doktor Adetle Atılır Fakat Atılmazsa Doğum Kontrol Hapı İçeceksin Dedi. Bence Sen Kullanma Büyük İhtimal O adetle Atılır Kontrole Gidersin Eğer Atılmamışsa O zaman İlacı Kullanırsın.
Kafana Takma Yani.Bu Ay İçin Yumurtan Çatlamamış Demek Oluyor Bu Sadece[/QUOTE
mrb cnm yumurtalık kıstı olduğu ıcınmı çatlama olmuyor . ama çatlama olmayınca döllenmede olmaz o zaman degıl mı? tarlusalı kullanmakta bır sakınca olurmu ki ? tarlusal adet sökturucu ama .
Canım Yumurta Belirli Bir Büyüklüğe Geldiğinde(18-22 mm) Eğer Çatlamaz İse Büyüyerek Kist Haline Geliyor Dolayısıyla Çatlamıyor Ve Döllenme Gerçekleşmiyor. Sorunu Olmayan Kadınlarda Bile Bununla Bazen Karşılaşılabiliyor. Sen Bilirsin Kullanmanın Zararı Olmaz Ama Benim Adetim Kendiliğinden Geldi ve Kist Halindeki Yumurta da Gitti Kayboldu
Canım Yumurta Belirli Bir Büyüklüğe Geldiğinde(18-22 mm) Eğer Çatlamaz İse Büyüyerek Kist Haline Geliyor Dolayısıyla Çatlamıyor Ve Döllenme Gerçekleşmiyor. Sorunu Olmayan Kadınlarda Bile Bununla Bazen Karşılaşılabiliyor. Sen Bilirsin Kullanmanın Zararı Olmaz Ama Benim Adetim Kendiliğinden Geldi ve Kist Halindeki Yumurta da Gitti Kayboldu
cok teşekkür ederım cnm . kullanmadım hapı. 3 gundurde soğan kurunu uyguluyorum . umarım ılaca gerek kalmadan şu kıst gıder ..
Geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun. Ne zaman çıkacakmış sonuçların?
şuanda aynı şeyi bende yaşıyorum ve umut oldu bana :) Sat'ım 12 şubat ve hala adet olmadım
duzensızdır adetlerım ama35 gunde mutlaka oluyorum
Satımın Uzerınden 45 gun gectı ve ben hala testlerı negatıf goruyorum
kan vermeyede gıtmıyorum korkuyorum cunkı umarım benımkıde ole bıseydır degerın ıyı cıkmıstır
Bugun 40. Gunum. Dunku kan 0,1 cikti ama hala adet
OLmadimmmmm[/QUOT adet düzensizliğinden dr gittinizmi genllikte pkodan şüphe ediliyo bende bu ay değişik durum içerisindeyim 26 günde adet oluyorum 24 gün bi rdamla sabah bir damla akşam kan geldi ertesi sabah bir damlageldi sonra durdu bu sabah gene bir damla gelmiş gene yok geçen ay 11 nde oldum havadanmıdır nedir yoksa biz stres mi yapıyoruz anlamadım
Bugun 40. Gunum. Dunku kan 0,1 cikti ama hala adet
OLmadimmmmm[/QUOT adet düzensizliğinden dr gittinizmi genllikte pkodan şüphe ediliyo bende bu ay değişik durum içerisindeyim 26 günde adet oluyorum 24 gün bi rdamla sabah bir damla akşam kan geldi ertesi sabah bir damlageldi sonra durdu bu sabah gene bir damla gelmiş gene yok geçen ay 11 nde oldum havadanmıdır nedir yoksa biz stres mi yapıyoruz anlamadım
Canm dr hic gtmedim cnku ilk defa bu kadar gecikio normalde 35 30 gunde olurum... Bende pko kistten korkuyorum. Adet olmadim ama kasiklarimd asiri batma agri varr stress oldum
Canm dr hic gtmedim cnku ilk defa bu kadar gecikio normalde 35 30 gunde olurum... Bende pko kistten korkuyorum. Adet olmadim ama kasiklarimd asiri batma agri varr stress oldum
cnm geciktirme dr derim bende bu siteye ilk girdiğimde senn gibi yeni evliydim bebiş düşünüyodum herkez daha yeni olur dedi adetlerim hep düzenlidir evliliğimin 9 ayına kadar düzenli oldum sonra kilo aldım tabi bu dönemde bozulmaya başladı ilk geçikmemde çok heycanlandım bebiş var diye sonra olmadım dr gittim sen pkolusun dedi dedim ben böyle böyle hiç adet geçikmem olmaz diye sen nadir olanlardansız dedi şimdi 12 kiloverdim bebiş için düzenliyim ama bu ayda bu geldi başıma annem yerleşme kanamasına benziyo dedi nette de araştırdım olabiliyomuş ama ben ayın 11 bekliycem geçmiyo zmn allah tan sen şimdi yeni evlisin sana bebiş soran yoktur ama dr aksatma derim şimdiki aklım olsa en başta gierdim
allahın ne kadar buyuk oldugunu gördük arkadaslar ümit kesmek yok
cnm geciktirme dr derim bende bu siteye ilk girdiğimde senn gibi yeni evliydim bebiş düşünüyodum herkez daha yeni olur dedi adetlerim hep düzenlidir evliliğimin 9 ayına kadar düzenli oldum sonra kilo aldım tabi bu dönemde bozulmaya başladı ilk geçikmemde çok heycanlandım bebiş var diye sonra olmadım dr gittim sen pkolusun dedi dedim ben böyle böyle hiç adet geçikmem olmaz diye sen nadir olanlardansız dedi şimdi 12 kiloverdim bebiş için düzenliyim ama bu ayda bu geldi başıma annem yerleşme kanamasına benziyo dedi nette de araştırdım olabiliyomuş ama ben ayın 11 bekliycem geçmiyo zmn allah tan sen şimdi yeni evlisin sana bebiş soran yoktur ama dr aksatma derim şimdiki aklım olsa en başta gierdim
İnsallah bisi yoktur adetimden sonra gidicem canim ;(
İnsallah bisi yoktur adetimden sonra gidicem canim ;(
inşallah cnm bşey yoktur ama aksatma dr git birarn önce
inşallah cnm bşey yoktur ama aksatma dr git birarn önce
Bana da yeni evlisin acele etme diip duruyolar. Kime be? Ben istiyrm senin var mi bebisin
Canım Allah analı babalı büyütsün benimde 40 gün gecikti idrar testim negatif Dr gittim dün alttan aletle baktı rahim duvarın kalın diye kendi kendine söylendi kan testim 5 in altında çıktı hamile değilsin dedi tarlusal yazdı içmedim içime sinmedi şimdi senin hikayeni okuyunca umutlandım. :) bir de sanada rahim duvarı kalınlaşmış demiş onu okuyunca rahim duvarımın kalın olması sorun mu siz söylediniz ya dedim o da önemli birşey değil sadece sesli düşünmüştüm dedislm herkese..
başlığı açtım ama uzun süre uğramadığım için yazıyorum. merak edenler için..
bebeğimi sağlıkla 02.12.2013'te kucağıma aldım. tarlusalın lafını bile etmeye gerek yok. hiç bir sıkıntı yok bebeğimde allaha şükür. allah isteyen herkese nasip etsin, annelik bambaşkaymış..
amin darısı isteyen herkese inşallah. canım rahim duvarının kalınlaşması kötü bişey değil. hamileliğin başında rahim duvaı kalınlaşır ve bebiş rahme tutunmaya çalışır ondan kalınlaşıyor yani. bi hafta daha kullanma ilacı sonra tekrar kan test yaptırırsın. allah gönlüne göre versin inşallah..Canım Allah analı babalı büyütsün benimde 40 gün gecikti idrar testim negatif Dr gittim dün alttan aletle baktı rahim duvarın kalın diye kendi kendine söylendi kan testim 5 in altında çıktı hamile değilsin dedi tarlusal yazdı içmedim içime sinmedi şimdi senin hikayeni okuyunca umutlandım. :) bir de sanada rahim duvarı kalınlaşmış demiş onu okuyunca rahim duvarımın kalın olması sorun mu siz söylediniz ya dedim o da önemli birşey değil sadece sesli düşünmüştüm dedi
amin darısı isteyen herkese inşallah. canım rahim duvarının kalınlaşması kötü bişey değil. hamileliğin başında rahim duvaı kalınlaşır ve bebiş rahme tutunmaya çalışır ondan kalınlaşıyor yani. bi hafta daha kullanma ilacı sonra tekrar kan test yaptırırsın. allah gönlüne göre versin inşallah..
amin darısı isteyen herkese inşallah. canım rahim duvarının kalınlaşması kötü bişey değil. hamileliğin başında rahim duvaı kalınlaşır ve bebiş rahme tutunmaya çalışır ondan kalınlaşıyor yani. bi hafta daha kullanma ilacı sonra tekrar kan test yaptırırsın. allah gönlüne göre versin inşallah..