!!!Adetiniz geçti ve negatif çıktıysa hemen adet söktürücü kullanmayın!!!

Geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun. Ne zaman çıkacakmış sonuçların?

aminosentez sonuçlarını tam almadım ama. Kromozon ile ilgili down sendromu falan negatif çıktı.Çok şükür yüce rabbime.Şimdi diğer genetik sonuçlarını bekliyorum.sonra da ayrıntılı ultrasyona gircem inşallah.

merhaba arkadaşlar benimde adetim 15 gün geçti 9. ve 15. günlerde idrar testi yaptım negatif adetim en fazla bir hafta geçerdi hiç bu kadar çok geçmezdi. doktora randevu aldım önemli bişey olabilirmi yada hamile kalmış olabilirmiyim kafam karışık...

bende şu an aynı durumdayım bugün 45 gün oldu adetlerim düzensiz ama en fazla bir hafta geç kalırdı bu sefer 15 gün oldu testler negatif ama hala adette olmadım cuma gününe randevu aldım .kafam karışık Allah yardımcımız olsun bizde gülelim inşallah.

Merhaba, çok tebrik ederim hayırlı olsun:))
Yaşadığın durum çok ilginç gerçekten , muhtemelen reglin bir sebepten gecikti ve geciktiği süre o kadar uzun oldu ki sen o sırada yumurtlama olduğu için hamile kaldın. Yani gebeliğin çok yeni olmalı, en son kanda pozitif sonucu aldığında. Aksi taktirde Allah korusun dış gebelik, kimyasal gebelik vb. gibi hiç istemediğimiz durumlar oluyor.
Hamile kaldığımız andan itibaren kandaki beta hcg değeri iki gunde iki kat artıyor. Tüm sağlıklı gebeliklerde bu böyle olmak zorunda. İnşallah herşey yolunda giderse, bebeğinin ilk ölçümleri yapıldığında beklediğin son adet tarihine göre değil, daha sonrasına ait olduğu görülecektir. Benim bilgilerim bu yönde, belki bir faydası olur dıye paylasmak istedim.
Ne ilginç değil mi, sen belki tarlutali alsaydın regl kanaman olacak, yumurtlama zamanın değişecek ve hamile kalmayacaktın bu ay... Allah'ım yazdıysa oluyor işte. Olmaz diye birşey yok.

İnşallah bebeğin sağlıkla sana tutunur, güzel haberlerini bekliyoruz:)

slm herkese..
başlığı açtım ama uzun süre uğramadığım için yazıyorum. merak edenler için..
bebeğimi sağlıkla 02.12.2013'te kucağıma aldım. tarlusalın lafını bile etmeye gerek yok. hiç bir sıkıntı yok bebeğimde allaha şükür. allah isteyen herkese nasip etsin, annelik bambaşkaymış..

Canım Allah analı babalı büyütsün benimde 40 gün gecikti idrar testim negatif Dr gittim dün alttan aletle baktı rahim duvarın kalın diye kendi kendine söylendi kan testim 5 in altında çıktı hamile değilsin dedi tarlusal yazdı içmedim içime sinmedi şimdi senin hikayeni okuyunca umutlandım. :) bir de sanada rahim duvarı kalınlaşmış demiş onu okuyunca rahim duvarımın kalın olması sorun mu siz söylediniz ya dedim o da önemli birşey değil sadece sesli düşünmüştüm dedi

amin darısı isteyen herkese inşallah. canım rahim duvarının kalınlaşması kötü bişey değil. hamileliğin başında rahim duvaı kalınlaşır ve bebiş rahme tutunmaya çalışır ondan kalınlaşıyor yani. bi hafta daha kullanma ilacı sonra tekrar kan test yaptırırsın. allah gönlüne göre versin inşallah..

Çok sağolasın canım sana yazdıktan sonra regl oldum malesef napalım vardır bundada bir hayır hayırlısı :)

cnm yeni okudum dogum yaptıgını hayırlısı olsun bu arada bn 24 tane tarlusal ıcen bayanım cnm bebegın nasıl
bnmkı nerdeyse 10 aylık oldu sayılır cokda yaramaz bu işlerın bırazda bünyeyle alakası oldugunu soyleyebılırım gercı o zaman oyle düsünmüyosun güle güle büyüt bebegını cnm yazılarını kuyorum pek gıremıyorum bnm ıkı haylazım devamlı pcde oldukları ıcın okullarda tatıl bana fırsat vermıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…