- 6 Eylül 2015
- 414
- 394
- 53
Allah ikisinide size bagislasin uzun omurler versin :)Rabbim önce isteyen herkese versin cnm,benim içinde hayırlısı neyse o olsun.benim negatifte çıksa çok üzülmem yani.1 kızım 1 oğlum var çok şükür :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah ikisinide size bagislasin uzun omurler versin :)Rabbim önce isteyen herkese versin cnm,benim içinde hayırlısı neyse o olsun.benim negatifte çıksa çok üzülmem yani.1 kızım 1 oğlum var çok şükür :)
Tsk ederim cnm,Rabbim en kısa zamanda sana ve bebiş isteyen herkese nasip etsin..
Sözde bugun erken yaticaktim yine takıldım :)
Karnım acıktı
Biseyler yiyip yatayim sabaha ben guzel bi haber veremesem bile bat ı gelen veya gecen arkdaslardan mujde bekliyorummm
Herkesi optum iyi geceler![]()
Üzülme canim. Belki henüz kana gecmemistir. Bi de kanda mi baktır san acaba? Son zerresine kadar umidimizi kullanmak zorundayız ne yapalım. Benim de bat a 3 gün var negatif çıkıyor testler. Ama batta kana baktirincaya kadar ümit var. Sen de ümidini kesme. Rabbim nelere kadir. Yoksa da sadece dua elimden gelen. Senin ve bizim gibi evlat isteyenlerin duacısiyim.Ve maalesef ... yine negatif... hayırlısı...
Rabbim yüzünü ve yüzümüzü güldürsün insaallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Sözde bugun erken yaticaktim yine takıldım :)
Karnım acıktı
Biseyler yiyip yatayim sabaha ben guzel bi haber veremesem bile bat ı gelen veya gecen arkdaslardan mujde bekliyorummm
Herkesi optum iyi geceler![]()
Üzülme canim. Belki henüz kana gecmemistir. Bi de kanda mi baktır san acaba? Son zerresine kadar umidimizi kullanmak zorundayız ne yapalım. Benim de bat a 3 gün var negatif çıkıyor testler. Ama batta kana baktirincaya kadar ümit var. Sen de ümidini kesme. Rabbim nelere kadir. Yoksa da sadece dua elimden gelen. Senin ve bizim gibi evlat isteyenlerin duacısiyim.![]()
günaydın kızlar benım dünden beri çok kasığım ağrıyor akıntı rengi de kahveye dönmeye çok yakın koyu sarı gibi... 2 gün adet günüm zaten ben bu ayda cortu çektim =( darısı sizlerin başına...
Canım nasılsın valla gelen giden yok henüz bakalım dün bir ara peçetede minik bir pembelik gördüm dedim tamam adet oldum ama şuan gelen yok henüz bakalım benim zaten 28-30 arası değişiyor bugün 30 oldu gecikme diyemem bakalım hayırlısı artık seni merak ediyoruz yap testi de gel bakalım :)
Günaydın canım yerleşme kanaması falan olmasın kahverengi ise ?
ayy dün bende de pembemsi bi akıntı oldu ama çok çok acıktı rengi ahh keşke ve inşallah iyiye delalet olsa bebişlerimö,izin bize sinyali olsa. ama malesef sanırım adet görcem ben...
2 yıl oldu hiç takmıyordum kafama herkesın bebegıne kendım kadar sevınıyordum burda cevremde kı hamıle arkadasların sevıncını paylasıyordum onlar ıcın dua edıyordum. ama artık hersey gözüme batıyor 3 apartman yanyanayız cogunluk hamıle yada yenı dogurmus. arkadasım kazayla bı kez ılıskıye gırıyor esıyle 3 aylık bebegı var zaten kazayla yumurtlama gunune denk gelıyor sımdı yıne hamıle rabbım nazarlardan saklasın ama bıze de verır ınsallah ısyan etmıyorum ama cok uzuluyorum artık.![]()
Olur canım üzülme en azından sen bir kere hamile kalmışsın düşük olmuş olsa bile.. Ben daha hamile kalabiliyor muyum onu bile bilmiyorum... Ben her gün Kenzül Arş suresini ve Yasin okuyorum Allah'tan diliyorum Okuyan herkes faydasını görmüş zaten Kenzül Arş suresinin Türkçe mealini okudum "bu kelime yanlış mı olur bilemiyorum ama" büyülendim sanki çok güzel sizler içinde dua edeceğim bundan sonra inşallah Allah hepimize verir..
hadi bekliorum :)Saol tatlım yarin 31 sanırım. Yarin sabah test yapicam. Bakalım ne olcak heyecanliyim :)
Tamam çok sağol canim peki ateş ne için onu anlayamadımFertility friend adlı programı kullan canım. Ve mutlaka ateşini ölçmeni tavsiye ederim her sabah. Bende en çok işe yarayan şey ateş oldu.
Adetim düzenli ama Son 3 aydır ya erken oluyorum yada geçBende takvimim e bakiyordum . Ama o yanlış oluyor yaa... onu anladım bu ay. O eğer düzeniyse adetin hic sasmassa doğru olabilir yoksa yanlis