• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kamerayı teste odaklayamamışsın canım flu çıkmış net görünmüyor yani ben göremedim arkadaşlar belki görebilir..

Bir tane daha çektim şimdi. Yarına kadar yine regl olmazsam yine test yapacağım. Bi kaç gün sonra eşimin doğumgünü ve ona bu güzel hedieyi vermeyi çook istiyorum..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 43
Bir tane daha çektim şimdi. Yarına kadar yine regl olmazsam yine test yapacağım. Bi kaç gün sonra eşimin doğumgünü ve ona bu güzel hedieyi vermeyi çook istiyorum..

senin bat nezamandı canım takip edemedim. çizginin yeri belli oluyor bence. negatif olunca karbeyaz oluyodu hep. test yapmaya devam, inşallah pozitiftir ...

Canım haklısın ççok çok silik bir çizgi var gibi eğer bebiş varsa yarın daha da koyulaşır yarın tekrar dene :)

ay maşallahh yaaa allah nazardan saklasın inşallah ikinizde hamilesinizdir :nazar::nazar::nazar:

yaa her ay okadar çok gebelik belirtim olurdu ki benim... bu ay ilk defa hiç belirtim olmadığı gibi tüm adet belirtilerim var. kasık ve bel ağrım, sivilcelerim falan... nasıl olabilir ki :KK64:

ben görüyorum çizgi :KK45: predictor sanırım bu.. diğer topiclerde çok şikayetçiler bu predictorden düzgün göstermiyor diye, daha ucuz testlerden daha memnun kalanlar çoğunlukta.. onlardan dene bence

yaa her ay okadar çok gebelik belirtim olurdu ki benim... bu ay ilk defa hiç belirtim olmadığı gibi tüm adet belirtilerim var. kasık ve bel ağrım, sivilcelerim falan... nasıl olabilir ki :KK64:

valla canım zaten kim hamile kalmışsa hiç bir belirti olmadan hamile kaldığını söylüyor...

Canım haklısın ççok çok silik bir çizgi var gibi eğer bebiş varsa yarın daha da koyulaşır yarın tekrar dene :)

ay maşallahh yaaa allah nazardan saklasın inşallah ikinizde hamilesinizdir :nazar::nazar::nazar:

Ay inşallah öyledir canım ya..
Meraktan uyuyamıyorum, hiç bi iş yapamıyorum sürekli teste bakıyorum, lavobaya gitmeye korkuyorum regl olucam diye.. Reglim böyle gecikmemişti aylardır..

ben görüyorum çizgi :KK45: predictor sanırım bu.. diğer topiclerde çok şikayetçiler bu predictorden düzgün göstermiyor diye, daha ucuz testlerden daha memnun kalanlar çoğunlukta.. onlardan dene bence

Evet prodictor canım, daha hassas dediler bundan aldım, yarın farklı bir marka deneyeceğim. Senin de gördüğüne o kadar sevindim ki, sırf kendim mi görüyorum diye eşime negatif çıktı dedim sorunca, sonradan üzülmeyeyım diye..
İnşallah allah tüm bebek sahibi olmak isteyenlere tattırsın bu duyguyu..

kızlar bunu yazdığıma inanamıyorum ama HAMİLEYİMMMMM... test sonucum çıktı 48,17 ... ağlamaktan napıcaamı bilmiyorum :anneadayı:

Tebrikler canım çok uğraşmışsın en sonunda Allah sana meleğini gönderdi :KK46:.. Ömrü uzun olsun yavrunun sağ salim dünyaya gelsin inşallah :nazar: .. Kendine çok dikkat et yediğine içtiğine kalktığına oturduğuna seni de bu sahalardan uğurluyoruz :KK24:darısı başımıza

kızlar bunu yazdığıma inanamıyorum ama HAMİLEYİMMMMM... test sonucum çıktı 48,17 ... ağlamaktan napıcaamı bilmiyorum :anneadayı:

Ayyy tebrikler canım benimmm, ne güzel bir haber bu :D
Bekledin bekledin sonunda rabbim sana da nasip etti bu duyguyu, kendine çok dikkat et inşallah sağlıcakla al bebeciğini kucağına..
Bizim için de dua et :*

Tebrikler canım çok uğraşmışsın en sonunda Allah sana meleğini gönderdi :KK46:.. Ömrü uzun olsun yavrunun sağ salim dünyaya gelsin inşallah :nazar: .. Kendine çok dikkat et yediğine içtiğine kalktığına oturduğuna seni de bu sahalardan uğurluyoruz :KK24:darısı başımıza[/QUOT

çok teşekkür ederim... bütün dualarım sizinle... bu sürecin nasıl zor olduğunu en iyi bilenlerdenimmm. allah hepinize, tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu..

Bende 3 aya yakindir deniyorum ama bisey yok gene adet gecikti hala yok aslnda 23undeydi.bir hafta olunca test yaptim bisey yoktu nasil devam edecek boyle :((

Ayyy tebrikler canım benimmm, ne güzel bir haber bu :KK70:
Bekledin bekledin sonunda rabbim sana da nasip etti bu duyguyu, kendine çok dikkat et inşallah sağlıcakla al bebeciğini kucağına..
Bizim için de dua et :*

dua etmez miyim.. inşallah en kısa zamanda sizden de güzel haberler alırız. allah çok büyük, en umudunu kestiğin anda veriyor istediğini. biliyorum sizin de bekliyo bebeğiniz geleceği günü sabırsızlıkla.

şimdi kendi hikayemi bir özet geçeyim, belki birilerine faydam dokunur:

ben 2 yıldır deniyordum olmadı bebek. sonra klomen tedavisine başladım. 3 ay kullanıcaz 4. ay aşılama dedi doktorum. bu son ayımdı. pazartesi aşılama için randevu aldım. zira çok emindim bu ay da hamile olmadığıma. çünkü ovulasyonum gecikti. ve biz o günlerde bayram tatilinde aile yanında olduğumuz için gün aşırı çalışmalarımızı yapamadık. sadece 2 kez deneyebildik, ve 3 gün arayla maleseff.. sonra her ay olduğu gibi kendimi dinlemeye başladım. akıntım nasıl, memeler neden şişmedi yumuşacık kaldı, neden başım dönmüyo, hani yumurtalıklarımda batma olsa keşke, bi de midem bulansa..... baktım hiç biri yok yüzümde sivilcelerim de çıkmış, dedim kesin bu ay da hayaller suya düştü. ama değilmiş :-) günüm geçmeden önce idrar testinde sonra da kan testinde 4+0 da öğrendim gebe olduğumu :KK49:

şimdi kendi hikayemi bir özet geçeyim, belki birilerine faydam dokunur:

ben 2 yıldır deniyordum olmadı bebek. sonra klomen tedavisine başladım. 3 ay kullanıcaz 4. ay aşılama dedi doktorum. bu son ayımdı. pazartesi aşılama için randevu aldım. zira çok emindim bu ay da hamile olmadığıma. çünkü ovulasyonum gecikti. ve biz o günlerde bayram tatilinde aile yanında olduğumuz için gün aşırı çalışmalarımızı yapamadık. sadece 2 kez deneyebildik, ve 3 gün arayla maleseff.. sonra her ay olduğu gibi kendimi dinlemeye başladım. akıntım nasıl, memeler neden şişmedi yumuşacık kaldı, neden başım dönmüyo, hani yumurtalıklarımda batma olsa keşke, bi de midem bulansa..... baktım hiç biri yok yüzümde sivilcelerim de çıkmış, dedim kesin bu ay da hayaller suya düştü. ama değilmiş :-) günüm geçmeden önce idrar testinde sonra da kan testinde 4+0 da öğrendim gebe olduğumu :KK49:
Hikayen bnm kine cooook benziyor bnde iki yildir bekliyorum bir dis gebeligim var bu ay bayramdan dolayi gun asiri olmadi tam ovulasyonda da yapamadik adetime bes gun var yuzumde sivilceler cikti hic bir belirti yok gebelige dair insssallah sonuda seninkine benzer tebrikler:)

Back
X