- 11 Kasım 2014
- 376
- 99
- 43
- 35
Kesin yumurtlama gunlerini hesap etmislerdir degil mi![]()
Yengem tecrubeli keske bilse ne zamanlr hamile kaldgni bari yardimi olrdu ama onun adete br gun kala bile olmstr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin yumurtlama gunlerini hesap etmislerdir degil mi![]()
Haklisin. Annemle konstum adetin 14.gunu bebek ihtimali yuksek falan dedim. Biliyo saniyordum bilmiyormuskafana takma diyo neden olmasn . Esim 40 yasnda bn 23. Ama kmse blmyr yasini 30 falan diyo herkes . Hic kmse farketmedi cunku hic gostermyo . Esim kendinden korkuyo garibim. Bn benden korkuyom o kendinden
Vajinismustm bu ay yendim ilk kez tam iliskiye girdik ama 15 aylik evlyz kmse blmyr vajnsms oldgmu. Bebegmz olmyo saniyorlr. Esimde diyo daha dakka bir gol bir hemen neden uzuyosn kendni . :/ ama ne bileyim artk zamani geldi. O bir an once baba olsn daha mtlu olsn istyrm ikimizde cocuklari cok severiz Allah herkese nasip etsn bizlere de insallah vardr zamani.
bunlar cehaletin eserleri.9 çocuk doğurmakta değil marifet Bi tane olsun ama ona sağlam bir gelecek bırak.bakacak durumun olduğu kadar.o 9 çocuğun vebaline girmenin mantığı yok.ama bu gidişata dur demenin de mümkünü yokHatta yanina gittim dedim ki ben 2. yi bile istemem artik sen nasil doguruyorsun dedim ses çıkarmadi hemsireler de hatta kizdi.
Senden de razi olsun ne yaptikki ben hep boyle dusunurum icimi rahat ettiririm. Git yani yoksa yoktur her ay yeni bir donumdur diger ayin devami degildir. su kadar aydir ugrasiyorum diyebilirsin ama her ay farklıdır farkli olmasa millet neden daha sonraki aylarda hamile kalsin ki. Kuzenim ilk gecede kaldi ikinciyi planliyordu saniyir ki korunmadigi gun olacak cocuk yani mayista dogmasini bekliyordu ama iste yanildi temmuzda dogdu cocuk oyle hemen olmaz yani
canm bnm ikinci evliliğim eşim 29 yaş da.ilk eşim şuan 40 yaşında.bnm ki yanlış verilmş bi karardı.bitti.konuya geleyim eşim 36 yaşındaydı kızım oldu.39 yaşındayken de hamile kaldım Bi düşük yaptım.yani olabiliyor cnm olmaz deme.korkmayın hem arkadaşın dediği gibi artık tıp ilerledi olmaz diye bir şey yok rabbim dermansız dert vermesin.[/QUOTE]C
Haklisin. Annemle konstum adetin 14.gunu bebek ihtimali yuksek falan dedim. Biliyo saniyordum bilmiyormuskafana takma diyo neden olmasn . Esim 40 yasnda bn 23. Ama kmse blmyr yasini 30 falan diyo herkes . Hic kmse farketmedi cunku hic gostermyo . Esim kendinden korkuyo garibim. Bn benden korkuyom o kendinden
Vajinismustm bu ay yendim ilk kez tam iliskiye girdik ama 15 aylik evlyz kmse blmyr vajnsms oldgmu. Bebegmz olmyo saniyorlr. Esimde diyo daha dakka bir gol bir hemen neden uzuyosn kendni . :/ ama ne bileyim artk zamani geldi. O bir an once baba olsn daha mtlu olsn istyrm ikimizde cocuklari cok severiz Allah herkese nasip etsn bizlere de insallah vardr zamani.
canm bnm ikinci evliliğim eşim 29 yaş da.ilk eşim şuan 40 yaşında.bnm ki yanlış verilmş bi karardı.bitti.konuya geleyim eşim 36 yaşındaydı kızım oldu.39 yaşındayken de hamile kaldım Bi düşük yaptım.yani olabiliyor cnm olmaz deme.korkmayın hem arkadaşın dediği gibi artık tıp ilerledi olmaz diye bir şey yok rabbim dermansız dert vermesin.
canım benim nasıl gidiyor yolculuğu bebişin,iyisin inşallah.çok para vermissingittigidiyorda 35 tl 50 adet
hem regl bitiminden başlamıştım 17.gün pozitifi gördüm yetmez diye biliyorum ama genede sen bilirsin. regl düzenli ise Sayet hangi gün yumutluyorsan kagidinda yazar. hadi simdiden başarılar..
Yengem tecrubeli keske bilse ne zamanlr hamile kaldgni bari yardimi olrdu ama onun adete br gun kala bile olmstr
bunlar cehaletin eserleri.9 çocuk doğurmakta değil marifet Bi tane olsun ama ona sağlam bir gelecek bırak.bakacak durumun olduğu kadar.o 9 çocuğun vebaline girmenin mantığı yok.ama bu gidişata dur demenin de mümkünü yok![]()
Kesinlikle omur bitip veda vakti geldiğinde evladının zirvede olduğunu görerek içi rahat terk etmeli insan dünyayı.diplerde değil zirvelerde olmalılar kendi seçimlerimizin bedelini onlara odetemeyiz.bencil olmamak lazım.
iyiyiz şükürler olsun canım kanama dünden beri yok.canım benim nasıl gidiyor yolculuğu bebişin,iyisin inşallah.
soracağım tabi canım gözlerim her gün arıyor seni şimdi yazar bugün yazar yarın yazar baktım ses yok ben yazayım dedim.çok şukur iyisin dinlenmeye devam ediyorsun değil mi?uzun zamandır beklediğin birleye sahipsin şuan gebelkte herkes hassas olur ama senn ki iki katıdır eminimiyiyiz şükürler olsun canım kanama dünden beri yok.
perşembe bebişimi görmeye gidicez heyecan o biçim
allah razı olsun soruyorsun beni yanlız bırakmıyorsun bak duygulandım gene bu ara hassasım baya![]()
düşünsene o ağlasa o da ağlayacak,ikisini doyurmak falan birine oncelk tanısan diğerine vicdan azabı.birine birley alsan diğerine de alman gerekecek falan.zor iş takdir ediyorum ben ikiz ucuz annelerini.Bu sitede adet gununu
Her bakimdan kızımın benden ustun olmasini istiyorum egitim meslek evlilik kader guzellik gibi. Babasi mesela 4. sinifa basladiginda dershane ye de baslatacagim diyor kendi babasindan boyle gordugu icin ve bi tane daha olursa yeter gelecek veremeyiz 3. ye yazik mi degil twbi ikiz olursa Allah tan yani yapacak bişey yok ama istemem ikizde ailem le ayni yerde oturmuyorum kim bakacak![]()
Sor
düşünsene o ağlasa o da ağlayacak,ikisini doyurmak falan birine oncelk tanısan diğerine vicdan azabı.birine birley alsan diğerine de alman gerekecek falan.zor iş takdir ediyorum ben ikiz ucuz annelerini.
aminBizim ailede var ikizler ve genetik ya ben acikcasi zorlugunu gördüm su an dayimin gelini ikiz dogurdu tam 4 kisi bakiyorlar bir evde yetisemiyorlar valla zor Allah kolaylik versin ikiz annelerine.
bende bu ay oldu bu dediğin et pparçasını andıran kan pıhtısı doktum ama hiç araştırmadım neymiş.Adet görmüş olabilirsin canim uzulerek söylemeliyim ki. Bazen adet kanamasinda hatta kirmizi parcalar bile gelebilir bence bi test yap evde