• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Evet canim 2. Çocuk istiyorum bu ay basladim Allahta verirse. Ama ilk hamilelik beklentimden farklı bir şekilde. Çünkü bazi arkadaşların psikolojik olarak yasadiklarini bende yasiyordum ilk bebeğimi beklerken. Biri bas agrim var dese bende de oluyordu ama simdi okuyorum arkadaslarin suyum Buyum var demetlerini hic etkilemiyor acikcasi ve de ilk bebeğini kucagina alip 2. Yi istediklerinde benim gibi olacaklarini düşünüyorum:cool:
bnm de öyle Bi kızım var Allah bağışlarsa 4 yaşında :) ama o benm bayağı acrmiliğime geldi yani düşün hamileliğim boyunca doktora bile 4 5 kez gittim.istemiyordum da Allah affetsin.yaşım genç diye.ondan pek bir şey anlamadım onunla beraber byuduk dolu dolu Bi 4 sene geçirdik.şimdi hem kardeşi olsun istiyorum,hemde ben tekrar anneliği hakkıyla tadayım.doya doya eşim de babalığı ilk kez tadacak ikinci evliliğim.o yüzden ilk kez olacakmış gibi heyecanlıyım canım :)

Tabi şimdiki eşin ilk kez baba olacaksa ayni heyecani seninde yasaman normal :) Benim 27 aylik kizim var ayni yenidoğan bir bebek gibi gecemiz gunduzumuz yok zor bir bebek olmasından dolayı bir tane daha düşünüyorum ikisinide aradan cikarmak istiyorum. Yoksa diğer yil sene sonuna doğru düşünüyordum ama kaç aydir düşünüp tasindim batti balik yan gitsin dedim

Tabi şimdiki eşin ilk kez baba olacaksa ayni heyecani seninde yasaman normal :) Benim 27 aylik kizim var ayni yenidoğan bir bebek gibi gecemiz gunduzumuz yok zor bir bebek olmasından dolayı bir tane daha düşünüyorum ikisinide aradan cikarmak istiyorum. Yoksa diğer yil sene sonuna doğru düşünüyordum ama kaç aydir düşünüp tasindim batti balik yan gitsin dedim
valla inanır mısın bnde ilkmiş gibi heyecanlıyım.hanımlarla aynı duygulardayım.kızım da biraz acemiydim malum yaşım genç Allah affetsin istemiyordum o kadar da.ama şmdi iyiki var diyorum.iyiki sahip olmuşum

Çok gencmissin canim ben senin yasindayken daha basimda kavak yelleri esiyordu genç evlenmiş olsam beklerdim bende ama yas kemale ermeden olsun istedim Allah ta verdi şükür. Ama en iyisi canim genç yasinda anne olmuşsun çok güzel :)

Çok gencmissin canim ben senin yasindayken daha basimda kavak yelleri esiyordu genç evlenmiş olsam beklerdim bende ama yas kemale ermeden olsun istedim Allah ta verdi şükür. Ama en iyisi canim genç yasinda anne olmuşsun çok güzel :)
bu yaşlarımı anneliğe adadım :) geri kalan hayatımı çocuklarımla değerlendirmek istiyorum.yaşımda gençken

En iyisini yaparsin canim hic değilse benim yaslarima geldiğinde çoktan büyümüş olur okula çoktan baslamis olur 2. Bebek :)

Kizlar 27 sinde regl oldum ve duzenlidir tarihlerim yumurtlama asagi yukari 12. Gun mu yoksa 14. Gunmu hesap etmeliyim

4o olup ta bebek peşinden koşmak istemiyorum en fazla 35 olmadan düşünüyorum nasipse.

Canim hic bilmiyorsun bata 14 kala yumurtlama günün oluyor 28 say sen gününü 2 te biliyorsun 14. Gün işte

Fitil kullaniyorum ve tam 12.gun bitiyo nasil degerlendirecem kafam karisti canim ya:((
fitili btirir btrmez başla cnm bnm vakitlerini değerlendr.bnde bu ay ovulasyon testi aldım.inş tutar tutmazsa sende Bi daha ki ay dene istersen.yumurtlama döneminden emin olursun

Bende yalcm ovulasyon testini. Bu arada idrar yollarinin enfeksiyon kapmasi bebek yapmaya engel mi??? Bu yuzden hamile olmayablr miyim??
Merhaba canim idrar yollari enfeksiyonu hamile kalmaya engel.benim annem tupleri kapali oldugu icin hamile kalamamis tedavi gormus 2yil sonra abime hamile kalmis 5yil korunmadigi halde hamile kalamamis tekrar tedavi gormus ben olmusum sonra nasil olsa tedavi olmadan hamile kalamiyorum diye korunmamis 11 yil sonra idrar yollarinda intihapi olmus doktor igne vermis igneler bitmis kardesime hamile kalmis ve 3.ay mide bulantisindan doktora gittiginde hamile oldugunu ogrendi biz sokk bebek 3aylikken ogrendik.enfeksiyon sorunun varsa sakin ihmal etme bize o enfeksiyon tedavisi sayesinde harika bir mucize verdi rabbim

Merhaba canim idrar yollari enfeksiyonu hamile kalmaya engel.benim annem tupleri kapali oldugu icin hamile kalamamis tedavi gormus 2yil sonra abime hamile kalmis 5yil korunmadigi halde hamile kalamamis tekrar tedavi gormus ben olmusum sonra nasil olsa tedavi olmadan hamile kalamiyorum diye korunmamis 11 yil sonra idrar yollarinda intihapi olmus doktor igne vermis igneler bitmis kardesime hamile kalmis ve 3.ay mide bulantisindan doktora gittiginde hamile oldugunu ogrendi biz sokk bebek 3aylikken ogrendik.enfeksiyon sorunun varsa sakin ihmal etme bize o enfeksiyon tedavisi sayesinde harika bir mucize verdi rabbim

Enfeksynla iltihap ayni sey degil ama ?? Mikrop kapti vajinismusu yendim krem kullandm ondan oldu bi gecti doktor ilac verdi. Snra bebe yagi kullandm o yapti :( smdide adet gunymy beklym gelmzse gdcm ama belim 2 guNdr kopuyor

Enfeksynla iltihap ayni sey degil ama ?? Mikrop kapti vajinismusu yendim krem kullandm ondan oldu bi gecti doktor ilac verdi. Snra bebe yagi kullandm o yapti :KK43: smdide adet gunymy beklym gelmzse gdcm ama belim 2 guNdr kopuyor

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-06-11-32-56.webp
    Screenshot_2014-12-06-11-32-56.webp
    50 KB · Görüntüleme: 72
Back
X