• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

benim 4 gün kala silik çıktı elimde ovulasyon test vardı yaptım anında poztiif verdi.Sanki yumurtlama günümdeki gibi.
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
ya hanımlar bu ovulasyon testi grbeliği de mi saptayabiliyor?anlamadım

ya hanımlar bu ovulasyon testi grbeliği de mi saptayabiliyor?anlamadım

Hic kullanmadim ama olabilirmis hatta kullananlar gebelik testi olarak kullandiklarini normalde gebelik testinin negatifken ovulasyon testinin pozitif gösterdiğini ve de sonrasında hamile olduklarını ogrendiklerini yazmislar

Hic kullanmadim ama olabilirmis hatta kullananlar gebelik testi olarak kullandiklarini normalde gebelik testinin negatifken ovulasyon testinin pozitif gösterdiğini ve de sonrasında hamile olduklarını ogrendiklerini yazmislar
Allah Allah :)

Vayyy
evet canım ben 5 gün kala ovu. test yaptım pozitif çıktı net hemde yumurtlama gunumdeki gibi :)
ben şmdi ovulasyon testi almaya gidiyorum.hoşuma gitti bana dua edin gebeliği de yumutlamayıda tutturayım bu ay.hep beraber hamiş girelim yeni yıl anneleri olalım inşallah

Bende yarin alcm ovulasyon testini. Bu arada idrar yollarinin enfeksiyon kapmasi bebek yapmaya engel mi??? Bu yuzden hamile olmayablr miyim??

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır takip ediyorum sizleri.bizde eşimle 7 aydır istiyoruz bu ay ovulasyon testi aldık 27 kasımda çift çizgiyi gördüm ve bu bir haftayı kasık ve bel ağrısıyla geçirdim. iki gündür bulantımda var (umarım psikolojik değildir eşim öyledir deyip benimle dalga geçiyo) en az bir hafta daha beklemem lazım sanırım beklenen bat 11 aralık. ne zormuş beklemek. bu arada hamile olan annelerimize çok çok tebrikler ve isteyen herkesede en en en yakın zamanda nasip olur inşallah...artık o kırmızı çizgiyi görmek istiyorum (hayırlısıyla tabi)

Ben de eğer hamile kaldıysam bugün yerleşme olması gerek ve sol kasığım özellikle adet olacakmışım gibi ağrıyor. Göğüslerim acımasının yanında durduğum yerde içten içten sızlıyor ve uçları da hassas acıyor. Damarlanma da gördüm ama daha önce o damarlar var mıydı bilmem. Bir de şeffaf beyaz gibi yapışkanımsı akıntı var kokusuz. Bakalım ne olacak... Bu ay olursa süpriz olacak. Çünkü tam doğumgünümde yumurtladım ve o tarihte birlikte olduk. Sonra hastalandım grip oldum birlikte olamadık. Bu yüzden süpriz olur yani hamişsem. Pek sanmıyorum ama göğüslerimin durumu heyecan yapmama neden oluyor. Yine de dinlemiycem kendimi... :)

Selam canım öncelikle tebrik ederimm
benimde aynı belirtiler var 1 hafta oldu yumurtlayali ne zaman öğrendin hamileliğin regl günün geçince mi?

Vayyy
ben şmdi ovulasyon testi almaya gidiyorum.hoşuma gitti bana dua edin gebeliği de yumutlamayıda tutturayım bu ay.hep beraber hamiş girelim yeni yıl anneleri olalım inşallah

hadi bakalım :) inşallah hamislik haberini alırım en kisa zamanda :)

hadi bakalım :) inşallah hamislik haberini alırım en kisa zamanda :)
inşallah hayatım aldım testi şimdi,49 Tl bayıldım ama umarım değer :) eşimden gizli aldım,kızıyo kendimi uzuyorum diye :D ama brn savaşmaya devam ediyorum.ona kalsa Bi ay kafama takmasam hemen olcak çock ama gelde takma.çarşamba regly btti.haftaya cuma başlayayım diyorum.5 adet var içinde haftaya cuma iyidir dimi

inşallah hayatım aldım testi şimdi,49 Tl bayıldım ama umarım değer :) eşimden gizli aldım,kızıyo kendimi uzuyorum diye :D ama brn savaşmaya devam ediyorum.ona kalsa Bi ay kafama takmasam hemen olcak çock ama gelde takma.çarşamba regly btti.haftaya cuma başlayayım diyorum.5 adet var içinde haftaya cuma iyidir dimi

çok para vermissin :( gittigidiyorda 35 tl 50 adet :(
hem regl bitiminden başlamıştım 17.gün pozitifi gördüm yetmez diye biliyorum ama genede sen bilirsin. regl düzenli ise Sayet hangi gün yumutluyorsan kagidinda yazar. hadi simdiden başarılar..

çok para vermissin :( gittigidiyorda 35 tl 50 adet :(
hem regl bitiminden başlamıştım 17.gün pozitifi gördüm yetmez diye biliyorum ama genede sen bilirsin. regl düzenli ise Sayet hangi gün yumutluyorsan kagidinda yazar. hadi simdiden başarılar..
eczaneciye sordum kasım 1 aralık 2 ve en son aralık 29 regly oldum diye.o da en kısa olana göre hesaplamak lzm dedi 28 günde bir olarak.perşembe başlayayım diyorum.cnm çok para verdim evet ama kargo getirirse eşime denk gelir falan istemedim. :) ona bu ay sürpriz yapcam hüsrana uğrasam bile bu ay bunu ona da yaşatmayayım diyorum hüsran olacaksa da tek yaşayayım.çunku ben üzülünce o daha da üzülüyor :(

kızlar benim de adet tarihime 3 gun kaldı.normalde adetime bir hafta kala gögüslerde şişme ve ağrı olurdu şimdi hiçbir belirti yok :KK43: anlamadım acaba hamilemiyim ki normalde olması gerekiyordu bilgi sahibi olan var mı?:110:

Kızlar daha önce buraya yazmıştım,adetime az kaldı ama sanırı hamiş değilim diye.Az önce test yaptım,size fotounu yolluyorum,galiba var gibi bir minnoş haa ne dersiniiz?
cnm silik cizgi cıkmız ama büyük ihtimal hamilesin kan testinde dene birde hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorumm inş..:)

[QE="tkglcn, post: 38153964, member: 640141"]eczaneciye sordum kasım 1 aralık 2 ve en son aralık 29 regly oldum diye.o da en kısa olana göre hesaplamak lzm dedi 28 günde bir olarak.perşembe başlayayım diyorum.cnm çok para verdim evet ama kargo getirirse eşime denk gelir falan istemedim. :) ona bu ay sürpriz yapcam hüsrana uğrasam bile bu ay bunu ona da yaşatmayayım diyorum hüsran olacaksa da tek yaşayayım.çunku ben üzülünce o daha da üzülüyor :KK43:[/QUOTE]

En son 2 araliksa adet tarihin ve 28 olarak hesap edilmişse toplam gün sayisini o zaman 14. Gün yumurtlamaya baslarsin. Ayin 16 sina denk geliyor buda. Uzmanlara gore soyliyim eğer ayin 16 si yumurtlama gününde 13. De baslamalisin spermler 3 gün yasiyorlar o gün yumurtlarsan dollenebilir ve de o günde ilişki olursa yumurtlama gününde sansini arttirmis olursun. Sonrasında gün asiri olması uygun
Kac

Evet canim 2. Çocuk istiyorum bu ay basladim Allahta verirse. Ama ilk hamilelik beklentimden farklı bir şekilde. Çünkü bazi arkadaşların psikolojik olarak yasadiklarini bende yasiyordum ilk bebeğimi beklerken. Biri bas agrim var dese bende de oluyordu ama simdi okuyorum arkadaslarin suyum Buyum var demetlerini hic etkilemiyor acikcasi ve de ilk bebeğini kucagina alip 2. Yi istediklerinde benim gibi olacaklarini düşünüyorum:cool:

Back
X