- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Pardon kizlar bu bugun ki
Sabah
5.2 cıkan degerim şimdi ise 6.48 sizce ne durumdayım
Sabah
5.2 cıkan degerim şimdi ise 6.48 sizce ne durumdayım
Canım 14. Günü bulucak senin herhaldegibigibiyim B bebegim seni bekliyorum perihan08 CaYLak GeLiN shoji Kindirci zlar bunun kizaracagi yok yaa.
Evet aynı gun içinde yaptırdım bugun sabahda idrar testi yaptım silik cızgı cıktıdoğrumu anladım ikisinide aynı gün içinde mi yaptırdın eğer öyleyse çok artmaması normal cnm.
Canım hamilesin bence bekle biraz daha bakalımEvet aynı gun içinde yaptırdım bugun sabahda idrar testi yaptım silik cızgı cıktı
gibigibiyim B bebegim seni bekliyorum perihan08 CaYLak GeLiN shoji Kindirci zlar bunun kizaracagi yok yaa.
günaydıııınnGünaydın herkese
Hadi ya tebrikler canım hamilesin bence yükselmeye devam eder inşallahGünaydin bence acele etme bi kac gun bekle oyle bak ama beklemek cok kotu yaa benimde deger kanda 0.100 cikti bi 10 gun sonra baktm 17.65 cikti ve olup olmadigindan emin degilim jinekologa randevu aldm saat 10 da zaman bir türlü gecmek bilmiyor
günaydıııınn
:)
Nasıl gidiyor kızlar ne var ne yok?Günaydın kızlar hayırlı cumalar
valla aynı ben beklemedeyim bugün test alsammı bilemedim acaba çıkabılırmı bilmiyorum bugun eşimin de doğum günü böle hediye vermek isterdim amaNasıl gidiyor kızlar ne var ne yok?
Nasıl gidiyor kızlar ne var ne yok?
Günaydın canım bence henüz yeterli koyulukta değil beklemelisin.. Sen ne zaman ve nasıl yapıyosun testleri bi anlatırmısın? Mesela sabah idrarıyla yapmaman gerekiyo, yapmadan önce en az 2-4 saat sıvı almamış olman gerekiyo ve biraz sıkışık olman gerekiyo bunlara dikkat ediosun dimi?gibigibiyim B bebegim seni bekliyorum perihan08 CaYLak GeLiN shoji Kindirci zlar bunun kizaracagi yok yaa.
Kaç gün kaldı canım yakın mı BAT belki çıkabilir çok yakınsavalla aynı ben beklemedeyim bugün test alsammı bilemedim acaba çıkabılırmı bilmiyorum bugun eşimin de doğum günü böle hediye vermek isterdim ama
yarın :)Kaç gün kaldı canım yakın mı BAT belki çıkabilir çok yakınsa
Çıkabilir canım benim BAT günü baya koyu çıkmıştı özel bi durum var sonuçta doğumgünü se yap en iyisiyarın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?