Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ya benm midem bulanıyor gibi ama mide bulantısı bu kadar erken olmazkı varsa bile olmaz diye duymustum sanki :)
bide öksürürken yada hapsururken sankı yumurtalıklarım kasıklarım batıyor gibi
bana neler oluyor bide normaldede uykuyu severim ama bu aralar dahada bi mayışık haldeyimm

hadi inşallah bebiştir.

kız vallahi hamile kalırsam ,senden bilicem vallahi sagol ya,yorulmadan yazıyorsun.

Cnm benim ne demek o kadar mutlu olurumki anlatamam hepinizin hsmiş haberini almak istiyorum. Benim bi huyum vardır. Bendeki bişey karşımdakide istiyorsa onda olana kadar hiç içim rahat etmez. E buda böyle bişey. Ben hamişsem isteyen herkesinde hamiş olmasını isterim.. ayy çok duygulandım yinee o yüzden çok uzattım kusura bakmayın

Arkaşlar merhabalar ben bu sayfaya yeni geldim bir ay önce düşük yaşadım ve daha adet görmedim ama psikolojik olması muhtemel tekrar gebe gibi hissediyorum kendimi kasık batması ateş ölçümü yapıyorum sürekli Şeffaf akıntı vs.. Adet düzinede değiştiği için sat da hesaplayamıyorum bi yazayım dertleşmenin istedim Rabbim hepimizin duasını bir an önce kabul etsin inş

Canım nerelisin sen çok sıcak kanlısın gerçekten sağol uygulucam programı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…