- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
Cok az kalmis cnm tam esit olana kadar bekle hatta esitlikten silinirken iliski olmasi lazm
Tamam canim bak son hali.Cok az kalmis cnm tam esit olana kadar bekle hatta esitlikten silinirken iliski olmasi lazm
Çok pardon benadet gününüzün geçtiğini ve test yapmadığınızı anlamışım o yüzden böyle bir yorum yapmıştım yanlış anlamışım galiba çok pardonAdet oluyorm sknti yok o konuda.sorun da adet olmamiz zaten gebe olmak istiyoruz :)
Yok önemli degil oluyo oyle karisikliklar.baskasnn mesajıyla karisabilio msjlar :))Çok pardon benadet gününüzün geçtiğini ve test yapmadığınızı anlamışım o yüzden böyle bir yorum yapmıştım yanlış anlamışım galiba çok pardon
hanımlar bu çift çizgi yeter kırmızılıktamı hanımlar ?
Tamam canim bak son hali.
Tamam canim bak son hali.
Günaydın canım baya yaklaşmış bakalım bugün nasıl çıkıcak :)Tamam canim bak son hali.
Seninkivkoyu canimbu fotoya göre bugün koyu çizgiyi yakalarsın cnm
bu ay erken başladım onunda koyulaşacağı yok sanki.B bebegim seni bekliyorumgibigibiyim gunaydin hanimlar.bu bugynki ama daha pik degil bence bekliyorum. B bebegim seni bekliyorum canim ii saklamissin seninki daha koyu gibi.
B bebegim seni bekliyorumgibigibiyim gunaydin hanimlar.bu bugynki ama daha pik degil bence bekliyorum. B bebegim seni bekliyorum canim ii saklamissin seninki daha koyu gibi.
bekliyorum tatlımcnm bu fotoda olmamış küçük kalmış. büyüğünüde ekleyimde örnek olsun cnm
Seninkivkoyu canim
valla bende 12 gün yarın son kızarması gerek acaba bu ay 14 güne mi denk gelecek ne dersin.?yok cnmm onu alıntı yapmaya çalışmıştım fotsuda eklensin diye ama olmamış :)))
valla bende 12 gün yarın son kızarması gerek acaba bu ay 14 güne mi denk gelecek ne dersin.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?