Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben ovu.testiyle ogrendim hamileligimi..ikiside koyu cikti..sonra gebelik testi yaptim biri silik cikti..simdi hamileyim..darisi tum isteydnlerin basina insallah

Ben ovu.testiyle ogrendim hamileligimi..ikiside koyu cikti..sonra gebelik testi yaptim biri silik cikti..simdi hamileyim..darisi tum isteydnlerin basina insallah

Senin adına çok sevindim, darısı başımıza :)
Ovulasyon testi ile ne zaman öğrendin? Yani adetine kaç gün kala? Benim BAT 13/12 ama dün yaptığım ovulasyon testi negatif çıktı çünkü ve çok moralim bozuldu

Ben 26 gunde bir adet gordgm icin erken den yapmadim testleri,cunki adetddn sonra 13 gun yumurtladim..yumurtlamadan sonra 12. gun ovu.testi yaptim..yani iliskiddn 12 sonra yaptim ve cikti..ben adetime 5 gun kala gebelik testi yaptigimda tek vizgi cikmisti..yani erkenddn cikmaz..gunune cok yakin yaparsan belki cikar..

Çok teşekkürler. Bakalım artık kısmet diyorum :)

ya benm sag kasıgımda sabah kalktığmdan beri bi ağrı var acaba bu yumurtlama olabilirmi adet takvimime göre yumurtlama sürem geçti ama böle bi batma var oturp kalkarken bile batıyo

Günaydın. BAT günlerimiz aynıymış :)
Ben test yapmak istemiyorum. Gecikmeyi bekleyeceğim ama günler geçmiyor. Sende ne gibi belirtiler var?
Al,bendende geçmiyor günler diye oturup şarkı söyleyesim var. İki gün önce adet ağrısı gibi ağrı ve bulantım oldu göğüslerim hassas biraz bu kadar sende neler var canım

Bencede normal sabırlı olabilsem bi çok fazla stres yapıyorum
aşaği yukarı 3 ay kadar aynı kafadaydım burda beni bilenler bilir sürekli aynı şeyleri düşünüyodum ama baktım olcak gbi dğil saldım herşeyi varsa nasıl olsa çıkıcak yoksada aynı şekilde çıkıcak üzme kendini ve sıkma olcağna bırak bence stres hem çocuk olmasına hemde senn güzel bünyene zarar şahsi fikrim tabiki :)
allahn kararlaştırdığı bi tarih mutlaka vardır

ovülasyon çizgisi kaç gün pik çık regl ye kadar mı?

Al,bendende geçmiyor günler diye oturup şarkı söyleyesim var. İki gün önce adet ağrısı gibi ağrı ve bulantım oldu göğüslerim hassas biraz bu kadar sende neler var canım
bak 5 gün önce hcg yapmış negatif miş hamiş miş ovs testiyle anladım diyor denesene

Benim ayın 3'ünden beri devam eden kasık ve bel ağrılarım var. Hiç bu kadar erken adet sancısı yaşamazdım. Bir de göğüslerim çok acıyordu ama birkaç gündür azaldı, ancak şu anda oldukça şiş durumdalar. Başka bir belirtim yok maalesef.

Ha bir de ayıptır söylemesi dünden beri libidom biraz tavan yaptı. Bu durum genelde BAT'a doğru olur bende. O yüzden kafam çok karışık. İyi ki burası var da, birbirimizle dertleşip stresimizi biraz da olsa azaltabiliyoruz. :)

Çok haklısın canım inan bende biliyorum tüm bunları ama söz geçiremiyorum aklıma bir gün tamam bıraktım olacağına varır herşey diyorum sonra kendimi yine düşünürken buluyorum insan korunurken sanki hemen kalacakmış hamile gibi düşünüyor ama iş başlayınca öyle olmadığı ortaya çıkıyor bilsem daha erken başlardım:)

Libidom iki gündür benimde fazlalaştı ama dediğin gibi bat döneminde olur benimde o yüzden adet olacakmış gibi hissediyorum bakalım kaldı dört gün

bide şöyle düşünelim ben 14 şubat 2015te evlendim hiç korunmadık ama özellikle çocuğumuz olsun diyede uğraşmadık ve sonuç olarak olmadı benm gbi evlenen korunmayan arkadaşlarımn hepsinn bebeği kucağnda ve benmde kafam sürekli buna takılıyo tam ilişkiye girerken aklıma geliyo düşünmesemde düşündürüyo sanki zorla kendini ama yapabileceğmz bişey yokki
her ay üzülüyorum eşimden gizli ağlıyorum ama bunun sadece bana zararı var başka hiç bi etkisi yok bu kafadan komple hepimiz çıkmalıyız keşke aramızda birde psikolog olsaymıs bu konuda bize yardımcı olabilirmiş :)

sonuç olarak bence düşünmeyelim oluruna bırakalım olsun
allah tamamen ümidimizin kesiliceği hale getirmesin insanlar 20 sene sonra bile doğal yolla hamile kalabiliyorken bence bizim içinde ümit mutlaka vardır
yıpranmaya gerek yok sanki :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…