Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Belki yumurtlayacaksın daha doktr ne dedi ki

Bu ay adetten 13 gün sonra yani dün gittim yumurtlama olması gerekiyormuş ama bende yokmuş dr dedi sana hap vereceğim onu bu ay kullanman anlamsız artık dedi önümüzdeki adetin 5. günü içeceksin sonra bana geleceksin dedi..
Yani sanırım ben buay yumurtlamadım ve yumurtlamayacağım işte böyle

Merhaba naber canım ne durumdasın?
işte bu gece de bi çalışma var sonrasına bakıcaz 19 gibi adet olmam lazım artık o zamana kadar devam gecen hafta bişeler yaptık da çok yumurta takibi yapamıyorum biraz hislerime güveniyorum bidet adet takvimime artık bu ayda bişe çıkmazsa yeni yılla birlikte profesyonel olarak çalışıcam

13 gec bir tarih onlarin hesaplarina bakma benim de normalde 12. gun olmam gerekiyor ama son uc aydir 9.gun 10.gunve bu ay 8.gun yumurtladim anormal bir durum ama bu ara boyle prolaktinden sonra dengem bozuldu son bes aydir regli gunlerim de kisaldi.

13 gec bir tarih onlarin hesaplarina bakma benim de normalde 12. gun olmam gerekiyor ama son uc aydir 9.gun 10.gunve bu ay 8.gun yumurtladim anormal bir durum ama bu ara boyle prolaktinden sonra dengem bozuldu son bes aydir regli gunlerim de kisaldi.

Sende de prolaktin mi yüksek canım

Canim seni takip ettigim kadari ile senin bu ay duzensiz oldu regl tarihin erken geldi digeri bitmedi falan belki yumurtlaman gec olcaktir bence kafani takma fazla ama ilacida dedigi gibi kullan faydasi olcaktir diger kontrolundede pek icine sinmezse degistir doktorunu bence

yuksekti dustu cok sukur ama ilac aliyorum hala benim hipofizde kitlem de vardi gelecek ay onun icin gidecem kontrole senin mr temiz cikmisti galiba.

Yok benim 1 puan yüksek çıkmıştı prolaktin onuda bir çayla düşürdüm 3 günde sonra normal çıktı prolaktin mr çekilmedi cnm

bilmiyorum ya bu yumurtlama adetliyken oluşmuyor mu acaba ?

ya burda bi yöntem var denk geldinizmi bilmiyorum tuhaf ama mantıklı geldi bana denemeli mi acaba bilemedim

Yok benim 1 puan yüksek çıkmıştı prolaktin onuda bir çayla düşürdüm 3 günde sonra normal çıktı prolaktin mr çekilmedi cnm
gecmis olsun insallah yukselmez birdaha

canım ben şaçma buldum.verecek olan Allah istediği zaman takdir eder. Onun olacağı vardır sebep olmuştur ama ben denemez dim.Bilmiyorum başkası ne düşünür.

yani ne kadar doğrudur bilmiyorum ama yorumlarda da okudumonaylayan ve uygulayan çok olmuş tabi dedğin de doğru allah istedikten sonra ayda bir gece bile yeterli gelir bu kadar uğraşmaya gerek bile kalmaz :)

Anladım canım o zaman bu ay içme hiç ilacı önümüzdeki ay tam enerji ve ilaçla olur inşallah kafanı boşalt bu ay biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…