Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar doktora gittim yumurtalıklara baktı normalde bugün yumurtlamam lazımmış ama yumurta yok dedi klomen verdi ama birdaha ki ay kullan dedi acaba bu ay kullansam mı ne dersiniz?
Canım günaydın biraz geç oldu ama klomen adetliylen 2.veya 3. günde başlanıyo

sana kistin le ilgili birşey söylememişti daha önce..Her kist gebeliğe engel değil ama.birde canım özele mi gittin?

Evet canım özele gittim geçen ay ovulasyon da çift çizgi oldu ama yumurtlama oluyordur heralde ya acaba hiç mi yumurtlayamıyorum

Evet canım özele gittim geçen ay ovulasyon da çift çizgi oldu ama yumurtlama oluyordur heralde ya acaba hiç mi yumurtlayamıyorum
verdiği için
ben klomeni birazerken verdiğini verdiğini düşündüm önce yumurtlmanın her ay olup olmadığına mı baksaydı hemen niye klomen? neyse vardır dr bir bildiği belki daha hızlı sonuç içindir hayırlısı bakalım.

35 i geçtin mi canım ?geçmediysen ve sorun yoksa yumurtlamanda önce klomen ardından çatlama iğnesi .daha dur kadın daha ne olduğunu kesin tespit etti mi?

Geçmedim 30 şimdilik... Hayırlısı artık ya bakalım kafamı takmak istmeiyorum ama bu ay yumurtlama şansım kalmadı değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…