- 9 Eylül 2015
- 431
- 443
- 53
Haha beni gör bi de:-obekle madem 3 gün kala yap benide heyecanlandırdın Allah allah..
Bencedeee beklemeliyim no panic6 gün çok fazla bence bekleyin
sevindim canım bekle bakalım bende ilkinde 18. ayda hamile kalabilmiştim ikimzde kontrollerden geçtik bişey çıkmamıştı enfeksiyona falan dikkat et.şimdide 5 aydr bekliyorum hormon testi yaptık hersry normal yine bekliyorum canım rabbim vereceği zamanı bilir.yunus_ciklet kan tahlili verdi vajinal muayene yapti tahlillerde hamile degilmisim o cikti ultrasyonda hormonlarda hicbir sorun yok dedi yumurtlama mukemmel yumurtan catlamis ama dollenmemis dedi folik asit verdi 3 ay kullan bu surede hamile olcaksin eger olmazsan eşini doktora gotur dedi
Haha beni gör bi de:-o
sevindim canım bekle bakalım bende ilkinde 18. ayda hamile kalabilmiştim ikimzde kontrollerden geçtik bişey çıkmamıştı enfeksiyona falan dikkat et.şimdide 5 aydr bekliyorum hormon testi yaptık hersry normal yine bekliyorum canım rabbim vereceği zamanı bilir.
Amin canım.sen bursadasın sanırım.Ailen nerede?Aynen canim rabbim hayirli zamanda versin insallah hepimize
Amin canım.sen bursadasın sanırım.Ailen nerede?
ayy ya bu klomen nasıl bişey hap mı? ozaman ovs testleri nasıl pik çıkıyor nezaman iç dediyse ozaman iç canımsen. hayırlısı bakalım neden yumurtlamadığını söyledimi?Kızlar doktora gittim yumurtalıklara baktı normalde bugün yumurtlamam lazımmış ama yumurta yok dedi klomen verdi ama birdaha ki ay kullan dedi acaba bu ay kullansam mı ne dersiniz?
Kızlar doktora gittim yumurtalıklara baktı normalde bugün yumurtlamam lazımmış ama yumurta yok dedi klomen verdi ama birdaha ki ay kullan dedi acaba bu ay kullansam mı ne dersiniz?
Bence doktorun dedigi gibi kullan canim onun zamani varki diger ay kullan dedi
ayy ya bu klomen nasıl bişey hap mı? ozaman ovs testleri nasıl pik çıkıyor nezaman iç dediyse ozaman iç canımsen. hayırlısı bakalım neden yumurtlamadığını söyledimi?
Tamam öyle yapayım teşk cancazım
yani benim durumumda pkoluyumHer ay yumurtlama olmayabilirmiş dedi öyle yapıcam canm önümüzdeki aydan itibaren başlarım
Dualarimda ilk siralardasin canim benim en yakin zamanda hamis olalim insallah
Canim sen ovulasyon yaptigini soyledin mi doktorunayani benim durumumda pkoluyum
Canim sen ovulasyon yaptigini soyledin mi doktoruna
Bende sirf bu yuzden erkek doktora gittim erkekler daha cok sorularina cevap veriyor. Bana dedi 8 10 12 14 16 gunleri kesin degerlendir son adet olana kadarda iki gune bir olsun dedi bende ovulasyon yaptim dedim oo cok super orda daha net olur ama sen yinede diger gunleride aksatma dedi bakalim birde onu deneyelim olmazsa esimi goturcem o pek taraftar degil doktora ama kismet.söyledim geçen ay çizgi oldu dedim.. ya bilmiyorum telaşlı bir kadın zaten herşeyi aceleye getiriyor soracaklarımıda unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?