Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

yunus_ciklet kan tahlili verdi vajinal muayene yapti tahlillerde hamile degilmisim o cikti ultrasyonda hormonlarda hicbir sorun yok dedi yumurtlama mukemmel yumurtan catlamis ama dollenmemis dedi folik asit verdi 3 ay kullan bu surede hamile olcaksin eger olmazsan eşini doktora gotur dedi

sevindim canım bekle bakalım bende ilkinde 18. ayda hamile kalabilmiştim ikimzde kontrollerden geçtik bişey çıkmamıştı enfeksiyona falan dikkat et.şimdide 5 aydr bekliyorum hormon testi yaptık hersry normal yine bekliyorum canım rabbim vereceği zamanı bilir.

Aynen canim rabbim hayirli zamanda versin insallah hepimize

Kızlar doktora gittim yumurtalıklara baktı normalde bugün yumurtlamam lazımmış ama yumurta yok dedi klomen verdi ama birdaha ki ay kullan dedi acaba bu ay kullansam mı ne dersiniz?

Herkese merhabalar.

BAT'a son 6 gün ve heyecan dorukta :)

Şu anki belirtilerim yoğun göğüs ağrısı ve ağız kuruluğu. Öyle ki dokunamıyorum bile ve hergün daha da artıyor. Çok aşırı olmamakla birlikte ara sıra da kasık ve bel ağrısı.. Göğüslerim bu kadar erken acımaya başlamazdı, bu yüzden bu ay beklentim sanki biraz daha yüksek.

Ayrıca az önce tuvalete girdiğimde tuvalet kağıdına miniminnacık, iğne ucu kadar kahverengi bir akıntı bulaştı. Ama gerçekten çok azdı yani damla bile diyemem. Aynı şekilde çamaşırımda da minik nokta gibi kahverengi bir leke vardı.

Az önce başka bir konuyu okurken, hamile olduğunu ovulasyon testi sayesinde anlayanlar olduğunu gördüm. Hiç denemediğim bir şey olduğu için uygulamaya karar verdim. Bugünden itibaren BAT'a kadar ovulasyon testini hergün düzenli olarak uygulamaya çalışacağım. Bakalım sonuç ne olacak?

Kızlar doktora gittim yumurtalıklara baktı normalde bugün yumurtlamam lazımmış ama yumurta yok dedi klomen verdi ama birdaha ki ay kullan dedi acaba bu ay kullansam mı ne dersiniz?
ayy ya bu klomen nasıl bişey hap mı? ozaman ovs testleri nasıl pik çıkıyor nezaman iç dediyse ozaman iç canımsen. hayırlısı bakalım neden yumurtlamadığını söyledimi?

söyledim geçen ay çizgi oldu dedim.. ya bilmiyorum telaşlı bir kadın zaten herşeyi aceleye getiriyor soracaklarımıda unutuyorum
Bende sirf bu yuzden erkek doktora gittim erkekler daha cok sorularina cevap veriyor. Bana dedi 8 10 12 14 16 gunleri kesin degerlendir son adet olana kadarda iki gune bir olsun dedi bende ovulasyon yaptim dedim oo cok super orda daha net olur ama sen yinede diger gunleride aksatma dedi bakalim birde onu deneyelim olmazsa esimi goturcem o pek taraftar degil doktora ama kismet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…