- 9 Eylül 2015
- 431
- 443
- 53
Artk kan testini yaptrp hayal kırıklığındn sıkıldım ya. Yükselmesi derken kac olması gerekiyor
Anladım canm ama öncesinde ölçmemiştm hayırlısı ozaman ne diyim ;(Bence herkesin farkli benim vucut isim hamilelik dusunmeden once 35.2 lerdeydi canim senin nasildi belki senin vucuduna gore 36.4 yuksektir bilemeyiz ki
Canm 2 defa yaptm negatif cıktı. Ama gec dollenme olabilir dıyo nette. Bir de düşük değil mi sizce 36. 4 veya 2filan hamilelikte dha yuksek olmuyo mu ateş
Anladım canm ama öncesinde ölçmemiştm hayırlısı ozaman ne diyim ;(
2,3gunde bir düzenli ilişki yapıyorz. En son3gun once yaptk. 1bucuk seneden beri istiyorm canm evlendiğimden beriSon iliski tarihi ustunden 10 gun gectiyse gec dollenme ihtimali duser ama gecmediyse olabilir
2,3gunde bir düzenli ilişki yapıyorz. En son3gun once yaptk. 1bucuk seneden beri istiyorm canm evlendiğimden beri
İnşallah canım sağol seninde inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarn olur. Hormon testleri falan yapacaklr buyuk ihtimalleInsallah olur canim son zamanlarda olduysa o zaman gec dollenme olabilir insallah wn yakin zamanda saglikli hayirli bir evladin olur. Bende yarin doktora gitcem bakalim kontrole ne cikacak hic gitmedim ilk defa gitcem
Insallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin. Valla ne yapacaklar bakalim gorcem hayirlisi olsun hakkimizdaİnşallah canım sağol seninde inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarn olur. Hormon testleri falan yapacaklr buyuk ihtimalle
Canim vucut sicakligin az veya cok adetten sonra olcumune bakilir ne kadar az da olsa ona gore sicakligin artarsa hamilelik brlirtisi olarak tanimlanirBence herkesin farkli benim vucut isim hamilelik dusunmeden once 35.2 lerdeydi canim senin nasildi belki senin vucuduna gore 36.4 yuksektir bilemeyiz ki
Hamulesinn tebriklerArkadaslar adet günüme 5 gün var test yaptım resimde yükledim bakın silik öizgi sizce hamilemiyim yanılma payı olabilirmi testin
O zaman kaca kadar yukselmesi lazim benim cok duzensiz ama yuksek hatta etiketledim seni sence durum ne carsamba batCanim vucut sicakligin az veya cok adetten sonra olcumune bakilir ne kadar az da olsa ona gore sicakligin artarsa hamilelik brlirtisi olarak tanimlanir
Csnim insallah bebis vardir ovs gununu biliyormusun bir gun once ates duser brnce ii birdeyunus_ciklet shoji gunaydinn kızlar internetim yoktu giremiyordum
25 kasim 36.1
26 kasim 36.5
27 kasim 36.4
28 kasim 36.4
29 kasim 36.4
30 kasim 36.6
1 aralik 36.5
2 aralik 36.6
3 aralik 36.9
4 aralik 36.7
5 aralik 36.4
Bugun olcemedim memlekete geldim bat carsamba ve ben yarin doktora kontrole gitmeyi dusunuyorum idrar testi yaptim negatif cikti hicbir belirtim yok akintim adet olcak gibi cok az sadece sol kasigim arada bir segirme gibi oluyor o kadar bu ayda olmadi bence hakkimizda hayirlisi14 aralik dogum gunum eger hamileysem cok guzel bir hediye olcak rabbim gonlumuze gore versin insallahh
Amin canımInsallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin. Valla ne yapacaklar bakalim gorcem hayirlisi olsun hakkimizda
Yumurtlama gunumu biliyorum canim test yaptim hep degerlendirdik ama bakalim yarin belli olcak doktora gitcem sabahCsnim insallah bebis vardir ovs gununu biliyormusun bir gun once ates duser brnce ii birdeshoji e yorumlatalim
Daha bat a var neden gidiyorsun kiYumurtlama gunumu biliyorum canim test yaptim hep degerlendirdik ama bakalim yarin belli olcak doktora gitcem sabah
Daha bat a var neden gidiyorsun ki
Kadin dogumcuya tabi tabi iyidir firsat bu firsat hayirli haberler..Canim ben kucuk bir ilcede yasiyorum doktor falan yok simdi memleketime geldim gelmisken kan testi yaptircam once eger hamile degilsem diger kontrolleri yaptircam ilk kez doktora gidiyorum hic gitmedim oncesinde bu hafta burdayim yoksa bir daha gidemem birkac ay daha ondan
Kadin dogumcuya tabi tabi iyidir firsat bu firsat hayirli haberler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?