Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

tebrikler canım belirtileri paylaş.
Teşekkür ederim darısı başına inşallah :) belirtiler benm bat 4 ama battan önceki belirtileri söylim ; kasıklarda ara ara batma , adet olcakmışım gibi battan bi hafta önce yüzmde çıkan bi tane sivilce, affedersiniz ama ilk defa vajinamda bi kaç tane sivilce çıkmıştı şuan geçtiler . Göğüslerim bata son 4 gün kala ağrımaya başladı ama öyle çok fazla değil . Belim ağrıdı arada . Ama ben adetten 3 gün önce erken test yapmıştm negatif çıkmıştı moralim bozulmuştu ama bi taraftan da Ümitim kesilmedi . Bi de adet günü Başlayan dişlerimdeki sızı üç gun devam etti ağrımayan dişim ağrıdı :). Böyle şeyler işte :)

yine öyle mide bulantın ağızda tat bozukluğu falan olmamış sanırım .Bende kendimi dinliyorum gögüsler sızlıyor kasıklar ara ara,birgün kuruk sokumu denilen yer ağrıdı geçti akıntın falan olmadımı?

Yok mide bulantım falan olmadı sadece çok acım sürekli yiyorm he bi de çok sık tuvalete gidiyorum ne içsem direk çıkıyor . Akıntım çok çok fazla değildi adetten önce akıntı fazla oluyor ya aynen öyle oldu zaten hala daha akıntım öyle :)

Yaa çok mutlu oldum:)) darısı hepimizin başına:) bende bugün fırsat bulur da gidebilirsem tekrar kan verecegim

Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

Bu arada benim belirtilerimden biri de gögüs hassaslığı idi. Normalde reglden bi kaç gün önce olan şisiklik çok daha önceden oldu ve bu zamana kadar var. Onun haricinde şuanlık pek birşey hissetmiyorum.

kızlar merhaba adetım 2 gün geçti. bat de test yaptım negatıf cıktı sizce testı yenılemelımıyım yoksa psikolojık olarakmı gecıkme yasadım
testi yenile bence canm bende adetten önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı bugün adet 4 gün geçti normal test yaptm çift çizgiyi gördüm çok şükür , inşallah sende çift çizgi görürsün :)

gözün aydın cnm inşallah darısı bana yarın bıdaha yapacam ama korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…