- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
Günayydınnnn
günaydın canım sanadaGünayydınnnn
Amin canım çok saol darısı başınıza hayırlısıyla inşallahTebriklerrallah tamamına erdirsin canım
tebrikler canım belirtileri paylaş.5 saniyede ikinci çizgi belirmeye başladı hamileyim değil mi ? :)
belirtileri paylaşırmısın meraktayızAmin canım çok saol darısı başınıza hayırlısıyla inşallah
Teşekkür ederim darısı başına inşallah :) belirtiler benm bat 4 ama battan önceki belirtileri söylim ; kasıklarda ara ara batma , adet olcakmışım gibi battan bi hafta önce yüzmde çıkan bi tane sivilce, affedersiniz ama ilk defa vajinamda bi kaç tane sivilce çıkmıştı şuan geçtiler . Göğüslerim bata son 4 gün kala ağrımaya başladı ama öyle çok fazla değil . Belim ağrıdı arada . Ama ben adetten 3 gün önce erken test yapmıştm negatif çıkmıştı moralim bozulmuştu ama bi taraftan da Ümitim kesilmedi . Bi de adet günü Başlayan dişlerimdeki sızı üç gun devam etti ağrımayan dişim ağrıdı :). Böyle şeyler işte :)tebrikler canım belirtileri paylaş.
yine öyle mide bulantın ağızda tat bozukluğu falan olmamış sanırım .Bende kendimi dinliyorum gögüsler sızlıyor kasıklar ara ara,birgün kuruk sokumu denilen yer ağrıdı geçti akıntın falan olmadımı?Teşekkür ederim darısı başına inşallah :) belirtiler benm bat 4 ama battan önceki belirtileri söylim ; kasıklarda ara ara batma , adet olcakmışım gibi battan bi hafta önce yüzmde çıkan bi tane sivilce, affedersiniz ama ilk defa vajinamda bi kaç tane sivilce çıkmıştı şuan geçtiler . Göğüslerim bata son 4 gün kala ağrımaya başladı ama öyle çok fazla değil . Belim ağrıdı arada . Ama ben adetten 3 gün önce erken test yapmıştm negatif çıkmıştı moralim bozulmuştu ama bi taraftan da Ümitim kesilmedi . Bi de adet günü Başlayan dişlerimdeki sızı üç gun devam etti ağrımayan dişim ağrıdı :). Böyle şeyler işte :)
Yok mide bulantım falan olmadı sadece çok acım sürekli yiyorm he bi de çok sık tuvalete gidiyorum ne içsem direk çıkıyor . Akıntım çok çok fazla değildi adetten önce akıntı fazla oluyor ya aynen öyle oldu zaten hala daha akıntım öyle :)yine öyle mide bulantın ağızda tat bozukluğu falan olmamış sanırım .Bende kendimi dinliyorum gögüsler sızlıyor kasıklar ara ara,birgün kuruk sokumu denilen yer ağrıdı geçti akıntın falan olmadımı?
amh ye kanda bakılıyor değil mi?Malesef AMH ye müdahale edilemiyo canım, diğerleri geçici olabilir aydan aya değişebilirmiş ama AMH değiştirilemiyo.. Yaşım 34.. 6 Aya kalmadan hamile kalmanız lazım dedi.. Hayırlısı olsun..
Yaa çok mutlu oldum:)) darısı hepimizin başına:) bende bugün fırsat bulur da gidebilirsem tekrar kan verecegim
evt cnm kanda bakılıyoamh ye kanda bakılıyor değil mi?
evt cnm kanda bakılıyo
evt cnm kanda bakılıyo
belirtin var mı?kızlar merhaba adetım 2 gün geçti. bat de test yaptım negatıf cıktı sizce testı yenılemelımıyım yoksa psikolojık olarakmı gecıkme yasadım
belirtin var mı?
testi yenile bence canm bende adetten önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı bugün adet 4 gün geçti normal test yaptm çift çizgiyi gördüm çok şükür , inşallah sende çift çizgi görürsün :)kızlar merhaba adetım 2 gün geçti. bat de test yaptım negatıf cıktı sizce testı yenılemelımıyım yoksa psikolojık olarakmı gecıkme yasadım
Kan testi mi negatif çıktı ? İdrar mı?kızlar merhaba adetım 2 gün geçti. bat de test yaptım negatıf cıktı sizce testı yenılemelımıyım yoksa psikolojık olarakmı gecıkme yasadım
2 gün önce idrar testı yapmıstım o negatif çıktıKan testi mi negatif çıktı ? İdrar mı?
gözün aydın cnm inşallah darısı bana yarın bıdaha yapacam ama korkuyorumtesti yenile bence canm bende adetten önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı bugün adet 4 gün geçti normal test yaptm çift çizgiyi gördüm çok şükür , inşallah sende çift çizgi görürsün :)
Saol canm bende 4 gün geçmesine rağmen bugün korkarak yaptm ama çift çizgi çıktı inanamadım inşallah seninki de geç döllenmiş olur :)gözün aydın cnm inşallah darısı bana yarın bıdaha yapacam ama korkuyorum
Saol canm bende 4 gün geçmesine rağmen bugün korkarak yaptm ama çift çizgi çıktı inanamadım inşallah seninki de geç döllenmiş olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?