Deme canım ya niye öyle ki yaş kaç ilaç tedavisi olmuyor mu?FSH 17 küsür.. E2 ler falan hepsi olması gerekenin dışında.. Hepsinden de önemlisi AMH yumurtalık rezervi gösteren hormon testim 0,87.. doktorlara göre menapozun eşiğindeyim
Allah buyuktur,umit kesilmez k.doguma gitigimde Abla 50 sinde doguran var dedi,bol bol yumurtalama yarsimci seyler yap.havuc duymustum mesela benDeme canım ya niye öyle ki yaş kaç ilaç tedavisi olmuyor mu?
Göğüslerim çok şişmişti ve bugün de kasıkta ağrı var. Cuma günü tekrar yaptıracağım bakalım hayırlısı insallah :)Elvo inşallah doktor da hamile olduğunu söyler. Sonucunu bekliyoruz :)
Adetin şkşnci günü kontrole gittiğinde kist olmuş oluyor ama her zaman çatlamamazlık olmuyor çok yumurtluyrum ama kaliteli değil galiba döllenme olmuyorYumurtalarin catlamadigini nasil anliyor dr?
Tebrik ederim, darısı başımızaGülsek, bugün doktora gittim, evet sonuç pozitif İlk tahliller için kan falan alındı, sonra ultrason yapıldi ama tabii şimdilik hiç birşey görünmedi. İki hafta sonraya randevu verdiler, görebilir ve hatta kalp atışlarını dinleyebilirmişiz. <3
iyi geceler canim ben 26 gunde bir regl oluyorum yani 11 kasim sat 6 aralikta regl olmam gerekte 11 araliga kadar bekliycem doktr nasil tahlil istedi ben cok rahatszlandim grip oldum atesim cikti cok kotu oksuryorum gogsumden nefes alamyorum doktr antibyotik fln ilac yazicakti grip icin tabi ki aile hekimim bilyo gebelik dusundugumu hamile olabilirsin dedi ilac yazmadan bakalim kanda dedi belki cikabilir dedi oyle tahlil yaptdim canim yaa ama dusukte olsa bi ihtimal bile yok dedi ama ben bekliycm 11 araliga kadar kismet artik varsa vardr yoksa yoktur zaten dunden once belirtiler vardi negatf duyduktan sinra hic belirtimde kalmadi piskolojikte olabilir tabi11 aralık mı ?!?!?! Doktor Nasıl test yaptı çıkmaz ki çok erken değil mi?
benim kocaya kalsa beşiz hamile kalim istiyo deli oluyo cocuklara benim oglusta kucuk teyzesi 19 aylik zaten esimin bu kadr istemesi beni strese sokuyo tatlim inan rabbim istedikten sonra esininde kalbi yumusar ve kendi hamile kalmani ister cocugunuzun ilk bebeklik fotolarini esine surekli goster inan ozlem duyup yeniden bebis isteyebilir tatlim canini skma hic opyorum yarin gunduz yine yaz bekliycemmKuzum kıyamam ya ben de değilim büyük ihtimal moralini bozma en azından senin eşin istiyor eninde sonunda olur hayatım Allah nasib eder, ben napim koca katili olacam
Günaydın Can'ım ben de çok bir belirti yok ama evde bir test var birazdan yapacağım işe gitmeden önce eşimi yollayacağım büyük ihtimal negatif , bugün cuma bol bol dua edeceğim hem benim için hem sizler için inşallah Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasib etsinbenim kocaya kalsa beşiz hamile kalim istiyo deli oluyo cocuklara benim oglusta kucuk teyzesi 19 aylik zaten esimin bu kadr istemesi beni strese sokuyo tatlim inan rabbim istedikten sonra esininde kalbi yumusar ve kendi hamile kalmani ister cocugunuzun ilk bebeklik fotolarini esine surekli goster inan ozlem duyup yeniden bebis isteyebilir tatlim canini skma hic opyorum yarin gunduz yine yaz bekliycemm
Tebrikler güzel bir cuma güzel bir haber hayırlı olsun5 saniyede ikinci çizgi belirmeye başladı hamileyim değil mi ? :)
Çok teşekkür ederim :) darısı isteyen herkesin başına inşallahTebrikler güzel bir cuma güzel bir haber hayırlı olsun
Evet hamilesin canım tebrikler5 saniyede ikinci çizgi belirmeye başladı hamileyim değil mi ? :)
Yaa çok mutlu oldum:)) darısı hepimizin başına:) bende bugün fırsat bulur da gidebilirsem tekrar kan verecegimGülsek, bugün doktora gittim, evet sonuç pozitif İlk tahliller için kan falan alındı, sonra ultrason yapıldi ama tabii şimdilik hiç birşey görünmedi. İki hafta sonraya randevu verdiler, görebilir ve hatta kalp atışlarını dinleyebilirmişiz. <3
Teşekkür ederim canım hayırlısıyla darısı isteyen herkesin başına :)Evet hamilesin canım tebrikler
Malesef AMH ye müdahale edilemiyo canım, diğerleri geçici olabilir aydan aya değişebilirmiş ama AMH değiştirilemiyo.. Yaşım 34.. 6 Aya kalmadan hamile kalmanız lazım dedi.. Hayırlısı olsun..Deme canım ya niye öyle ki yaş kaç ilaç tedavisi olmuyor mu?
tabi öyle canım kesilir mi hiç assla kesmiyorum :) Benim çok ilginç bi durumum var; mesela bu ay 4 tane yumurtam vardı hepsi de gelişmişti.. Yani o kürler ilaçlar falan ancak bugünki durumunu etki ediyo.. Yani yumurtlamayan insanlar varya onlar için faydalı onlar,ya da yumurta büyümeyen çatlamayan kişiler için.. Ama biz doğuştan belli bi yumurta sayısıyla doğuyomuşuzya buna ne ilaç ne de başka bişey etki edebilir.. Şimdi yumurtam yok değil var.. ama bi anda bitebilir.. Doktorun endişesi de benim endişem de bundan.. Çünkü malum doktor da söyledi bana üstüne basa basa en uygun koşullar bile olsa, en doğru günde bile karşılaşsalar, bir yumurtayla bir spermin birleşme olasılığı %20 dedi.. Yani sorun benim zamanla yarışmam ve bu tesadüf ihtimalini artırmam lazım.. Yoksa şu an yumurtlamam falan güzel..Allah buyuktur,umit kesilmez k.doguma gitigimde Abla 50 sinde doguran var dedi,bol bol yumurtalama yarsimci seyler yap.havuc duymustum mesela bengibigibiyim
Ah ne güzel haber canım sabah sabahGülsek, bugün doktora gittim, evet sonuç pozitif İlk tahliller için kan falan alındı, sonra ultrason yapıldi ama tabii şimdilik hiç birşey görünmedi. İki hafta sonraya randevu verdiler, görebilir ve hatta kalp atışlarını dinleyebilirmişiz. <3
Tebriklerr5 saniyede ikinci çizgi belirmeye başladı hamileyim değil mi ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?