Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

normal de bat tarihin bugün se bekle tabi Ama ben olsam hcg yapardım orada sonuç nedir?Çünkü kan da biraz sonra da değer yükselebilir.

normal de bat tarihin bugün se bekle tabi Ama ben olsam hcg yapardım orada sonuç nedir?Çünkü kan da biraz sonra da değer yükselebilir.

Bu zamana kadar hiç hamile kalmadım ama adet ağrılarından çok farklı ağrılar var karnımda bugün ayaklarım sabahtan beri hiç ısınmadı buz gibi ellerim ve karnımada ateş basıyor, hiç adet gecikmesi yaşamadığım için bu ay gecikirse ilk test olarak değerlendirebilirim :) sonra b-hcg yaptırırım

bulantı var mı? evde hiç testin yok mu ovülasyon testin.Ne kadar süredir gebelik planlıyorsun.Evde yap diyorum bende işte senin yerine ben heyecanlandım vallahi.

bulantı var mı? evde hiç testin yok mu ovülasyon testin.Ne kadar süredir gebelik planlıyorsun.Evde yap diyorum bende işte senin yerine ben heyecanlandım vallahi.

Canım 2 yıldan beri gebelik planlıyoruz, olmadı. Evde çoook kez test yaptım ve çift çizgiyi yakalayamadım hiç. Bulantı sabahtan öğlene kadar vardı şimdi yok. sadece oturduğumda belimle beraber kasıklarımda yanma ve ağrı var. Bu ay ilk olarak iğne ile yumurta gelişti ve 4 tane olgunlaşmış yumurta, 7 tanede büyüyen vardı. Şansımın çok yüksek olduğunu söyledi doktorum. Ama çatlatma iğnesinden sonraki 10.gün kanda test yaptırdım ya 1.2 çıktı o beni çok üzdü. o yüzden yine o rakamı görmek istemiyorum evde de var test ama erken gebelik testi değil ama. Bu idrara batırılan bir çubuk var ondan var evde o güvenilir mi acaba?

boşver bekledin madem bekle bir kaç gün daha.hayırlı haberlerini bekleriz.

Ama 1 seneden once gelme diyor dr zaten seker.Normal daha dur. benim gogusler cok sisti bu ayv1 hafta vae bide kasik agriso var bende elimdeki ovs testinivmeraktan yaptim silik cikti.
Doğru canım hep bi sene diyolar genelde ben akşam stres olmuştum bi arkadaşım vardı hamileymiş onu öğrendim elimde değil kıskanıyorum sanırım ama bugün daha iyiyim baklım ovulasyon danda anlaşılabiliyormuş hamilelik galiba değil mi inşallah hamilesindir canım

Günaydınn ben bat günümü bekliyorum (4aralik) ama hi yandan da sabredemiyorum işime çok yakin bi devlet hastanesi var kan tahlili yaptırmak istiyorum ama direkt olarak tahlil kısmına mi gitmem lazım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…