Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ahahaaa adım geçmiş hemen koştum geldim... mevzu nedir şimdi???
Ay kızlar valla yetişemedim FSH geçici döngüsel olabilir dedi çünkü öncekiler hep stabildi 7 falandı ama AMH çok düşük 6 ay içinde menapoza girebilirsin dedi rezervi gösteren hormon AMH 1 yıldır düşük zaten de artık iyce düşük 0,89 çıkmış

AMH asla değişmez stabil olarak düşer diyor şimdiye kadar gittiğim 3 doktor da FSH yüksekliği döngüsel olabilir onda bi sıkıntı görmüyorum eski testleriniz gayet iyi dedi bi de baktı adetimin 9. gününde 4 tane gelişmiş yumurta gördü.. Bi de kürtaj kalıntısı olabilecek bişey gördü öbür aya onu sonuçlandırcakmış sonra da hızlandırıcak tedaviye başlıycam dedi :) Sen neler içiyosun canım?? ben soğan kürü yaptım bu ay bi temizlensin içim dışım belki parça fln da düşer gider

İnşallah bu ay hamile kalırsın canım.. Ovulasyon testi kullanıyordun değil mi sen yumurtluyordun sonuçta

İnşallah bu ay hamile kalırsın canım.. Ovulasyon testi kullanıyordun değil mi sen yumurtluyordun sonuçta
İnşallah canım zaten 2 ay desteksiz deneme yapıcam bakalım neler olucak ovulasyon testi bu ay da kullanmadım ama geçen ay yapmıştım bayaa koyu çüzgü görmüştüm.. Önceki gebeliğimde de ovulasyon testiyle olmuştu ilk ayda tutmuştu.. Bu ay doktor 4 tane yumurtan var dedi benim 11-12. günlerde falan çatlıyo bugünler sanırım doğru günler evde test vardı bikaç tane yaparım olmadı bugün iyi hatırlattın onu çok sağol :)

peki sebebi bellimi düşmesinin neden tutunamıyor muş?
Düşmediki canım kalbi atmayınca aldılar.. beklediler düşmesini 1 hafta ama düşmeyince aldılar.. Önceki gebeliklerim istenmeyen gebelikti kendi isteğimle sonlandırmıştım onlarda bi sıkıntı yoktu. Bu sonuncusunu da araştırma gereği duymadı doktor gebeliklerin %40 ı bu şekilde oluyo dediler..

Anladım canım.Hayırlısı bakalım.

benimde 11 kasim sat. bekliorum son 11 gun sag kasigimda batma var surekli sancim var bide adet olacakmisim gibi sancilarim ama bakyorum bisey yok insallah olmam yaa rabbim hayrlisini versinn....

Maalesef cnm bende ozel e sözde çok iyi bi doktor oldgu için o doktora gitmistm.troidim de yüksek çıkmış ama şimdilik ilaca gerek.Yok dedi acaba 3 ay korun die mi dedi bilmiorm.ama.kontrol için de degistrebilir msm herhalde yarin başkasına gitcm inşallah bakalm

Ç
Kızlaaarrr Prolaktinim normal çıkmış doktoru aradım şimdi ilaç vermeme gerek yok dedi yani benim testere dişli aslan pençesi kürü işe yaradı :) bir tek tsh kaldı
Çok sevindim canım gözün aydın diğer değerlerinde normale döner inşallah

hayırlısı yine de belli olmaz bu işler geç döllenme var,kanda çıkmaz . yani gebelik rahme geç yerleşirse de kanda çıkmıyor bat niz geçerse tekrar baktırın.Hayırlısı olsun.Vaktini bekliyordur.
evet dediğiniz gibide olabilir, çok teşekkürler, bugün bat bakalım hesaplamama göre bugün adet olmam gerekiyor.

test yapmadınız mı ? Ne kadar zamandır bekliyorsunuz?

3 kasımda adet oldum, 14 Kasımda çatlatma iğnesi oldum, 24 kasımda kan testtinde sonuç 1,2 çıktı hamile olmadığımı düşünüyorum ama geç döllenmede olabiliyormuş, adet olmazsam 3 aralığa kadar yinede bekleyeyim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…