- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
AMH benim her gittiğim yer baktı canım 30 dan sonra bakılıyor diye biliyorum.. Bi sor istersen doktoruna..bende FSH ve TSH bakılmıştı normal değer.AMH her kadın doğumcu bakmıyormu ona bakılmamış ben baktım. yok
Ay kızlar valla yetişemedimahahaaa adım geçmiş hemen koştum geldim... mevzu nedir şimdi???
Valla bilmiyorumki canım neden yaptığımıGebe kalmayı kolaylaştırıo dediler başladım bakalım :) artık nelerden medet umar olduk yaa
İlk değil canım 3. gebeliğim ama hiç çocuk yok. Tamamı kürtaj. Sonuncusu kalbi atmadı 9. haftada alındıgibigibiyim senin ilk gebelik ti değilmi çocuk yok yani.kürtaj neden olmuştun nasıl parça kalmış içeride?
AMH asla değişmez stabil olarak düşer diyor şimdiye kadar gittiğim 3 doktor da FSH yüksekliği döngüsel olabilir onda bi sıkıntı görmüyorum eski testleriniz gayet iyi dedi bi de baktı adetimin 9. gününde 4 tane gelişmiş yumurta gördü.. Bi de kürtaj kalıntısı olabilecek bişey gördü öbür aya onu sonuçlandırcakmış sonra da hızlandırıcak tedaviye başlıycam dedi :) Sen neler içiyosun canım?? ben soğan kürü yaptım bu ay bi temizlensin içim dışım belki parça fln da düşer gidertatlım adetin 3.günü follikul saymıştır doktorun... ona göre hareket et, ebnim topikte bi arkadaş amhsini yükseltmiş, ki bu değerler asla değişmez diyorlar..ihtiyacımız olan 1 adet kaliteli yumiş, şayet o ay yumurtan varsa onu kaliteli hale getirmeye çalışmalısın, yüksek fsh da kaliteli yumi üretimini baskılıyor... çeşitli kürler var, atlatılmayacak bi sıkıntı değil..bana da 1 ay önce menopoz,tüp bebek bile yapamazsın demişlerdi, çok şükür şu an normal yoldan olur, tüp bebeğe gerek yok'u konuşuyoruz doktorumla..bunların hepsi geçici, beyinde bitiyor, rahat olmaya çalış, stres yapma, her şey düzelir meraklanma...
34 yaşındayım bakalım bekleyeceğm biraz olmazsa soralım tekrar..AMH benim her gittiğim yer baktı canım 30 dan sonra bakılıyor diye biliyorum.. Bi sor istersen doktoruna..
Canım o AMH denilen hormonun düşüklüğü bugün gebe kalmana engel olmuyo sadece gebe kalmak için ne kadar zamanın var onu gösteriyo zaten34 yaşındayım bakalım bekleyeceğm biraz olmazsa soralım tekrar..
AMH asla değişmez stabil olarak düşer diyor şimdiye kadar gittiğim 3 doktor da FSH yüksekliği döngüsel olabilir onda bi sıkıntı görmüyorum eski testleriniz gayet iyi dedi bi de baktı adetimin 9. gününde 4 tane gelişmiş yumurta gördü.. Bi de kürtaj kalıntısı olabilecek bişey gördü öbür aya onu sonuçlandırcakmış sonra da hızlandırıcak tedaviye başlıycam dedi :) Sen neler içiyosun canım?? ben soğan kürü yaptım bu ay bi temizlensin içim dışım belki parça fln da düşer gider
İnşallah canım zaten 2 ay desteksiz deneme yapıcam bakalım neler olucak ovulasyon testi bu ay da kullanmadım ama geçen ay yapmıştım bayaa koyu çüzgü görmüştüm.. Önceki gebeliğimde de ovulasyon testiyle olmuştu ilk ayda tutmuştu.. Bu ay doktor 4 tane yumurtan var dedi benim 11-12. günlerde falan çatlıyo bugünler sanırım doğru günler evde test vardı bikaç tane yaparım olmadı bugün iyi hatırlattın onu çok sağol :)İnşallah bu ay hamile kalırsın canım.. Ovulasyon testi kullanıyordun değil mi sen yumurtluyordun sonuçta
peki sebebi bellimi düşmesinin neden tutunamıyor muş?İlk değil canım 3. gebeliğim ama hiç çocuk yok. Tamamı kürtaj. Sonuncusu kalbi atmadı 9. haftada alındı
Düşmediki canım kalbi atmayınca aldılar.. beklediler düşmesini 1 hafta ama düşmeyince aldılar.. Önceki gebeliklerim istenmeyen gebelikti kendi isteğimle sonlandırmıştım onlarda bi sıkıntı yoktu. Bu sonuncusunu da araştırma gereği duymadı doktor gebeliklerin %40 ı bu şekilde oluyo dediler..peki sebebi bellimi düşmesinin neden tutunamıyor muş?
Anladım canım.Hayırlısı bakalım.Düşmediki canım kalbi atmayınca aldılar.. beklediler düşmesini 1 hafta ama düşmeyince aldılar.. Önceki gebeliklerim istenmeyen gebelikti kendi isteğimle sonlandırmıştım onlarda bi sıkıntı yoktu. Bu sonuncusunu da araştırma gereği duymadı doktor gebeliklerin %40 ı bu şekilde oluyo dediler..
Amin canım sağol.. Herşeyin önce hayırlısı :)Anladım canım.Hayırlısı bakalım.
Kızlaaarrr Prolaktinim normal çıkmış doktoru aradım şimdi ilaç vermeme gerek yok dedi yani benim testere dişli aslan pençesi kürü işe yaradı :) bir tek tsh kaldı
Bazi doktorlar gercekten cok patavatsiz canim. Bende iyi bir hastane ozel saglik sigortam la gitmistim bebek dusundugumuz ilk ayda. Sende pko var dedi. Testler tahliller falan istedi pko cikmadi cok sukur prolaktinim 42 cikmisti ilac kullandim 0.49 a dustu. 6 ay sonra gel dedi tabi bidaha gitmedim:)
Çok sevindim canım gözün aydın diğer değerlerinde normale döner inşallahKızlaaarrr Prolaktinim normal çıkmış doktoru aradım şimdi ilaç vermeme gerek yok dedi yani benim testere dişli aslan pençesi kürü işe yaradı :) bir tek tsh kaldı
evet dediğiniz gibide olabilir, çok teşekkürler, bugün bat bakalım hesaplamama göre bugün adet olmam gerekiyor.hayırlısı yine de belli olmaz bu işler geç döllenme var,kanda çıkmaz . yani gebelik rahme geç yerleşirse de kanda çıkmıyor bat niz geçerse tekrar baktırın.Hayırlısı olsun.Vaktini bekliyordur.
test yapmadınız mı ? Ne kadar zamandır bekliyorsunuz?evet dediğiniz gibide olabilir, çok teşekkürler, bugün bat bakalım hesaplamama göre bugün adet olmam gerekiyor.
test yapmadınız mı ? Ne kadar zamandır bekliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?