Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Slm kızlar.. Ben malesef geçen hafta tahlil ve muayene sonuçlarımdan çok olumsuz sonuçlar aldım.. 6 ay içinde yumurtalık rezervlerimin bitebileceğini söylediler erken menapoz yani.. Bir de geçen kürtajdan bi kalıntı buldular o da patolojik bi durum oluşturabilirmiş.. Önümüzdeki regl dönemine kadar onu takip edicekler.. Daha sonra eğer bi sorun yoksa bi sonraki regl döneminde ilaç takviyesi vericeklermiş.. Yine de bu 2 aylık süreçte deneyin dedi.. Bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.. Soğan küründe bugün 5. günüm.. Allahtan ümit kesilmez :) Hepinizi öpüyorum..

Canım geçmiş olsun FSH mı yüksek çıktı canım

Kesinlikle canım allahtan ümit kesilmez moralini yüksek tutmaya çalış inşallah ii sonuçlar alırsın tedavide inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın

Kizlar eken gebelik belirtinizi yazarmisiniz.Yarin adet gunum inslah bi mucize bekliyorum Rabbim herkese hayirli evlat nasip etsin amin.

Canım geçmiş olsun FSH mı yüksek çıktı canım
fsh 17 küsürlerde çıktı ama ona göre söylenmedi bu teşhis çünkü fsh döngüsel inip çıkabilen bi hormonmuş değişebilirmiş aydan aya falan yalnız AMH diye bi hormon testi var yumurtalık rezervini gösteren bi hormon.. 6 ay önce de 1,5 çıkmıştı 2nin altı sıkıntılıymış,bu sefer 0,89 çıktı.. fazla vaktim kalmamış yani 34 yaşındayım yaa genetik heralde bizde

başka bie laboratuvarda amh yi bi daha mı yaptırsan cnm. hangi il hangi hastanede yaptırdın cnm

Öyle tabi yaşın kaçtı? neden erken menopoz dediler? Hayırlısı Allah verecek olduktan sonra..

başka bie laboratuvarda amh yi bi daha mı yaptırsan cnm. hangi il hangi hastanede yaptırdın cnm
Ne yazıkki daha önce bi sürü yerde yaptırmıştım canım sonuç hiç değişmedi hep düşük 1 yıldır.. Bu sefer 1'in bile altına düşmüş.. 0,3 zaten menapoz olarak gösteriliyo Her doktor gibi bu da acele etmeliyiz dedi.. Ankarada Koru hastanesine gidiyorum canım..

Canım soğan kürü neden yapıyorsun ?

allah şifa versin cnm. Rabbim herşeyin hayırlısını versin . inşallah tez zamanda sanada nasip etsin

bende FSH ve TSH bakılmıştı normal değer.AMH her kadın doğumcu bakmıyormu ona bakılmamış ben baktım. yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…