Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

shoji canım günaydın ovu benim başta daha belliydi ikinci kırmızı dündü hesaplamaya göre yumurtlama ama çizgi daha silikti galiba yanlış hesapladım daha önce yumurtladım diye düşünüyorum ama bi kaç gün daha yapıcam testi bakalım bu ay hiç unutlu değilim ateş 35.9 hep böyle çıkıyor of

valla benimde öyleydi 14.günü silikti giderek te silikleşti sanırım erken yumurtladın bu ay aldım regl den sonra kaçırmadan yapayım diyorum zaten sen çift çizgiden sonra da çalışabilrdin.

İlişki oldu mu canım?

Burdayım tatlım adet bitsin diye bekliyorum yine prolaktin için kan verdim saat 2 de doktoru arayacağım ilaç verecek duruma göre yada vermeyecek bakalım t3 t4 normal çıkmış
hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz proklatin 1 ayda bile düşüyor canım ilaçla mümkün. Bencede zaten çok fazla bir şeyin yok. :)

benim adetim birgün gçmişti test yaptım negatif çıktı hala hasta olmadım üc gün gçti sizce yokmudur sonuçta negatif çıktı tekrar test yapmayım demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…