shoji canım günaydın ovu benim başta daha belliydi ikinci kırmızı dündü hesaplamaya göre yumurtlama ama çizgi daha silikti galiba yanlış hesapladım daha önce yumurtladım diye düşünüyorum ama bi kaç gün daha yapıcam testi bakalım bu ay hiç unutlu değilim ateş 35.9 hep böyle çıkıyor of
valla benimde öyleydi 14.günü silikti giderek te silikleşti sanırım erken yumurtladın bu ay aldım regl den sonra kaçırmadan yapayım diyorum zaten sen çift çizgiden sonra da çalışabilrdin.shoji canım günaydın ovu benim başta daha belliydi ikinci kırmızı dündü hesaplamaya göre yumurtlama ama çizgi daha silikti galiba yanlış hesapladım daha önce yumurtladım diye düşünüyorum ama bi kaç gün daha yapıcam testi bakalım bu ay hiç unutlu değilim ateş 35.9 hep böyle çıkıyor of
bat 8 gün var. sol kasığımda hafif ağrı ve arada göğüs ağrısı var.
shoji canım günaydın ovu benim başta daha belliydi ikinci kırmızı dündü hesaplamaya göre yumurtlama ama çizgi daha silikti galiba yanlış hesapladım daha önce yumurtladım diye düşünüyorum ama bi kaç gün daha yapıcam testi bakalım bu ay hiç unutlu değilim ateş 35.9 hep böyle çıkıyor of
valla benimde öyleydi 14.günü silikti giderek te silikleşti sanırım erken yumurtladın bu ay aldım regl den sonra kaçırmadan yapayım diyorum zaten sen çift çizgiden sonra da çalışabilrdin.
inşallah canım yeni ovs testleri aldım önümüzdeki ay kaçırmamak için.Hadi bakalım inşallah tutmuştur canım
hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz proklatin 1 ayda bile düşüyor canım ilaçla mümkün. Bencede zaten çok fazla bir şeyin yok. :)Burdayım tatlımadet bitsin diye bekliyorum yine prolaktin için kan verdim saat 2 de doktoru arayacağım ilaç verecek duruma göre yada vermeyecek bakalım t3 t4 normal çıkmış
Bencede öyle ovlasyona devam çift çizgi görene kadar..Bende erken yumurtladım geçen ay olablir kızlar ama perihan daha yumurtlamadı galiba
Bikac gun bekleyip tekrar yap istersen icin rahat etmiyorsa egerbenim adetim birgün gçmişti test yaptım negatif çıktı hala hasta olmadım üc gün gçti sizce yokmudur sonuçta negatif çıktı tekrar test yapmayım demi
Öyle yaptım ama ne bilim olmadı gibi hissediyorumvalla benimde öyleydi 14.günü silikti giderek te silikleşti sanırım erken yumurtladın bu ay aldım regl den sonra kaçırmadan yapayım diyorum zaten sen çift çizgiden sonra da çalışabilrdin.
yanlış ben erken yumurtladım kaçırırsın tatlım.Gunaydin kizlarshoji perihan08 yunus_ciklet ates bugun 36.8 yine gec saatte yaptim. Ben bu ay ates olcumuyle ovs. Denk getiremicem galiba ayni saatlerde olcum yapamiyorum tahmin ederek, takvimi kontrol ederek yumurtlamayi denk getirmeye calisicam bakalim
Oldu canım o aralıkta oldu hepİlişki oldu mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?