HCG düşüyor tatlım bide vajinal ultrasonla baktiBat gelmeden dusuk yaptigin nasil anlasiliyor? Gecmis olsun bu arada.
Sen gebelkten suphelenip hcg mi baktirdin yoka agrin vardi da dusukten mibsupheken mistinHCG düşüyor tatlım bide vajinal ultrasonla bakti
Senin zaten normalden yuksek cikiyordu kesintisiz 4 saat uykunun ardindan yataktan kalkmadan olcum dogru olandir.yarin tekrar et ovs once de duser zaten.shoji yunus_ciklet gunaydin kizlar bugun ates olcumumu diger gunlere nazaran gec bi saatte yaptim ve 36.7 cikti erken saatte yapmayla gec saatte yapmak farkeder mi sizce? Ben h.ici 6da yapiyorum o saatte uyandigim icin ve hep 37li cikiyo yumurtlama gunume de daha var boyle dusuk olmasi onla alakali degildir diye dusunuyorum siz ne diyorsunuz bu duruma?
Valla kafam karisti iyice napcam bilmiyorum. Haftanin iki gunu gec saatte diger gunler erken saatte olcmeye devam olcak mecburen. Ama uyandigimda da baya sicak hissediyorum kendimi. Bunyeyle de alakali sanirim :/Senin zaten normalden yuksek cikiyordu kesintisiz 4 saat uykunun ardindan yataktan kalkmadan olcum dogru olandir.yarin tekrar et ovs once de duser zaten.
Arkadaslar adet günüme 5 gün var test yaptım resimde yükledim bakın silik öizgi sizce hamilemiyim yanılma payı olabilirmi testin
Arkadaslar adet günüme 5 gün var test yaptım resimde yükledim bakın silik öizgi sizce hamilemiyim yanılma payı olabilirmi testin
shoji yunus_ciklet gunaydin kizlar bugun ates olcumumu diger gunlere nazaran gec bi saatte yaptim ve 36.7 cikti erken saatte yapmayla gec saatte yapmak farkeder mi sizce? Ben h.ici 6da yapiyorum o saatte uyandigim icin ve hep 37li cikiyo yumurtlama gunume de daha var boyle dusuk olmasi onla alakali degildir diye dusunuyorum siz ne diyorsunuz bu duruma?
Ama arkadaslar brnim ne mide bulantım var nede göğüs ağrım
Tebrik ederim canım benimde böyle çıkmıştı testin kan testi yaptir bence tebrik ederimArkadaslar adet günüme 5 gün var test yaptım resimde yükledim bakın silik öizgi sizce hamilemiyim yanılma payı olabilirmi testin
Benim de regl 3 gün varken regl ağrısı geldi gece sonra sol kasıkta hissettim birseyler ama nasıl adlandirilir bilmiyorum ama kan testi verin benceKasık agrım var ssdece bir sağ bir sol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?