- 27 Kasım 2015
- 16
- 4
- 86
- 30
Hiç bir belirtim yok o yüzden supheleniyo digital olanı aldım sadece dün gece 2 de kalkıp hurma canım istedi 10 tane yedim ben tatlıya hiç yemem normalde[/QUOT
bence senin kisi prolaktinden bende de ayni sorun var gerci bu ay daha iyiydi degerim dustu yediklerine uykuna dikkat et kafana da sadece toka takGeçmiş olsun canım Adet olunca benimde çok pıhtılı oluyor acaba bende de oyle bir problem olabilir mi?
güzel gidiyor.
Merhabalar, bende bu ay puregon iğne ve ovitrella kullandım bat 30 kasım bakalım bekliyorum, umarım adet olmam ancak 23ünde tahlil oldum b-hcg 1,2 çıktı. Yinede hamile olma ihtimalim var mı acaba?güzel gidiyor.
değerine göre yok adet in 10.gününde kanda çıkar.hcg. gebelikMerhabalar, bende bu ay puregon iğne ve ovitrella kullandım bat 30 kasım bakalım bekliyorum, umarım adet olmam ancak 23ünde tahlil oldum b-hcg 1,2 çıktı. Yinede hamile olma ihtimalim var mı acaba?
değerine göre yok adet in 10.gününde kanda çıkar.hcg. gebelik
Evet sorduğunuz soruyu anladım.adet olmadığınızıda anladım. Beklenen gebelik adet olduktan 10.güne kanda ölçülebilir diyorum bende.hcg bakılmış eğer hamile olsaydınız kanda adet gelmeden de öğrenebilirdiniz dedim.Teşekkürler, ben daha adet olmama 7 gün varken kanda test yaptırdım, 1.2 çıktı. Çatlama iğnesi vurulduğum için iğneden sonra 11.gün çıkar diye düşündüm.
Hmm anladım, bende sizin dediğiniz gibi biliyordum da acaba yanlış mı biliyorum dedim, teşekkürler yanıtınız için artık önümüzde ki aylara bakıcamEvet sorduğunuz soruyu anladım.adet olmadığınızıda anladım. Beklenen gebelik adet olduktan 10.güne kanda ölçülebilir diyorum bende.hcg bakılmış eğer hamile olsaydınız kanda adet gelmeden de öğrenebilirdiniz dedim.
hayırlısı yine de belli olmaz bu işler geç döllenme var,kanda çıkmaz . yani gebelik rahme geç yerleşirse de kanda çıkmıyor bat niz geçerse tekrar baktırın.Hayırlısı olsun.Vaktini bekliyordur.Hmm anladım, bende sizin dediğiniz gibi biliyordum da acaba yanlış mı biliyorum dedim, teşekkürler yanıtınız için artık önümüzde ki aylara bakıcam
tebrikler benim ilk gebelik bat 5 gün sonra 2084 dü.geç yerleşmiştir.Kızlar 221.4 değer az mi
Arkadaslar beb yeni uyeyim bir sorum olacak yardimci olursaniz cok sevinirim evliyim ve bebk istiyoruz 2 ay korunmasiz iliski oldy ama kuruluk sorunumdan dolayi zeytinyagi kullandik duydumki spermleri olduruyormus birakdik gleitgelen su bazli jel kullandim buda hamileligi onlermi
merhaba arkadaşlar ovulasyon testi ile alakalı soracaktım bişe ... ben 4 gündür yapıyorum ve hep çok silik kırmızılaşmaya başladığı anı mı yoksa kırmızıya dönüşmedenki anlarımı yani ne zamanı değerlendiricem deneyen ve ovu. ile hamile kalan var mı aranızda nasıl oldu ..
Selam kizlar,
Bu sogan kuru ve ovulasyon testi kullandim. 12 Ocakta Positif cikti. Yani BAT 26/27 Kasim. 10 Gun once test yaptim negatif cikti. Adet olacakmisim gibi agrim var 4 gundur adet oldum saniorum gidiorum beyaz akinti var baya. Test yapmaya korkuyorum. Aceba ne zmn yapsam kizlar(
Okuldayim şimdi öğleden sonra gideceğim inşallah canım bat 7aralik
Günaydın canımm naaılsın ateş 35.7 dünde ovu yaptım bi öncekinden daha kırmızıydı muhtemelen bugün tam kırmızı olur diye düşünüyorum bakalımshoji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?