Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Arkadaslar beb yeni uyeyim bir sorum olacak yardimci olursaniz cok sevinirim evliyim ve bebk istiyoruz 2 ay korunmasiz iliski oldy ama kuruluk sorunumdan dolayi zeytinyagi kullandik duydumki spermleri olduruyormus birakdik gleitgelen su bazli jel kullandim buda hamileligi onlermi

Hiç bir belirtim yok o yüzden supheleniyo digital olanı aldım sadece dün gece 2 de kalkıp hurma canım istedi 10 tane yedim ben tatlıya hiç yemem normalde[/QUOT
Geçmiş olsun canım Adet olunca benimde çok pıhtılı oluyor acaba bende de oyle bir problem olabilir mi?
bence senin kisi prolaktinden bende de ayni sorun var gerci bu ay daha iyiydi degerim dustu yediklerine uykuna dikkat et kafana da sadece toka tak duser allahin izniyle yuksek degil degerin.

Teşekkürler, ben daha adet olmama 7 gün varken kanda test yaptırdım, 1.2 çıktı. Çatlama iğnesi vurulduğum için iğneden sonra 11.gün çıkar diye düşündüm.
Evet sorduğunuz soruyu anladım.adet olmadığınızıda anladım. Beklenen gebelik adet olduktan 10.güne kanda ölçülebilir diyorum bende.hcg bakılmış eğer hamile olsaydınız kanda adet gelmeden de öğrenebilirdiniz dedim.

Hmm anladım, bende sizin dediğiniz gibi biliyordum da acaba yanlış mı biliyorum dedim, teşekkürler yanıtınız için artık önümüzde ki aylara bakıcam

Hmm anladım, bende sizin dediğiniz gibi biliyordum da acaba yanlış mı biliyorum dedim, teşekkürler yanıtınız için artık önümüzde ki aylara bakıcam
hayırlısı yine de belli olmaz bu işler geç döllenme var,kanda çıkmaz . yani gebelik rahme geç yerleşirse de kanda çıkmıyor bat niz geçerse tekrar baktırın.Hayırlısı olsun.Vaktini bekliyordur.

Selam kizlar,

Bu sogan kuru ve ovulasyon testi kullandim. 12 Ocakta Positif cikti. Yani BAT 26/27 Kasim. 10 Gun once test yaptim negatif cikti. Adet olacakmisim gibi agrim var 4 gundur adet oldum saniorum gidiorum beyaz akinti var baya. Test yapmaya korkuyorum. Aceba ne zmn yapsam kizlar (

Önlemez canım su bazlı kullanabilirsin..

Çift kırmızıyı görünce çalış canım birde ertesi gün çalış tamamdır..

Yarın sabah yap canım çıkması muhtemel genelde bat günü çıkıyor idrarda gebelik bizede haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…