Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım zaten
Bebeğim sende baktır hormonlara bir kere bence ihmal etme bir an önce çözüm olur bari kaç aydır deniyorsunuz?
8 aralıga aldım randevu gıdıcem ben aslında bı aydır denıyorum cunku kurtaj olmustum ondan sonra yenı basladık çalımalara

shoji iyice evham yaptın yok be kuzum bişeyin..benim görümcem 1,5 yıllık evli oda akdeniz anemesiymiş aynı şey mi acaba onunkisi kansızlık ama sanırım..

Ya sen ne diyorsun dün doktor kağıda LAB yazmış ben onu LDH diye okudum işe geldim başladımtırım tırım araştırmaya bu kadın benden neden LDH istedi acaba neden şüpheleniyor dertli oldum..

Eşim çok kızıyor bana adamı canından bezdirdim senin hamile olduğunu düşünemiyorum diyor eve 2. el ultrason aldırırsın eyvah bugün çocuk neden hareket etmedi diye diyor

sakin ol.Yol çok uzun.hamile kaldın diyelim konrtoller tahililler bir başlıyor doğuma... doğumdan sonra çocuğun tahlilleri böyle sürüp gidecek kuzuu..

en son yazdığımda son 6 idi şimdi son 3 ^_^ dün akşam sol kasığımda karıncalanma gibi bişeyler oldu adet öncesi olurdu adet olurum sabaha ya da gece diye düşündüm hala olmadım :))) göğüsler şiş,yorgunluk ve herzamankinden daha çok uyku ihtiyacım var bi kaç gün öncede oturduğum yerde başım döner gibi oluyordu,kek yaparken iki gün önce yumurta çırptım (ama zaten sevmem yumurtayı) kokusu fena çok fena geldi.. şimdi bütün bunları yazıp 1 saat sonra adet oluyormuşum :S (inatla gidip test almadım)

Benimde 3 gün kaldı ve bugün negatifi gördüm.. Mutsuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…