- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
bende çok hcg ölçtüm arada bir hatalı ölçüm payı var.Bazen kontrol çizgisinide insan silik çizgi olarak görebiliyor.kan sonucum ,1 oysa silik çizgiyi görmüştüm=(
olsun bakalım ilaçlarını al.hormonlar düzelsin çalışmalara devam :)Evet ya sen dedin eşim de dedi haklı çıktınız :)
bende çok hcg ölçtüm arada bir hatalı ölçüm payı var.Bazen kontrol çizgisinide insan silik çizgi olarak görebiliyor.
8 aralıga aldım randevu gıdıcem ben aslında bı aydır denıyorum cunku kurtaj olmustum ondan sonra yenı basladık çalımalaraBebeğim sende baktır hormonlara bir kere bence ihmal etme bir an önce çözüm olur bari kaç aydır deniyorsunuz?
Neden oldun canım krtajcanım zaten
8 aralıga aldım randevu gıdıcem ben aslında bı aydır denıyorum cunku kurtaj olmustum ondan sonra yenı basladık çalımalara
ofof beklemek cok gıcık=)Aynen burda birinin daha olmuştu sanırım gibigibiyim di silik çizgi çıkmış ama hcg çıkmamıştı..kargasa
9 haftalıktı bebegım kalbı durdu=( kan pıhtılasmasından dolayıNeden oldun canım krtaj
9 haftalıktı bebegım kalbı durdu=( kan pıhtılasmasından dolayı
öyleymıs bende bunu bebegım öldukten sonra ögrendım tabı.ilaç kullanıyorum sımdıYani kanın çok mu pıhtılaşıyordu ?
öyleymıs bende bunu bebegım öldukten sonra ögrendım tabı.ilaç kullanıyorum sımdı
yok canım onla alakası yok. ama yaptır bu testıde mutlaka cunku cok sık karslasılıyor artıkGeçmiş olsun canım Adet olunca benimde çok pıhtılı oluyor acaba bende de oyle bir problem olabilir mi?
Geçmiş olsun canım Adet olunca benimde çok pıhtılı oluyor acaba bende de oyle bir problem olabilir mi?
akdeniz anemisi değil demi?yok canım onla alakası yok. ama yaptır bu testıde mutlaka cunku cok sık karslasılıyor artık
shoji iyice evham yaptın yok be kuzum bişeyin..benim görümcem 1,5 yıllık evli oda akdeniz anemesiymiş aynı şey mi acaba onunkisi kansızlık ama sanırım..
Ya sen ne diyorsun dün doktor kağıda LAB yazmış ben onu LDH diye okudumişe geldim başladımtırım tırım araştırmaya bu kadın benden neden LDH istedi acaba neden şüpheleniyor dertli oldum..
Eşim çok kızıyor bana adamı canından bezdirdim senin hamile olduğunu düşünemiyorum diyor eve 2. el ultrason aldırırsın eyvah bugün çocuk neden hareket etmedi diye diyor
HCG 50den 47ye düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?