Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

benim on gün var dün yaptırdım 50.16 çıktı tatlım korkma varsa çıkar zaten yoksa da en azından ümitlenmemiş olursun
Canim senin daha on gun var ama 50.16 gec dollenme falan mi cunku erken degil mibu kadar yuksek cikmasi icin?
Bu arada insallah yukselmistir degerin

bayanlar size bişe danışmam lazım.. adetime 3 gün var ama dün gece afedersiniz eşimle ilişki yaşadık ilşki bittikten sonra afedersiniz tuvaletimi yaptm ve akıntı ile beraber bi iki damla kan geldi önemsemedim ertesi gün yanı bu sabah tekrar bi iki damla kan geldi . şuan kan yok ama aşırı akıntı var . sizce bu ne olabilir ? çinde yaşıyorm sizden 6 saat ilerdeyim yani burda öğlen 2 oldu saat. hani 'sabah öğlen' gibi zamanları yazdım ya yanlış anlamayın diye söyliyorum.

Adet kani olabilir belki? Baska suphen yoksa aklima bu geldi yani...

ya bu ay yumurtlama günlermde ilşki yaşadk korunmuyoruz. bi kaç belirtim de vardı adete 5-6 gün kala yazmıştm ben burda da. ama o belirtiler kesldi suan sadece halsizim, karnmda normal hareketlilk var ve ayaklarımda daha çok olmak üzere çok üşüyorum. bu yerleşme kanaması olabir mi ? ilşkiden snra meydana geldiği içn yerleşme kanaması diyemedm ben :/ yarın bi test yapsam içim ancak rahatlıcak sanırım

b
bi de adet kanaması ihtimali veremiyorum çünkü her zaman düzenli aynı zamanda adet görüyorm. hani sadece 1 gün oynuyor arada. 3 gün önceden hiç olmamıştım.. sadece yerleşme kanaması ve enfeksiyondan şüphelenebiliyorum. umarım enfeksiyon değildir ..

Valla canim ben soyle dusundum; kendim de adetime yakin iliskiye girdigim zaman lekelenme tarzinda akintilarim falan oluyor afedersin. Ertesi gun ya da iki gun sonra adet oluyorum. İliski adet olmami tetikliyo sanirim diye dusunuyorum oyle zamanlarda.. Bunyeden bunyeye fark olur illa ki ama istersen test yap sen bilirsin. Net bisey de diyemedim simdi :)

belki de hamile olmayı istediğim için adete yoramıyorumdur :) hayırlısı olsun Allahtan gelen herşey kabulümdür ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…