Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım Tebrikler hamilesin. Bir an önce kan testi yaptırmalısın. Ama 48 saat sonra tekrar yaptırmalısın
Canım yurtdisindayim hemen testi yapamiyorsun doktordan randevu alicam da kagit vercek te sonra kan testi yaptircam da doktora getircem :) haftaya ancak biter o isler

Canım regl Kaç gün var yarin mi yoksa benim 2 gün önce yaptım birde akşam üstü idarim çok az ciktigi halde
bebeğim benim on gün var bat 7 aralık ama dün kan testinde hcg 50.16 çıktı yarın sabah tekrar kan vercem inşallah yükselmiştir. bu sabah idrar testi yaptım o negatifti çünkü çok silikti çizgi. ama okuldan geldiğimde baktım çizgi biraz koyulaşmıştı

İnşallah canım hayırlısı tabi senin daha var oyüzden 50 çıkmıştır yarın haberlerini bekliycem

kızlar bana yardım edermisinz adetime 5 gün kaldı yumrtlama dönemimden snra belim agrıdı sonra sag kasıgım agrımaya başladı şimdi arada agrıyo o kadar cok degil ama batıyo şimdilerde ise sol gösüm şisti dokunamıyorum agrıyor dün yolculuk yaptık mide bulantısından ölüyorum sandım araba tutmuştur diyolar ama bni hiç araba tutmaz annem şimdi belli olmaz hamile oldugun diyor adetin yaklaştıgından dır diyo ama bn adet olmam yakın hiç agrım olmaz adetimin 2. günü başlar agrım acaba psikolejikmi yoksa hamilemiyim :)

test yap canım

beta hcg ile birlikte hangi sonuçları alabilirim gebelıkle alakalı pek bilgim yok burdan duyduğum kadarıyla tsh progesteron falan filan gerek var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…