Ya bilmiyom canım ya pzt alttan yine bakıcam dedi acaba bişey den mi şüpheleniyor öff delircem yakında
mol gebelik mi deniyordu acaba ? olabilir kanamam bitti dedin ama onda birde çok kasık ağrısı oluyormuş diye duydum bakalım pzt olsun bir ne diyecek bende merak ettim.Sahi şimdi aklıma geldi kimyasal gebelikten şüpheleniyorum dedi sahi pzt bakıcam mutlaka dedi kanamalar ondan olablir belki dedii
Sağol canım kafanı şişirdim seninde hakkını helal etmol gebelik mi deniyordu acaba ? olabilir kanamam bitti dedin ama onda birde çok kasık ağrısı oluyormuş diye duydum bakalım pzt olsun bir ne diyecek bende merak ettim.
canım benim olur mu öyle şey burası bir paylaşım alanı. Tabiki birbirimizi dinleyeceğiz dertleseceğiz içimizdekileri atacağız akşam eve boş kafayla..Sağol canım kafanı şişirdim seninde hakkını helal et
canım benim olur mu öyle şey burası bir paylaşım alanı. Tabiki birbirimizi dinleyeceğiz dertleseceğiz içimizdekileri atacağız akşam eve boş kafayla..
hemen belirtileri alalım taze taze tebrikler bat dan kaçıncı gün sonra bu?
hayırlısı ne kadar süredir bekliyordun?Soal canim ya çok saskinim bugün yaptığım alışverişler çok ağır taşıdım kislik lari indirim çıkardım offff
erken yumurtlamış olabilirmisin kaç gün de bir reg oluyordun yuine 14. güne gelmiş ,eğer reg 1 hafta sürüyorsaCanım regl bittikten sonra 7 ve 9 gün birliktelik oldu
canım karnında bi şişlik var mı ya da şişkinlik hissiCanım regl bittikten sonra 7 ve 9 gün birliktelik oldu
Canım geçen ay denemistim birde bu ay denedim 8 yaşında kızım var onun baskıları ile olduhayırlısı ne kadar süredir bekliyordun?
Cnm benim 28 30 32 degisiyoerken yumurtlamış olabilirmisin kaç gün de bir reg oluyordun yuine 14. güne gelmiş ,eğer reg 1 hafta sürüyorsa
CANIM hiç bir belirtim yok goguslerimde de birsey yok acaba test mi yanlış birazdan ezaneden digital test alcam yazarım hemen sizecanım karnında bi şişlik var mı ya da şişkinlik hissi
iyi olur canım güzel güzel haberler alırız inşallah ben de yarını iple çekiyorum ya. bir de ağzım hiç boş durmuyor durmadan bişeyler yiyorumCANIM hiç bir belirtim yok goguslerimde de birsey yok acaba test mi yanlış birazdan ezaneden digital test alcam yazarım hemen size
Kızlar gebelik yok prolaktin yüksek çıktı kanamayı anlayamadı pZt yine çağırdı iste böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?