Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım ovulasyon testi yaptın mı? Bnmde 24 kasım
Yok yapamadim firsatim olmadi ama en yogun 2 gun onceydi simdi durdu degerlendirdim bende dun calistm birde dunden bir gun once kacircsm diyeckorktum ben erken yumtrlamis olabileceginivdusindumm olabilir mi adetcde 8 aralik senindemi oyle bat in perihan08 yazmışım e artık bekleyeceğiz göreceğiz

Amin canım benim rabbim isteyen herkeze nasip etsin çok güzel duygu :)

Sen bu ay olmazsa bi dahakine al ovu testleri daha net olur en azından
ya ben bugün normalde 24 de diye aldım merak edip, aslında bence erken yumurtladım diye konuşmuştuk sadece şeyi anlayamıyorum ya yumurtladım bitti yada daha yumurtlamadım.Ama akıntımın erken olup bitişinden anladım.yani 14 günü değilde bence 12. günü olduö bidahikine 10. günden başlayıp yapacağım.

benim normalde iki gün sonra hasta olmam gerekiyor bakalım bu ay sonuç ne olacak sadece fazlasıyla iki gündür gaz ve karnımda batmalar var oda gazdan galiba onun haricinde birşey yok galiba yine negatiff diğer ay kırk günde bir olmuştum adet öyle olursa iki haftam daha var test yapmalımıyım yoksa yine kırk günün dolmasını mi beklemeliyim normalde yirmi altı ekimde olmuştum en son

Kizlar bugunki ovlasyon yum gunum bugundu. Yorum alabilirmiyim shoji perihan08 B bebegim seni bekliyorum

cnm daha yumurtanın çatlama zamanı değil. ama yakındır. bundan sonra günde iki kere yap akşam 8 gibi de yap. benim öyle olmuştu. 14. sabahı aynı seninki gibiydi. akşam da yapayım dedim kopkoyu iki çizgiyi gördüm. 15. gün sabahta koyuydu. akşamına çizgi gitti.sen artık bu zamanlarıda iyi değerlendir. birlikteliğin sabah olsun mümkünde. sperlerin hızı sabahları çok daha iyi oluyormuş. sabah akşam eşine keçipoynuzu pekmezi yedir. inşlaah gerisi Rabbimin taktiri

teşekkür ederim canım yaımda akşam 8 de yapayım bir tane daha..çünkü döngüm 28 hep böyle 14 gün bugün ve silik anlamadım.tek fikrim erken çatlamış olması deneyeceğim sagol tatlım.

cnm yaa eğer hamişsen2 gün sonra kan testinde çıkabiilir. 8. gündesin

Canım benim de sat 26 ekimdi, dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama benim adetlerim 28 günde bir oluyor. Yani bence bekle derim ben.

Canım benim de sat 26 ekimdi, dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama benim adetlerim 28 günde bir oluyor. Yani bence bekle derim ben.

Canımmm tekrar tebrik ederim :) bende 4+4 um sat 23 ekimdi yakınız yani :) beta ne durumda keseyi görmeye ne zaman gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…