- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
sen boşver. bekle . yaklasınca dinle kendini.Bilmiyorum canım ya hamilelikte ovu da pozitif oluyor diyorlar ama gerçi benim daha 9 gün var ama
LH Hormonu ile HCG hormonu farklı olduğu için aynı sonuca varman imkansız.Çizgiyi falan boşver hg de. sen onlara takılma HCG yap bir kaç gün önce kısmet bakalım.
4-5-6-7 belirtileri bende de var ..pek umutlu değilim ama bekleyelim bakalım :) adete son 6..Selam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor
2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert
3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)
4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum
5: koku hassasiyeti.
6: ani ateş basması
7: durduk yere ağlama duygusallik :)
Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
hayırlı haberler..4-5-6-7 belirtileri bende de var ..pek umutlu değilim ama bekleyelim bakalım :) adete son 6..
Günaydın kızlaar, ben dün doktora gittim. Kan testini tekrarladı veeee 4 haftalık hamilesin dedi :) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ayy tebrik ederim..hamişlerlerle doldu hemen belirtileri paylaş..Günaydın kızlaar, ben dün doktora gittim. Kan testini tekrarladı veeee 4 haftalık hamilesin dedi :) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
4-5-6-7 belirtileri bende de var ..pek umutlu değilim ama bekleyelim bakalım :) adete son 6..
Günaydın kızlaar, ben dün doktora gittim. Kan testini tekrarladı veeee 4 haftalık hamilesin dedi :) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
gebelik için ne kadar süre bekledin?Günaydın kızlaar, ben dün doktora gittim. Kan testini tekrarladı veeee 4 haftalık hamilesin dedi :) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ayy caniim tebrik ederiiimm.bat ne zamandi hcg kaç
çıktı :))
Ayy tebrik ederim..hamişlerlerle doldu hemen belirtileri paylaş..
Tebrik ederim canım allah kucağına almayi nasip etsin :)
gebelik için ne kadar süre bekledin?
Bat dündü, beta hcg 131 çıktı canım, doktor daha çok küçük, ultrasonda görülmez, iki hafta sonra gel, ultrasonda bakalım dedi.
Hayırlı ugurlu olsun canım ; ) benim bat ta 20 kasımdı aramızda pek bişey yokmus:))
Canım rabbime şükürler olsun, maşallah ilk denemeydi bu.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin. İNŞ..Canım rabbime şükürler olsun, maşallah ilk denemeydi bu.
Elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah Rabbim nazarlardan saklasin ins :)
Elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah Rabbim nazarlardan saklasin ins :)
Allah kucağınıza almayı nasip etsin. İNŞ..
Amiiin canım, hepimizinkini inşallah. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Sen başladın mı doktora? Ultrasonda görüldü mü?
Canım ben dün dr a gittim 4+3 tüm beta 1687 çıktı dr bakmaya gerek yok daha çok küçüktür 2 3 hafta sonra direk kalp atisina bakalım dedi ama ben haftaya gitmeyi düşünüyorum başka bi Dr a
Amiiin canım darısı tün isteyenlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?