Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

valla cnm ben o kadar hastayımki hamişlik haberimin tadını çıkartamıyorum. öksürmekten sabaha karşı 4 lrde uyuyabiliyorum ama5,5 tada kalkıyorum işe gitmek için. anlıycanız dökülüyorum

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine valla şimdi sen sadece kendinden sorumlu değilsin artık :)

Sizlere cok tesekkur ederim.2 bebegim olucak Insallah ilk gebeliğimde hiç belirtim yoktu.Bende yumurtlama gününden sonra kasiklarimda batmalar oldu göğüslerine dokunamiyorum çok sistiler belimde agri üşüme duygulanma ağlama gibi belirtiler oldu ama 2 gün sonra idrar testini tekrarlicam bakalım

Tebrik ederim canım hayırlı ugurlu olsun :)

Günaydın canım deme ya çizgi mi çıkması lazım ovuda ben anlamıyorum bu işlerden ateşin de yüksek aslında benim 36.1 çıktı Bugün yunus_ciklet deliimavii

Adete yaklaştıkça hamilelik varsa ovu testleri de koyulaşıyormuş diyorlar ama benimkiler bembeyaz
Ateşim yükseliyor yavaş yavaş göğüslerimde acıyor ama bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum

Adete yaklaştıkça hamilelik varsa ovu testleri de koyulaşıyormuş diyorlar ama benimkiler bembeyaz
Ateşim yükseliyor yavaş yavaş göğüslerimde acıyor ama bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum
LH Hormonu ile HCG hormonu farklı olduğu için aynı sonuca varman imkansız.Çizgiyi falan boşver hg de. sen onlara takılma HCG yap bir kaç gün önce kısmet bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…