35.9 kızlar regl bitti bugün bakalım gelsin yumurtlama dönemi
Evet. Az oncede yapmiatim ikiside ayniTesti sabah mı yaptın canm
Evet. Az oncede yapmiatim ikiside ayni
Amin cnm insallah benimde iateyen herkesi de istedigi olsun ins. Nasilsa test bol yaparim bi dahaTebrikler o zaman hayalet gibi bir çizgi var gibi ilerleyen günlerde daha da belli olur inşallah hamilesindir
Amin cnm insallah benimde iateyen herkesi de istedigi olsun ins. Nasilsa test bol yaparim bi daha
tamam canım ay heyecan yaptım ama pek de ümitli değilim sanki bi saat sonra yapayım o zaman2-3 Saat sıvı almamaya çalış ondan sonra yap canm
Yok ben yinede emin olayim gecen ay sap gibi kaldim 3 kez gittim kana. Once emin olayim daha erken bu hafta bitti sayilir onumuzdeki hafta giderim :)Bence direkt kana git sen kesin hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
tamam canım ay heyecan yaptım ama pek de ümitli değilim sanki bi saat sonra yapayım o zaman
Yok ben yinede emin olayim gecen ay sap gibi kaldim 3 kez gittim kana. Once emin olayim daha erken bu hafta bitti sayilir onumuzdeki hafta giderim :)
Gormeden gittim. Gelin guvey olmustumÇizgiyi görüp mü gitmiştin kana
Gormeden gittim. Gelin guvey olmustum
Sagol tatlim hadi sira sende hadi bakalimYaaa ondan şimdi durum başka ama yine de çizgi belirsin öyle git tatlım hadi bakalım kendine dikkat et bundan sonra
Sagol tatlim hadi sira sende hadi bakalim
shoji canım ovulasyonu ne zaman başlıyoruz yapmaya
test yaptım ve negatif.. yine boş yere bi sürü heyecan yapmışımo kadar heyecanlı yaptım ki çift çizgi gördüm resmen silik bi çizgi gibi hatta arkadaşı yanıma çağırdım o da aa evet var galiba dedi ama biraz daha bekleyince gitti o silik çizgi de yine değilim yani hamiş.. napalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?